با همکاری شورای اسلامی شهر ، شهرداری آمل ، مرکز جامع بیماران اعصاب و روان بهشت آئین و اداره بهزیستی و با حضور خیرین همایش سلامت روان در سرای مهر شهرداری آمل برگزار شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال نیوز ، نصرت ‌الله حسن‌زاده رئیس اداره بهزیستی شهرستان آمل با اشاره به اینکه سازمان بهزیستی به بیماران اعصاب و روان خدمات ارائه می دهد گفت: در شهرستان آمل بیش از 690 بیمار روانی وجود دارد که در مرکز بهشت آیین روزانه 50 بیمار از خدمات آن برخوردار هستند.

وی با بیان اینکه در شهرهای بهشهر و نکا دو مرکز برای اعصاب و روان بصورت شبانه روزی مشغول فعالیت هستند ادامه داد: با همکاری نیروی انتظامی تاکنون 100 نفر از افراد مجهول الهویه یعنی بی پناه به این دو مرکز اعزام شدند.

 رئیس اداره بهزیستی آمل بیان داشت: در شهرستان آمل 137 نفر بصورت ماهانه خدمات مستمری از 53 هزارتومان تا 100 هزارتومان دریافت می کنند.

اسداله تورنگ رییس شورای اسلامی شهر آمل در این همایش ضمن اشاره به اهمیت و ضرورت سلامت روان ، اظهار داشت: سلامت روان برخورداری از آسایش کامل جسمی ، روانی و اجتماعی است.

وی با بیان اینکه وظیفه ما مسئولین مهیا نمودن جامعه فعال ، پویا و شاداب می باشد افزود: هر چه از سلامت روانی بیشتری برخوردار باشیم آسیب پذیری ما کمتر خواهد بود و با برخورداری از سلامت فکر و روان به موفقیت های بیشتری در جامعه دستیابی خواهیم داشت.

رییس شورای اسلامی شهر آمل داشتن فکر سالم ، نگرش مثبت به انسان ها و پدیده های اجتماعی ، گفتار مناسب و مثبت و برقراری ارتباط مطلوب با دیگران ، داشتن اعتماد به نفس کافی و توانایی مقابله با مشکلات زندگی را از نشانه های سلامت روان برشمرد و خاطرنشان کرد: هر چه بهداشت روان را در خانواده و جامعه ارتقاء بخشیم، مشکلات به حداقل خواهد رسید.

تورنگ به مشکل بیکاری جوانان در جامعه امروزی اشاره کرد و ادامه داد: اگر   این عزیزان مشکل امنیت شغلی و تامین مخارج زندگی نداشته باشند خیلی ها دچار این مشکل نخواهند شد.

دکتر سهیلا صدیق موسس مرکز جامع و توان بخشی بیماران مزمن اعصاب و روان بهشت آیین آمل با بیان اینکه این مرکز با مجوز سازمان بهزیستی کشور فعالیت خود را شروع نموده است گفت: در این مرکز بیش از 50 نفر بصورت روزانه و 50 نفر در منزل تحت پوشش  قرار دارند.

وی افزود: در این مرکز در حال حاضر آموزش حرف هنری که قابلیت درآمدزایی نیز دارند با کمک از مربیان مربوطه و با نظارت کار درمان گر و یا روانشناس بالینی صورت می گیرد که از جمله آن ساخت تابلوهای معرق، گلیم بافی، حصیر بافی، دکوپاز روی سفال، جعبه سازی ،شمع سازی نقاشی رنگ و روغن و آبرنگ، ساخت و تزئین کارت تبریک و سبزی کاری و گل کاری  صورت می گیرد.

وی اضافه کرد: با وجود مشکلات فراوانی که بر سر راه ارائه خدمات اصولی و مناسب توانبخشی به این عزیزان وجود دارد این مرکز سعی نموده با ارائه کار تیمی و اولویت دادن به منافع مددجو از امکانات خود حداکثر بهره برداری را داشته باشد.

در پایان لوح و هدایایی به بیماران فعال ، خیرین و مسئولین اهدا شد.