مديرکل گل و گياهان زينتی وزارت جهاد کشاورزی درآمل: اتحاديه ها و تعاونی های گل و گياهان زينتی استان ها نسبت به ايجاد تشکل مرکزی گل و گياه زينتی اقدام کنند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین : سيد حسين اسلامی، مدير جهاد کشاورزی شهرستان آمل گفت: جلسه ای با حضور مدیرکل گل وگياهان زينتی، داروی، قارچهای خوراکي و سبزی و صيفی ، مدير گروه، نماینده دفتر گل و گياه زينتی وزارت جهاد کشاورزی، معاون بهبود توليدات گياهی و مدير باغبانی و نماینده ای از مديريت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان مازندران در سالن جلسات جهاد کشاورزی شهرستان آمل در خصوص چگونگی صدور مجوز ورود اندامهای رويشی و بذر گل و گياهان زينتی تشکيل شد.

 مدير جهاد کشاورزی شهرستان آمل افزود: در اين جلسه که نمايندگان اتحاديه گل و گياه استان مازندران، شرکت های تعاوني گل و گياه و نمايندگان توليد کنندگان استان گيلان حضور داشتند مباحث و دغدغه های پيشرو در امر توليد و واردات کل و گياهان زينتی بحث و تبادل نظر شده است.

اسلامی ادامه داد: اولويت ورود اندام های رويشی و بذور صرفاً به منظور تکثير اندام های رويشی گونه ها و واريده های جديد به چرخه توليد کشور در راستا برنامه ششم دولت با محوريت اجرای سياستهای اقتصاد مقاومتی و حمايت از توليدات داخلی صورت پذيرد.

سید محمد کيایی مديرکل گل و گياهان زينتی وزارت جهاد کشاورزی با تشکر از حاضرين اظهارداشت: هيچگونه دستورالعملي برای ممنوعيت واردات گل و گياهان زينتی صادر نشده است و برای واردات گل و گياهان زينتی از سه معبر قانونی (کانال اداری يا گذرگاهه اداری) بايد عبور کرد تا مجوز برای آن فرد متقاضی يا وارد کننده بر حسب نياز کشور و جامعه صادر شود.

وی تصریح کرد: بايد اتحاديه ها و تعاونی های گل و گياهان زينتی استان ها نسبت به ايجاد تشکل مرکزی گل و گياه زينتی اقدام کنند.

مديرکل گل و گياهان زينتی وزارت جهاد کشاورزی بيان داشت: وارد کنندگان و توليد کنندگان بزرگ گل و گياهان زينتی کشور، تشکلها و اتحاديه های توليدی گل و گياهان زينتی به فکر واردات ماشين آلات مکانيزه باشند که دولت در اين بخش حمايتهای خوبی انجام می دهد.

کیایی ادامه داد: واردات فقط با مجوز دولت (وزارت جهاد کشاورزی) و نياز کشور، آنهم برای کالاهايی که جايگاه مشروط دارند صورت می پذيرد.