كمال نيوز:  در 6 بهمن سال 60 عده اي از منافقان كه در جنگل هاي شمال مستقر بودند با طرح و برنامه ريزي قبلي به شهر آمل حمله ميكنند و در آن روز 40 تن از پاك ترين فرزندان شهرمان را به شهادت مي رسانند و زماني كه با حضور بي نظير مردمي بر خلاف پيش بيني هايشان مواجه مي شوند شكست خورده و درمانده آرزوهاي باطل خود را به فراموشي مي سپارند.

اين حماسه به قدري مهم و تاثير گذار بوده است كه بنيانگذار كبير جمهوري اسلامي ايران در وصيت نامه سياسي-الهي خويش از آمل و مردم آن به نيكي ياد مي كنند.

اين حماسه يك افتخاري بس مهم نه تنها در تاريخ آمل و مازندران بلكه برگ زريني از ولايتمداري و انقلابي بودن مردمان شهر هزارسنگر آمل در تاريخ پرشكوه انقلاب اسلامي ايران است.

بايد در اين امر گفت: ما تاكنون نتوانسته ايم آنگونه كه شايسته بوده است ابعاد اين حماسه بزرگ را تبيين نموده و در راستاي ماندگاري حماسه اسلامي 6 بهمن آمل حركتهاي ماندگاري را انجام دهيم.

امروز درد ما اين است كه فرصت هاي بي نظيري داريم ولي تاكنون نتوانسته ايم از آنها به نحو احسن استفاده كرده و از آنها به عنوان ابزاري موثر در مقابله با جنگ نرم دشمنان بهره گيريم.

اشكال كار در كجاست؟  چرا بايد جوانان در الگوهاي خود فلان بازيگر و خواننده را به عنوان قله سعادت و كاميابي خويش تلقي نموده ولي ندانند اصلا شهيد هندويي ها و شهيد متوها كه بوده اند.

امروز زمان كار است و بايد به جاي اينكه بگوييم  چرا فلان شخص كاري نكرد و يا قابل توجه مسئولين، همگان وارد عمل شويم.

 مگر نبود در 6 بهمن سال 60 كه مردم شهر به خيابان ها آمدند و در مقابل منافقان ايستادند، امروز من و تو هم وظيفه داريم به اندازه وسعمان در راستاي ماندگاري اين حماسه تلاش كنيم و جوانان شهر و ديارمان را بيش از پيش با اين دلاورمردي ها آشنا كنيم.

سخني هم  خطاب به مسئولان محلي و منطقه اي مي باشد و آن اين است كه به منظور دستيابي به كاري اصولي و ارزشمند كه بتواند اثرگذار باشد بنياد 6 بهمن آمل هر چه زودتر آغاز به كار كرده تا از اين حماسه ماندگار به منظور اثربخشي بر نسل جوان و الگويي ارزنده براي آيندگان بهره ببريم.