مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری آمل : این طرح در حوزه آب و خاک سازمان حفاظت محیط زیست کشور قرار دارد و بررسی می شود که باید تایید خود را بگیرد و می توانیم معضل شیرابه ها را با این کار ساماندهی کنیم.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال نیوز ، محمد للهی مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری آمل در جلسه کارگروه مدیریت پسماند شهرستان آمل اظهارداشت: دو سال اخیر در خصوص زباله فعالیت های گسترده ای در سطح شهرستان آمل صورت گرفته است.

وی افزود: برای شیرابه مرکز دفن زباله که تولید بسیاری دارد باید به طریقی مدیریت کنیم که طرحی را ارائه دادیم و دستگاهی است  شیرابه را می سوزاند و آب را بخار می کند و ذرات آن در کف بستر ریخته و امحاء می شود.

للهی اظهارداشت: این طرح در حوزه آب و خاک سازمان حفاظت محیط زیست کشور قرار دارد و بررسی می شود که باید تایید خود را بگیرد و می توانیم معضل شیرابه ها را با این کار ساماندهی کنیم.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری آمل تصریح کرد: بودجه این کار از سوی نماینده مردم آمل و لاریجان در مجلس شورای اسلامی آورده شده است و در حساب شهرداری‌ آمل قرار دارد تا پس از تایید محیط زیست کار را نهایی کنیم که دستگاه آن در داخل کشور است.

وی ادامه داد: به اتفاق نمایندگان دستگاههای مرتبط چند نقطه را برای مرکز دفن زباله بازدید کردیم و بررسی های لازم صورت گرفت که یک نقطه شرایط فوق العاده ای دارد و به اتفاق نظر در این راستا رسیدیم که نیاز است اهتمام لازم برای استفاده از این زمین صورت گیرد.

للهی اظهارداشت: از روز پنج شنبه جلوی ورود زباله محمودآباد را گرفتیم و این امر در روزهای آینده به شهرهای دیگر هم می رسد.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری آمل تصریح کرد: گشت اجراییات شهرداری به اتفاق راهنمایی و رانندگی و نیروی انتظامی هفته ای سه روز گشت زنی دارند که جلوی تخلیه زباله در محدوده شهری توسط عوامل مختلف مانند دستفروشان گرفته شود.

سید جعفر رسولی معاون برنامه ریزی فرمانداری ویژه آمل ادامه داد: زباله شهرهای دیگر نباید وارد آمل و تخلیه شود که امری نادرست است و باید کاری کنیم دغدغه پیگیری وضعیت زباله در شهرهای دیگر هم ایجاد شود.

وی تصریح کرد: باید در برابر فشارهایی که وجود دارد ایستادگی کنیم تا زباله شهرهای دیگر وارد آمل نشود که امری مهم است.

رسولی افزود: شورای اسلامی شهر منتخب مردم آمل هستند اما چرا نباید از حق مردم این شهر دفاع کنند که باید کاری کنیم زباله های شهرهای دیگر به آمل نیاید و باید دقت داشته باشیم که برای جاده جایگزین سد این زباله ای که وجود دارد هم باید تخلیه شود.

معاون فرمانداری آمل ادامه داد: واحدهای صنعتی متخلف که زباله خود را درون رودخانه می ریزند باید به نحوی شایسته برخورد شود و محیط زیست به صورت قانونی پیگیر این قضیه باشد.

وی تصریح کرد: جلسه ای در بخشداری لاریجان با هدف پیگیری وضعیت بهداشتی آن منطقه گرفته شود که باید واحدهای غیرمجاز تعطیل شده و براساس قانون اقدام لازم صورت گیرد.