به مناسبت روز جهانی محو خشونت علیه زنان؛ بازخوانی سخنان نماینده مردم آمل و لاریجان در مجلس شورای اسلامی در اجلاس های بین المللی مقابله با خشونت علیه زنان و دختران در تایلند و فیلیپین

 

به گزارش پایگاه خبری کمال آنلاین، متن کامل  سخنرانی دکتر عزت الله یوسفیان ملا نماینده مردم شریف آمل و لاریجان در مجلس در دومین اجلاس مقابله با خشونت علیه زنان ودختران که در شهر کرابی تایلند و در سال 90 برگزار شد بدین شرح است:

به نام خدا

خانم ها ، آقایان . امروز ما از اقصی نقاط جهان در این نقطه از جهان هستی گردهم آمدیم تا برای مقابله با خشونت علیه زنان و دختران جهان چاره اندیشی کنیم. برگزارکننده این اجلاس سازمان ملل و میزبان محلی ما کشور تایلند و نقطه تجمع ما ساحل زیبای کرابی است. سازمان ملل در جهت حمایت از حقوق بشری دفاتر مختلفی را دارد که نمونه آن دفتر یونیسف، حمایت از حقوق کودکان ، دفاتر غذا و... می باشد و این دفتر چیز جدیدی است که لزوم شکل گیری آن اجماع جهانی دارد.

 خانم ها ، آقایان . امروز زنان و دختران جهان مورد تعدی و ظلم آشکار قرار دارند و هیچ کشور و دولتی نمی تواند مدعی شود که در قلمرو من اینگونه نیست  که از 27 کشور اتحادیه اروپا گرفته تا آمریکا و آفریقا و 5 قاره جهان زنان قربانی امیال و نابرابری های آشکار و خشونت های روانی و فیزیکی که آمار سازمان ملل در خصوص روانه شدن زنان و دختران به مراکز درمانی روانی و یا اوراق معاینه اجساد آنان در پزشکی قانونی جهان گواه بر این مدعا است.

 ابتدا اجازه می خواهم به بررسی خشونت هایی بپردازیم که در همه کشورهای جهان نوع آن مشترک است و هیچ ارتباطی به کشورهای پیشرفته ، صنعتی و عقب مانده  جهان سومی ندارد و آن خشونت علیه زنان در خانواده است. اکنون با کمال تاسف هم زن غربی و آمریکایی و هم زن هندی ، چینی، آسیایی و... در خانه مورد ضرب و شتم قرار می گیرند و درصد بسیار اندکی از این زنان ، حاضر به اقامه دعوی و شکایت به مراجع ذی صلاح می شوند.

ابتدا باید به این درد مشترک و این عمل غیر انسانی و غیر دینی بپردازیم و سپس به سراغ کشورهایی برویم که به اعتبار و به جهت شرایط اقلیمی و جغرافیایی و فرهنگی تعرض به زنان و دختران را همواره به صورت یک سنت و آداب و رسوم محلی و منطقه ای مورد عمل قرار می دهند و با کمال تاسف این اعمال شنیع و انزجار انگیز علیه زنان و دختران در حدی رواج دارد که بعضا در خشونت ها علیه زنان خود همجنسان و زنان نیز حضور فعال دارند که به عنوان مثال مادری که به صرف ظن و گمان نسبت به دخترش که شاید به پسری یا مردی تمایل داشته باشد از مردان خانه بخصوص برادر دختر انتظار دارد که خواهرش را به قتل برساند و مرسوم است که مادر برای تهیه کباب تمهید مقدمات می کند و پسرش تا پخت کباب و سرد نشدن باید خواهرش را به قتل برساند تا درکنار مادر کباب گرم میل کند و این در بین عشایر عرب زبان متاسفانه بسیار شایع است و نیز عمل غیر انسانی ختنه دختران که باید به خدا پناه برد.

 مساله بسیار مهم دیگر که دین مبین اسلام هم با شرایط سختی پذیرفته ازدواج مجدد است که متاسفانه فرزندان ناشی از همسران متفاوت به مراتب گرایشی به جرم و خیانت بیشتری از فرزندان ناشی از طلاق دارند. وقتی فرزندی درب خانه را به روی پدری باز کند که یقین داشته باشد این پدر دیگر تنها به او تعلق ندارد و بلکه پدر دیگری نیز هست که باید انتظار هر انحرافی را از این فرزندان داشته باشیم و به همین علت احراز عدالت را اسلام شرط قرار داده است که به نظر می رسد هیچ وقت حاصل نشود و در نتیجه هیچ ازدواج مجددی پایگاه شرعی نداشته باشد.

 لذا ازدواج مجدد عمدتا ناشی از خوی تنوع طلبی مردان است که باید این امر با احکام و عناوین ثانویه ریشه کن شود. نتیجه آنکه ابتدا برنامه ما برای خشونت های مشترک باشد و سپس برای خشونت های خاص منطقه ای چون وقت به پایان است در اجلاس بعدی مطالب خود را بیان می کنم و از اینکه بنده را به عنوان عضو کمیته اجرایی با رای اول انتخاب کردید صمیمانه سپاسگذارم. به امید روزی که برای هر مرد فقط یک زن تا مرگ همراه باشد و این خوی تنوع طلبی و هوسرانی مردان در ازدواج مجدد برای همیشه تاریخ منسوخ گردد.

 

نماینده مردم آمل در مجلس و نماینده ایران در اجلاس مقابله با خشونت علیه زنان در کشور فلیپین در سال 92

یوسفیان ملا با اشاره به اینکه امروز قاچاق زنان ودختران در دنیا یک پدیده شوم می باشد گفت: متاسفانه در دنیا قاچاق زنان و دختران روبه افزایش است.

وی افزود: دراین اجلاس مقررشد که برای برخورد با کشورهای که دراینخصوص اقدام به قاچاق زنان ودختران ویا بعضا بعضی از سفارتخانه ها در بعضی از کشورها به این امر دامن می زنند درمجامع بین المللی واستفاده از اهرمهای بین المللی استفاده و برخورد شود.

نماینده ایران در اجلاس مقابله با خشونت علیه زنان بیان داشت: خوشبختانه با اتفاق آرا دراین اجلاس مقرر شد که با کمک پلیس اینترپل کمک گرفته شود که با کسانیکه به منظور فروش زنان ودختران مبادرت به فحشا فعالیت می کنند برخورد جدی صورت گیرد.

نماینده مردم آمل درمجلس اظهارداشت: گزارشی که از سوی اینجانب به عنوان نماینده ایران به اجلاس داده شد مسئولیت اجرائی این موضوع رابه کشورایران دادند.

یوسفیان ادامه داد: این سفر به دعوت دفتر سازمان ملل صورت گرفته است وهزینه آنهم توسط این دفتر پرداخت شد.

 نماینده ایران در اجلاس مقابله با خشونت علیه زنان گفت: جمهوری اسلامی ایران با این مسئله بشدت برخورد می کند و دراینخصوص از هیچ اهرمی فشاری برای جلوگیری ازاین اتفاق خودداری نمی کند.

 نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: دفتر مقابله با خشونت علیه زنان و دختران، هرسال با برقراری جلساتی به مشکلات قشر زنان آسیب پذیر دردنیا می پردازد.

وی افزود: تا کنون بیش از 10 جلسه دراین باره برگزارشده و در این دوره نیز از نماینده ایران دعوت شده که در این اجلاس شرکت کند.

یوسفیان تصریح کرد: اجلاس مقابله با خشونت علیه زنان و دختران طی 2 روز، از 23 تا 25 مهر درفیلیپین برگزار شد که من به عنوان نماینده ایران در این اجلاس شرکت کردم.