معاون برنامه‌ريزي فرمانداري ويژه آمل گفت: با توجه به وجود پتانسيل‌ و ظرفيت‌ها در روستاهاي اين شهرستان بخشداران براي توسعه روستايي بايد به شناسايي آن بپردازند.

کما ل نیوز ، سيدجعفر رسولي در جلسه بررسي پرورش ماهي خاوياري اين شهرستان که با حضور بخشداران، رئيس محيط زيست، رئيس شيلات، رئيس آب منطقه‌اي آمل در دفتر معاون فرماندار برگزار شد، با بيان اينکه به منظور رسيدگي بر توسعه روستايي بخشداران به تشکيل کارگروه‌ها بپردازند، بيان کرد: با توجه به نگراني‌هاي مقام معظم رهبري و تاکيدات ايشان بر اقتصاد مقاومتي، اقدام و عمل، همه هم و غم مسئولان امر بر رسيدگي مشکلات کشور است.

وي با تاکيد براينکه اکنون دشمن بدنبال ايجاد مشکلات هستند تا به جاي گشودن گره‌اي از سوي آنها گره ديگري را بر نظام بيافزايند، اظهار داشت: مديران دستگاه‌هاي اجرايي بايد هوشيار بوده و جلوي ايجاد اين گروه‌ها را بگيرند.

رسولي با بيان اينکه آمل تاکنون توانست در بخش کشاورزي و صنعتي حرف اول را در استان بزند، افزود: اين شهرستان در پرورش مرغ گوشتي، ماهي آبزيان در مازندران رتبه اول را به خود اختصاص داده در کنار اينکه در بخش صنعت نيز در جايگاه ويژه‌اي قرار دارد.

معاون فرماندار ويژه آمل با اشاره به اينکه به منظور ايجاد اشتغال و توسعه شهري و روستايي اکنون تسهيلاتي با سود کمتر به متقاضيان داده مي‌شود، تصريح کرد: در اين راستا صندوق مهرآفرين و بانک سينا براي پرورش ماهي خاوياري که هم خاويار و هم گوشت آن مورد توجه است، تسهيلات ارايه مي‌دهد.

وي با اعلام اينکه بخشداران براي تشويق و توسعه اين صنايع به شناسايي افراد در روستاها بپردازند، گفت: در اين زمينه 50 درصد روستايي‌ها مي‌توانند به بخش پرورش خاوياري  ورود يابند.

رسولي با تاکيد براينکه آمل با وجود ظرفيت‌ها و پتانسيل‌هاي موجود پيشنهاد مي‌شود در پرورش ماهي خاوياري در هر روستايي يک نفر با حتي سطح کمتر ورود يابد، اظهار داشت: در شناسايي متقاضيان دستگاه‌هاي اجرايي شيلات و جهاد کشاورزي تلاش داشته باشند.

معاون برنامه‌ريزي فرماندار ويژه آمل با اشاره به اجراي طرح بوم‌گردي در روستاهاي اين شهرستان بيان کرد: در اجراي طرح بوم‌گردي در کنار اينکه دانش فراواني مي‌خواهد مي‌توان با موفقيت در اين امر به تشويق صنايع تبديلي، پرورش ماکيان، ماهيان پرداخت.

وي خاطرنشان کرد: بخشداران آمل براي توسعه روستايي بايد به شناسايي اين افراد بپردازند و با توجه به وجود گياهان دارويي مي‌توان به پرورش و توليد محصولاتي چون زعفران، آويشن و گل‌محمدي در اين شهرستان پرداخت.