مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری آمل : هفتمین همایش علمی تخصصی مدیریت فضای سبز شهری در روز 31 مرداد در سالن سرای مهر شهرداری آمل برگزار خواهد شد.

مهندس محبوبه علیزاده مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری آمل در گفتگو با کمال نیوز با بیان اینکه 6 دوره برگزاری همایش باموفقیت انجام شد گفت: هفتمین همایش علمی تخصصی مدیریت فضای سبز شهری در روز 31 مرداد در سالن سرای مهر شهرداری آمل برگزار خواهد شد.

 وی افزود: جهت پربار نمودن همایش فراخوان مقالات با موضوعات علوم باغبانی و فضای سبز شهری - خاكشناسی. روش های مبارزه با آفات و بيماری ها - مديريت هرس•  طراحی منظر و المان های مرتبط با فضای سبز شهری - روش های آبياری بهينه•  روش های تكثير گياهان مرتبط با فضای سبز شهری - كودهای تقويتی ارگانيك و كاربردی•  شناسايی و مبارزه با علف های هرز در فضای سبز شهری- گياهان دارويی و فضای سبز شهری انجام شد.

 وی ادامه داد: خوشبختانه با استقبال بسیار خوبی روبرو شدیم که 40 مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شد و 13 مقاله پذیرفته و 11 مقاله به عنوان برتر مشخص گردید.

 مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری آمل تاکید کرد: در هر دوره از همایش موضوعات خاص روز فضای سبز مطرح می شود که امسال این همایش در محورهای چمن و مدیریت فضای سبز در شرایط کم آبی، انتخاب گونه های مناسب جهت کاشت در فضای شهری، کنترل غیر شیمیائی علف های هرز و کارگاه آموزشی آشنائی با گونه های مناسب جنگلی برای کاشت در محیط های شهری مطرح خواهد شد.

 علیزاده عنوان داشت: در این همایش اساتید برجسته و بنام کشوری مسائل جدید در فضای سبز را مطرح خواهند کرد و امیدواریم که برگزاری چنین همایش هایی باعث شود که فضای سبز مازندران علمی تر اجرا شود.

 وی اعلام کرد: در این همایش علمی تخصصی مدیریت فضای سبز شهری با حضور شهرداران و مدیران عامل و مسئولین و کارشناسان فضای سبز شهرداری های استان و بعضی از شهرداری هایی که ارتباط کاری دارند برگزار می شود.

وی یکی از اهداف اصلی برگزاری این همایش را بروز شدن کارشناسان فضای سبز شهرداری ها با دست آوردهای جدید خبرداد و تصریح کرد: یکی از بزرگترین مشکلات فضای سبز مازندران کمبود آب می باشد که متاسفانه به عقیده بسیاری از کارشناسان فضای سبز، مازندران دچار کمبود آب نمی باشد.

 مدیرعامل سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری آمل گفت: در امر حفظ و نگهداری فضای سبز از آب غیر شرب استفاده می شود و باید از گونه هایی استفاده کنیم که به آب کمتری نیاز داشته باشند.

 علیزاده اظهارداشت: گونه های مناسبی را در فضای سبز استفاده کنیم که هزینه نگهداری آن پائین و مقرون به صرفه باشد.

 وی با بیان اینکه یکی از برنامه های سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری آمل استفاده مکانیزه از آب می باشد افزود: خوشبختانه اولین سازمان در مازندران هستیم که مطالعات آن به اتمام رسیده است و بصورت پایلوتی در بلوار طالقانی مشغول به اجرا هستیم.

 وی یکی از اهداف اصلی مکانیزه کردن فضای سبز را کم کردن مصرف آب اعلام و تاکید کرد: با مکانیزه کردن فضای سبز ضمن کم کردن نیروی انسانی، آبدهی بصورت مکانیزه انجام خواهد شد و استفاده از آب سفره های زیرزمینی بسیار کم می شود.