امام جمعه دابو ودشت سر :در دومین جشنواره ملی برنج از مدیران کشوری دعوت کردیم که رویکرد ما ثبت ملی برنج دابودشت و برطرف شدن مشکلات کشاورزان است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال نیوز ، حجت الاسلام مهدی تقی زاده، امام جمعه دابو و دشت سر در نشست خبری دومین جشنواره ملی برنج که در بخشداری دابودشت آمل برگزار شد اظهارداشت: قدم و قلم خبرنگاران زمینه ای برای پیشرفت و تحقق اهداف نظام اسلامی است.
حجت الاسلام تقی زاده تصریح کرد: یکی از مصادیق فرهنگ ما اعتقاد به مبانی دینی است که زمینه ساز رشد و تعالی کشور می شود و هر کشوری مراسمات آیینی خود را دارد که در ایران اسلامی نیز چنین برنامه هایی صورت می گیرد.

وی افزود: یکی از باورهای ما در امر کشاورزی این است کار را معنوی و اعتقادی می دانیم و اقدام ما با استعانت از خداوند متعال و براساس اعتقادات دینی است که زمینه ساز خیر و برکت می شود.

حجت الاسلام تقی زاده بیان داشت: کشاورزان ما در گذشته سختی های فراوانی داشتند و امروز با مدرن شدن ادوات کشاورزی هنوز آن اعتقاد وجود دارد که ارزشمند و گرانقدر است.

وی با بیان این که یکی از خواستگاههای مردم تطابق نیاز آنها با تجهیزات مدرن است، گفت: از مشکلات ما استفاده از دستگاههای دسته سوم و چهارم کمباین های خارجی است که سبب فرسایش کار کشاورزی می شود.

امام جمعه دابو و دشت سر تصریح کرد: دو سالی است با درایت دولت و عنایت نماینده مردم آمل و لاریجان در مجلس شورای اسلامی برنج طارم در سبد خرید قرار گرفته و رونق پیدا کرده است که کشاورزان راضی هستند.

وی با بیان این که هر شهری محصول خاص خود را دارد که دابودشت برند برنج طارم است، بیان داشت: در دومین جشنواره ملی برنج از مدیران کشوری دعوت کردیم که رویکرد ما ثبت ملی برنج دابودشت و برطرف شدن مشکلات کشاورزان است.

حجت الاسلام تقی زاده با اشاره به این که تجهیزات کشاورزی و کارخانجات این عرصه باید مدرن شود، اظهارداشت: ضرورت دارد تا کاری کنیم حق کشاورزان ادا شده و مشکلات آنان برطرف شود.

امام جمعه دابو و دشت سر ادامه داد: بسته حمایتی دولت باید از کشاورزی و تولیدات داخلی بیشتر شود تا شاهد پیشرفت در این عرصه باشیم که ضرورت دارد در راستای رفع دغدغه های موجود گام برداشته شود.

وی تصریح کرد: یکی از کشورهای واردکننده روغن هستیم که مدیران کشاورزی مبادرت داشته باشند تا بحث نباتات روغنی و کلزا را داشته باشیم که امری ارزنده است.

امام جمعه دابو و دشت سر با اشاره به سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل اظهارداشت: رویکرد تلاشهای ما در راستای برگزاری دومین جشنواره ملی برنج با هزینه کم و نتیجه خوب است.

بهرام حیدری، بخشدار دابودشت در این نشست افزود: یکی از وظایف بخشداران به عنوان نماینده دولت در زنده نگه داشتن نمادها، آیینها و برندها است که در این راستا دومین جشنواره ملی برنج را برگزار می کنیم.

وی ادامه داد: 87 روستا با 82 شورای اسلامی و 76 دهیار با حدود 45 هزار جمعیت داریم که تنها با دو نیرو داریم مشغول فعالیت هستیم و کمیته های مختلف متشکل از دهیاران تشکیل دادیم تا در مسیر توسعه گام برداریم.

بخشدار دابودشت از برگزاری دومین جشنواره ملی برنج و جشن خرمن در روزهای نخست ماه مهر در بخش دابودشت آمل خبرداد و تصریح کرد: برای برندسازی برنج و این که بتوانیم برنج دابودشت را معرفی کنیم تلاش داریم تا برنامه در بطن روستا برگزار شود که این جشنواره در روستای ترویجان و منطقه پهلم کتی صورت می گیرد.

حیدری ادامه داد: برگزاری نخستین جشنواره ملی برنج سبب شد مرکز بین المللی تجارت و پایانه صادرات برنج ایران در آمل رونق گیرد که این مرکز در آینده نزدیک شروع به کار می کند که تلاش آن در راستای حمایت از کشاورزان است.

وی افزود: تلاش ما در این مسیر است تا جشنواره ملی برنج را پربارتر از دوره گذشته برگزار کنیم که برنامه های روز مراسم از سوی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آمل تدارک دیده می شود.

بخشدار دابودشت تصریح کرد: برگزاری آیینهای بومی، موسیقی سنتی، تجلیل از کشاورزان نمونه و نمایشگاهها از جمله برنامه هایی است که برای روز جشنواره در نظر گرفته شده است.

محمد محمدی، رییس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آمل در این نشست اظهارداشت: دومین جشنواره ملی برنج با رویکرد بومی برگزار می شود که تلاش داریم به بهترین نحو ممکن صورت گیرد.

وی با بیان این که این جشنواره به دنبال برندسازی برنج منطقه دابودشت آمل است که می خواهیم این فرهنگ سازی را در جامعه صورت دهیم، افزود: اهتمام لازم در راستای برگزاری باشکوه این جشنواره انجام شده است که تلاش می کنیم برنامه ای در جایگاه و مقام کشاورزان زحمتکش برگزار شود.

عسگر توکلی، عضو ستاد برگزاری دومین جشنواره ملی برنج نیز در این نشست تصریح کرد: کشاورزی از اهمیت بسزایی برخوردار است که باید زمینه حمایت از کشاورزان صورت گیرد.

وی افزود: دومین جشنواره ملی برنج برگزار می شود که می خواهیم نماز شکرانه برداشت برنج را در این جشنواره داشته باشیم که اقدامی ارزشمند  و والا است.

توکلی ادامه داد: جشنواره برنج در خود روستا صورت می گیرد که برگزاری آن می تواند خستگی را از تن کشاورزان دور کند که ضرورت دارد همه پای کار بیایند تا به بهترین نحو ممکن و در مقام کشاورزان عزیز صورت گیرد.
گفتنی است، در این جلسه خبرنگاران به بیان نقطه نظرات و پیشنهادات خود برای برگزاری باشکوه دومین جشنواره ملی برنج پرداختند.