معاون سیاسی فرمانداری ویژه آمل:احزاب سیاسی با نقد سازنده به بهبود شرایط کمک کنند

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال نیوز ، حسین احسانی، معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه آمل در نشست با احزاب سیاسی آمل با بیان این که فعالیت های حزبی در کشور ما فراز و فرودهای بسیاری داشته است، گفت: در دوران معاصر نگاه جدیدی به بحث تحزب و دموکراسی در ایران ایجاده شده است.

وی تصریح کرد: در کشور ما سعی شده است الگوهای کشورهای توسعه یافته بومی سازی شود و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی در اوایل آن شاهد حضور احزاب و گروه های بسیار زیادی هستیم.

معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه آمل ادامه داد: به مرور حضور احزاب کمتر شد و از حالت احساسی خارج شدیم و به ویژه بعد از جنگ مرحله جدیدی را شروع کردیم.

احسانی اظهارداشت: احزاب پل ارتباطی احزاب و حکومت هستند و می توانند خوراک دهی خوبی برای دولت داشته و بازخورددهنده مطالبات مردم باشند.

معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه آمل ادامه داد: احزاب می توانند به مسئولان مشاوره داده و با نقد سازنده به بهبود شرایط کمک کنند و می خواهیم نقشه راهی ارائه شود تا بتوانیم مسیر را با همراهی و همفکری طی کنیم.

وی افزود: قائل به یکسازی سازی در فعالیت احزاب نیستیم و احزاب می توانند با نقد خوب نقش مهمی را در اصلاح و بهبود شرایط جامعه داشته باشند.

احسانی ادامه داد: اصلاح طلبان و اصولگرایان از فرزندان نظام اسلامی هستند و برای تقویت آن تلاش و کوشش دارند.

معاون سیاسی و اجتماعی فرمانداری ویژه آمل خاطرنشان کرد: احزاب و رسانه ها می توانند نقش بسزایی در شفاف سازی داشته باشند که اگر احزاب با اندیشه های مختلف فعال باشند شاهد سالم تر شدن جامعه خواهیم بود.

گفتنی است؛ در این نشست حق شناس رییس دفتر سیاسی فرمانداری آمل، عمرانی مسئول خانه کارگر آمل، همایونی دبیر حزب موتلفه اسلامی آمل، صفرپور نماینده حزب اعتماد ملی ایران، حقیقی دبیر حزب اعتدال و توسعه آمل، اعتمادی و رمضانپور از کانون بازشستگان شهرداری آمل، شیخ پور نماینده حزب کارگزاران، قربانی نماینده جامعه معلمان و غلامی رییس شورای هماهنگی اصلاح طلبان آمل حضور داشتند که در آن بحث هایی پیرامون ضرورت حمایت از احزاب و برگزاری مستمر جلسات هم اندیشی، مقابله درست با مفاسد اقتصادی و ایجاد شرایط لازم برای تحقق آن، تلاش لازم برای حل مشکلات موجود کشور، ضرورت نگاه ویژه به فعالیت های حزبی، وجود امنیت برای احزاب، ضرورت داشتن احزاب مستقل و مطبوعات آزاد و حمایت از محیط زیست و مبارزه با زمین خواری صورت گرفت.