اقدامات انجام شده در آمل می‌تواند به عنوان یک الگو در کشور مطرح شود +عکس

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال نیوز ، محمود حاجیان‌مطلق رییس دبیرخانه شورای اجتماعی وزارت کشور درنشست با مسئولین آمل درخصوص بررسی روند فعالیت درمناطق آسیب پذیر  گفت : وزارت کشور در سال 79 طبق اصل 138 قانون اساسی به دلیل عدم وجود نهاد، ستاد یا شورایی که بتواند امور اجتماعی کشور را ساماندهی، سیاست‌گذاری، برنامه ریزی و هماهنگ کند، و به دلیل ضرورت ایجاد این ساختار پیشنهاد تشکیل شورای اجتماعی کشور را به هیات وزیران ارائه کرد.

وی اظهار کرد  آن هیات نیز آیین‌نامه تشکیل شورای اجتماعی کشور را تصویب و در سال 80 به وزارت کشور و سایر دستگاه‌ها، سازمان‌ها و نهادهای ذیربط اجتماعی جهت اجرا ابلاغ کرد.

رییس دبیرخانه شورای اجتماعی وزارت کشور با بیان اینکه شورای اجتماعی کشور در حوزه‌های اجتماعی ذیربط انجام وظیفه می‌کند، یادآور شد: این شورا بالاترین مرجع تصمیم‌گیری در امور اجتماعی کشور است که زیر نظر مرجع یا شورای مافوقی نیست و مصوبات آن مصوبات دولت و لازم‌الاجراست.

حاجیان مطلق گفت، رییس شورای اجتماعی وزیر کشور و دبیر آن معاون اجتماعی وزیر است و این شورا دارای 23 عضو عالی رتبه نظام است که هفت وزیر نیز در آن حضور دارند.

وی با اشاره به دستور مقام معظم رهبری بررسی واتخاد راه حل برای 12 آسیب کشور بیان داشت : باحضور تمام دستگاههای ذیربط 12 موضوع آسیب جامعه بصورت علمی وتخصصی مورد بحث قرارگرفت .

وی با تاکید به اینکه درسال گذشته که به محضر مقام معظم رهبری رسیدیم وگزارشی از روند اقدامات را بیان داشتیم ادامه داد : متاسفانه ایشان اظهار گله مندی کردند که این جلسات می بایست در 20 سال قبل گذاشته می شد .

رییس دبیرخانه شورای اجتماعی وزارت کشورخاطرنشان کرد : درسال 95 از 12 آسیب اعلام توسط مقام معظم رهبری 5 آسیب دردستور کار قرارگرفت عنوان داشت : این آسیب ها از قبیل طلاق ، اعتیاد ، سکونت های غیر رسمی ، مناطق بحرانی و مفاسد اجتماعی جز اولویت ها می باشد .

حاجیان‌مطلق تصریح کرد : هر دوماه گزارش شورای احتماعی تقدیم رئیس جمهور می شود ویک فرصت بسیار خوبی است که بتوانیم این آسیب ها را شناسائی وراه حل ارائه بدهیم .

وی با اشاره به بازدید واقدامات صورت گرفته درمناطق آسیب پذیر شهرآمل گفت : اقدامات انجام شده در آمل می‌تواند به عنوان یک الگو در کشور مطرح شود

حسین کوچکیان‌فرد رئیس اداره سرمایه اجتماعی و امور فرهنگی و سبک زندگی وزارت کشور با بیان اینکه از ابتدای آغاز به کار دولت تدبیر و امید بحث جدید بازنگری علت گسترش آسیب‌‌های اجتماعی مطرح شد،‌ اظهار کرد: این موضوع از سوی مقام معظم رهبری و دفتر ایشان به صورت اولیه پیگیری شد و پس از برگزاری جلسات و بررسی‌های متعدد به وزارت کشور واگذار شد.

وی افزود : وضعیت جامعه متاسفانه از نظر آسیب های اجتماعی مطلوب نیست وبرنامه ریزان خیلی به فرابخشی توجه نداشتند ودستگاهها بصورت جزیره ای عمل می کردند

رئیس اداره سرمایه اجتماعی و امور فرهنگی و سبک زندگی وزارت کشور بیان داشت : سرمایه اجتماعی در جامعه ما بسیار تضعیف شده است،‌ اگر سرمایه اجتماعی در حاکمیت تضعیف شود رابطه مردم با حاکمیت تضعیف می‌شود.

وی افزود: 22 محور آسیبی مد نظر وزارت کشور در بررسی‌ها قرار گرفت که پیگیری و رفع شود و از استانداران درخواست عملیاتی کردن آنها را داشتیم که در رأس این موارد اعتیاد،‌ حاشیه‌نشینی،‌ طلاق و مظاهر فساد قرار دارد.