کمال نیوز: در سال1390 به دستور رهبر معظم انقلاب دستور تشکیل شورای عالی فضای مجازی داده شد اما متاسفانه به عدم پیگیری و فعالیت مسوولین برخود دانستیم تا آنان را از خواب خفته بیدار کنیم.

 

امروزه فضای مجازی در کشور و همچنین شهرستان آمل جای شگرفی را برای خود به تصاحب درآورده است که اگر بخواهیم نامی از پایگاه های خبری و وب سایت های هیئت ها و شخصی ببریم شاید فرصتی دیگر را بطلبد تا در وقت معین به معرفی وشرح کاملی از فعالیت هایشان بپردازیم  ولی همه ی آنها برای یک هدف مشترک به فضای وب آمده اند آن هم چیزی جز تبادل اطلاعات نمی باشد ولی متاسفانه این تبادل اطلاعات در بستری نامناسب در حال انجام است وهیچ گونه طرح وبرنامه ای برای آینده خود ندارد وصرفا این فضای مجازی که از نامش شاید مجازی باشد ولی حقیقی تر از حقیقت می باشد هیچ گونه  زیر ساختی انجام نشده است...

 

از جمله مشکلاتی که می توان به فضای مجازی شهرستان آمل وارد کرد این می باشد که دچار کمبود زیر ساخت های مناسب فنی و محتوایی وامنیتی می باشد که هر چند فقط در تارنماهای موجود به انتشار داده می پردازند در ماورای آن چیزی چشم گیری دنبال نمی شود ومسئولین  و نهادهای ذیربط باید در راستای عملیاتی کردن این زیر ساخت ها گامی مثبت هر چند دیر بردارند ودر این امر ما به عنوان جامعه خبری شهرستان آمل از مسوولین محترم وتمامی اشخاص حقیقی که خود را  در قبال فضای مجازی شهرستان آمل مسئول می دانند گرد هم آمده تا چاره اندیشی مناسب و درخور را به عمل آورند وما هم در حد بضاعت اندیشه خود لازم دانستیم چند نکاتی کوچک اما اساسی را برای شما بازگو کنیم.

 

1-عدم وجود نهادهای حمایتی خصوصی ودولتی جهت حمایت از صنایعict

2-عدم بستر سازی مناسب جهت احداث کارخانه های تولید قطعات سرور در شهرک صنعتی آمل

3-عدم نظارت دقیق بر دوره های آموزشی فضای وب و عدم استفاده از تکنیک های اصولی آموزش وب در کارگاه های آموزشی

4-عدم ارائه برنامه برای سرمایه گذاران در حوزه فناوری اطلاعات وارتباطات

5-عدم وجود تمرکز وتعیین وظایف مراکز تصمیم گیری در حوزهict

6-عدم وجود برنامه ای مدون جهت جذب نیروهای رشته برق و کامپیوتر به بازار کار که البته چون شهر آمل یک شهر دانشگاهی می باشد خلا آن به طور ملموسی حس می شود.

7-عدم وجود طبقه بندی کیفی وساختاری تارنما ها

8-عدم وجود سیاستگذاری رونق کسب وکار در فضای مجازی

9-کمبود وارد شدن نهادهای دولتی به سرمایه گذاری در پایگاه ها وتارنماهای فعال

10-کمبود روحیه رقابت در بین وب سایت ها و فعالیت چشم گیر آنها در سطح کشور

11-عدم وجود تارنمایی برای جدب نخبگان وبلاگ نویسی و فعالین مجازی

12-نبود مراکز پژوهشی در فضای مجازی در نهاد های دولتی و خصوصی

13-عدم وجود اینترنت رایگان با سرعت مناسب در اماکن شهری

14-عدم وجود شبکه های اجتماعی داخلی در شهرستان آمل جهت استفاده به عنوان ابزار ارتباطی که نیاز آن بیش از پیش احساس می شود.

15-عدم وجود بستر سازی آگاهی مردم در حوزه فضای مجازی و سو استفاده ها وسرقت های اطلاعات شخصی

16-نبود شرکت های هاستینگ با مرکزیت دیتا و سخت افزار در بستری مناسب در شهرستان آمل

17-بازگرداندن فعالین وایده پردازان حوزه ict وسرمایه گذاری وحمایت از اهداف وبرنامه هایشان

 

و در آخر لازم به ذکر است که بگوییم نکات باقی است اما هدف ما به عنوان جامعه خبری شهر حماسه آفرین هزار سنگر آمل تلنگری به مسئولین شهری در راستای توسعه زیر ساخت ها و همراه با رویکردی متفاوت در فضای مجازی شهرستان بوده است.