پیشرفت فیزیکی 25 درصدی میدان میوه و تره بار، سورتینگ و سردخانه فرامنطقه ای شمال کشور در آمل +عکس

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال نیوز ، معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت مازندران بهمراه معاون فرمانداری ویژه آمل، رئیس صنعت، معدن وتجارت آمل، معاون خدمات شهری شهرداری آمل، مسئول کمیته برنامه ریزی و کارشناس فرمانداری ویژه آمل از نزدیک روند پیشرفت میدان میوه وتره بار، سورتینگ و سردخانه فرامنطقه ای شمال کشور در آمل را مورد بازدید خود قرار دادند.

سید جعفر رسولی معاون فرماندار آمل به توانمندی های بالای شهرستان آمل در بخش صنعت و کشاورزی در مازندران اشاره کرد وگفت: هم اکنون حدود 46 درصد تولیدات صنعتی و 67 درصد صادرات مازندران متعلق به واحد های تولیدی فعال شهرستان آمل است و اجرای پروژه میدان میوه وتره بار شمال کشور درآمل، قطعا بر حجم صادرات و واردات شهرستان خواهد افزود.

وی تاکید کرد: خوشبختانه مدیریت این مجموعه دارای سابقه در امر صادرات می باشد که این بارقه امید را بیشترکرد که قطعا زمان بهره برداری زودتراز آنچه که پیش بینی شده خواهد بود.

 رسولی با بیان اینکه سیاست شهرستان این است که صنایع مزاحم و آلوده کننده به خارج از شهر انتقال داده شود بیان داشت: تاکنون بنکداران ، برنج فروشان و کامیونداران در شرف انتقال به خارج از شهر هستند و قطعا با ساخت این مجموعه میوه فروشان هم به این مکان انتقال داده خواهند شد.

وی با اشاره ادامه داد: قطعا مسئولین استان وشهرستانی از سرمایه گذارانی که دارای چنین مجوزاتی هستند حمایت می کنند .

ابراهیم یعقوبی معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت مازندران با اشاره به اینکه دیدگاه مسئولین استان حمایت از سرمایه گذاران خواهد بود گفت: خوشبختانه در سطح استان تصمیم بر آن است که صنایع مزاحم و آلاینده به خارج از شهرها هدایت شوند.

وی افزود: در سطح استان 27 شهرک صنفی در دستورکار قرار دارد و کلیه فرمانداران ورود پیدا کنند و دولت به عنوان پشتوانه و سرمایه گذار تقویت شود.

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت مازندران اشاره کرد: در شهرستان آمل به جهت صنعتی بودن تاکنون صنف بنکداران ، برنج فروشان و کامیونداران در حال ساخت شهرک جهت انتقال هستند و این مکان هم که سرمایه گذار در حال احداث می باشد می تواند زمینه انتقال میدان تره بار فعلی به این مکان باشد.

یعقوبی با تاکید بر اینکه سیاست استان حمایت از سرمایه گذار می باشد عنوان داشت: اگر چنین حمایتی صورت نگیرد قطعا امثال آقای مرزبان دست به چنین کاری نخواهند زد.

وی با تشکر از آقای مرزبان وشرکا ءکه توانسته با پشتکار این مجموعه را به پیشرفت خوبی برساند اظهارداشت: مجوز این مجموعه به عنوان میدان میوه وتره بار، سورتینگ و سردخانه فرامنطقه ای شمال کشور بخاطر نزدیکی به تهران و شهرهای اطراف می باشد که قطعا مورد حمایت قرار دارند و به جهت پیشرفت فیزیکی ضرورت احداث میدان تره بار دیگری نمی باشد.

معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت مازندران گفت: اگر نگاه مسئولین استانی و شهرستانی نباشد احداث میدان تره بار محال است و هیچ اتحادیه ای نمی تواند در سرمایه گذاری ورود پیدا کند.

جمشید مرزبان مجری ساخت بزرگترین میدان میوه وتره بار شمال کشور در آمل افزود: امکانات طراحی و پیش بینی شده در ساخت بزرگترین و مجهزترین پروژه میدان میوه و تره بار و سورتینگ و سردخانه فرامنطقه ای شمال کشور در آمل شامل پارکینگهای بزرگ روباز برای خودروهای سبک و سنگین، فروشگاه های مواد غذایی، رستوران، دستگاه های زباله سوز، سامانده تصفیه فاضلاب، مسجد، سرویس های بهداشتی و امکانات تفریحی، بانک با معماری مدرن و سنتی اجرا خواهد شد.

وی اضافه کرد: در روزهای اول ساخت با مجموعه غرفه داران میدان تره بار آمل  و رئیس اتاق اصناف شهرستان نشستی داشتیم تا بتوانیم تعامل بسیار خوبی با هم داشته باشیم و این عزیزان با خرید سهم بتوانند در این امر مشارکت داشته باشند.

وی عنوان داشت: برای ساخت این میدان بالغ بر 580 میلیارد ریال پیش بینی شده که تا به امروز 152میلیارد ریال هزینه شد و دارای 200 غرفه می باشد که شاهد پیشرفت فیزیکی 25 درصدی پروژه هستیم.

مجری ساخت بزرگترین میدان میوه وتره بار شمال کشور اشاره کرد: من یک سرمایه گذار هستم نه فروشنده میوه وتره بار و عزیزان غرفه داران میدام میوه وتره بار آمل می توانند از این فرصت استفاده کنند و صاحب حجره شوند تا بتوانند راحت تر با کشورهای آسیای میانه که زمینه صادرات فراهم است میوه های خود را صادر کنند و به دنبال سودآوری باشند.

مرزبان خاطرنشان کرد: تاکنون 350 نفر برای خرید ثبت نام کردند که پس از اتمام فاز اول و براساس قیمت کارشناسی حجره ها به افراد متقاضی فروخته خواهد شد و اولویت اول متعلق به کسانی است که چندین سال در حجره میدان تره بار آمل مشغول به فعالیت هستند و صاحب حجره نیستند و یا 3 نفر در یک حجره کار می کنند واگذار شود.

محسن موسوی نژادمشاور  فنی عمرانی پروژه با اشاره به اینکه این پروژه درزمینی بمساحت 70 هزارمترمربع ساخته خواهدشد گفت : تمام مجوزات لازم جهت کاربری برای پروانه ساخت به مساحت زیربنای  55000 مترمربع دریافت شد .

وی به رفع موانع معارضی شامل خط انتقال برق ونهرهای کشاورزی اشاره کرد وافزود : تجهیز کارگاه شامل ساخت ساختمان دفتر فنی واداری ، نگهبانی ، انباروخدمات ، آب ، برق ، کارگاهی ، آماده سازی زمین شامل خاکبرداری به حجم 45000 متر مکعب ، مخلوط ریزی 52000 مترمکعب ، اجرای فندانسیون بلوک های B-C-D بمساحت 6500 مترمربع ، خرید سازه فولادی (سوله ) به وزن 850 تن بهمراه پوشش ورق گالوانیزه به متراژ 18500 مترمربع صورت گرفته است .

وی یادآورشد : شروع پروژه 4/4/94 واتمام آن 30/6/96 می باشد و هزینه پیش بینی شده پروژه 580 میلیارد ریال می باشد که تاکنون 152 میلیارد ریال هزینه صورت گرفته است