مدیر مدرسه علمیه امام حسن عسکری(ع) آمل :در مدرسه علمیه امام حسن عسکری(ع) آمل سال گذشته 158 طلبه داشتیم که مشغول تحصیل علوم دینی بودند و امسال به 217 طلبه رسیده است.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال نیوز ، مراسم آغاز سال تحصیلی جدید حوزه علمیه و موسسه آموزش عالی امام حسن عسکری(ع) آمل با حضور معاون آموزش و امور حوزه های علمیه کشور، مدیر حوزه های علمیه مازندران، ائمه جمعه، مدیران شهری، مسئول حوزه علمیه و موسسه آموزش عالی امام حسن عسکری(ع) آمل، اساتید و طلاب در سال اجتماعات مجتمع فرهنگی هنری حضرت ولی عصر(عج) اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آمل برگزار شد.

حضرت آیت الله جوادی آملی در پیامی به این مراسم با بیان این که مدیران حوزه های علمیه باید مدیریت را در حاشیه اقدامات و کارهای خود قرار دهند، گفت: مدیران حوزه های علمیه باید این اصل را مورد توجه قرار دهند تا دستاوردها محو نشود.

آیت الله جوادی آملی با اشاره به این که در حوزه های علمیه دو عنصر از چه راهی مطالب را بفهمیم و چه مطلبی را بفهمیم فارق میان حوزه و دانشگاه است، افزود: در دانشگاه براساس حس و تجربه گام برداشته می شود که اگر کسی ناشنوا بود از اقسام نغمه ها و آهنگ ها خبری ندارد

مفسر برجسته قرآن کریم با بیان این که اگر کسی باتقوا باشد بسیاری از امور را می فهمد که همه علم در درس و بحث نیست، ادامه داد: شنیدن از استاد و مطالعه داریم اما کاری که از طهارت روح و نماز شب ساخته است از درس و بحث برنمی آید.

آیت الله علیرضا اعرافی، مدیر حوزه های علمیه کشور در پیامی به این مراسم با بیان این که آغاز سال تحصیلی جدید حوزه های علمیه فصلی نو در شکوفایی و پیشرفت معرفتی و معنوی طلاب و همه دانش پژوهان جوان است، گفت: این آغاز نویدبخش آینده ای روشن و پر فروغ برای حوزه های علمیه است که این آغاز مبارک و بهار علمی و معنوی را به همه طلاب، فضلا، استادان، مدیران، کارگزاران حوزه های علمیه و مدارس دینی در خطه مازندران به ویژه حوزه های علمیه سرافراز آمل قهرمان تبریک عرض می کنم.

آیت الله اعرافی در این پیام اظهارداشت: سابقه درخشان و پیشینه پرافتخار و خیل بی شمار فیلسوفان، فقیهان و اندیشمندان آن خطه و آمل فرهنگ پرور سرمایه گرانقدر اسلام، ایران، انقلاب و حوزه های علمیه است.

مدیر حوزه های علمیه کشور تصریح کرد: آسمان این شهر و سامان لبریز از ستارگان پرفروغ است و در عصر ما وجود شریف استاد آیت الله العظمی جوادی آملی،  آیت الله العظمی حسن زاده آملی و دیگر مفاخر بزرگ مایه افتخار و سربلندی است.

وی افزود: از برکات چهره های ماندگار، رشد و تعالی حوزه های علمیه در آن خطه دلاور و فرهنگ پرور، طلاب، اساتید و کارگزاران حوزه های علمیه را به صیانت این میراث عظیم و آمادگی برای رسالت های سنگین و تحصیل، تهذیب، تحقیق و تربیت مجدانه فرا می خوانیم.

حجت الاسلام حسین تقی پور، مدیر مدرسه علمیه امام حسن عسکری(ع) آمل با بیان این که به فضل الهی رویکردی برای این مدرسه تعریف کردیم که تحصیل و تدریس حرفه ای نه شغل محور است و تلاش می کنیم در این عرصه کوشا باشیم، گفت: رویکرد آموزش پژوهش محور با تهذیب و اخلاق از جمله برنامه های جدی و مهمی است که با عزم جدی به دنبال تحقق آن هستیم

وی ادامه داد: در دیداری که با آیت الله جوادی آملی داشتیم ایشان در سخنان خود توجه ویژه به اخلاق و تهذیب داشتند که ضرورت دارد در این عرصه گام های شایسته ای برداشته شود.

حجت الاسلام تقی پور با اشاره به این که ضرورت دارد تا نیازمندی های جامعه شناسایی شده و استاد براساس آن در کلاس های درس حاضر شود تا نگاه ویژه ای نسبت به این امر صورت گیرد، اظهارداشت: در پژوهش محوری باید به تقاضا و نیازهای روز جامعه توجه داشته و آن را در فعالیت ها و برنامه های خود لحاظ کنیم.

وی تصریح کرد: در مدرسه علمیه امام حسن عسکری(ع) آمل سال گذشته 158 طلبه داشتیم که مشغول تحصیل علوم دینی بودند و امسال به 217 طلبه رسیده است.

حجت الاسلام ابوالقاسم طاهری، مدیر حوزه های علمیه مازندران در این مراسم اظهارداشت: این مدرسه تحت اشراف مستقیم آیت الله جوادی آملی قرار دارد اما تمام حوزه های علمیه استان تحت اشراف کامل علامه جوادی و حسن زاده آملی و علمای بزرگ مازندران است.

وی با بیان این که هر چه داریم به برکت بزرگان است که برای تاریخ معاصر بالاتر از این دو عالم گرانقدر آمل نداریم که از مقام والایی برخوردار هستند، گفت: خداوند متعال را شاکریم در استانی هستیم که علامه جوادی و حسن زاده آملی به آن تعلق دارند.

حجت الاسلام طاهری تصریح کرد: طلاب باید درس خوانده و در کنار آن در مسیر بهره گیری از معرفت و تقوا قرار گیرند و زندگی طلبگی را با آن همراه کنند.

حجت الاسلام مرتضی جوادی آملی، رییس بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء اظهارداشت: حوزه های علمیه را به علم و اخلاق می شناسند که در عصر ما علم ربوده و اخلاق پاره شد که باید اهتمام جدی در این عرصه داشته باشیم.

مسئول حوزه علمیه و موسسه آموزش عالی امام حسن عسکری(ع) آمل با اشاره به این که ضررت دارد بنیه علمی شهر خود را تقویت کنیم، افزود: نسبت فقه با دانشگاهها و علوم جدید باید خوب و کافی باشد که همواره مشکل داریم و فقه باید مسائل روز ما را حل کند و حوزه و دانشگاه در کنار هم قرار گیرد.

رییس بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء اظهارداشت: فقه ظرفیت ارزشمندی برای حل مشکلات اجتماعی است و باید از آن بهره گیری شود که برکات و دستاوردهای ارزشمندی در آن وجود دارد.

آیت الله عبدالکریم فرحانی، معاون آموزش و امور حوزه های علمیه کشور در این مراسم اظهارداشت: اندیشه نورانی شیعه را دو انقلاب امام حسین(ع) و انقلاب علمی صادقین درست کرده است.

وی با بیان این که بالاترین کارکرد با حداقل امکانات توسط حوزه های علمیه و علما صورت گرفته است که به آن افتخار بسیاری می کنیم، گفت: تقوا، توکل، تمسک به کتاب و سنت از سرمایه های حوزه های علمیه بوده و امروز نیز توقع از حوزه های علمیه برای ادامه این مسیر است تا تلاش لازم را صورت دهد که تکلیف سنگینی بر دوش ما است.

آیت الله فرحانی ادامه داد: ضرورت دارد قدر نعمت های بزرگ خود را بدانیم که از مقام ارزشمند و والایی برخوردار هستند و کاری صورت دهیم تا زمینه تحقق نظر حضرت آیت الله جوادی آملی فراهم شود.

وی افزود: آمل دارد خدمت بزرگی صورت می دهد که سرمایه ارزنده و گرانقدری به این بلد طیب انجام شده است و باید بهره گیری شایسته ای از آن صورت گیرد.

گفتنی است، در این مراسم از طلاب برتر مدرسه علمیه امام حسن عسکری(ع) آمل قدردانی شد.