افتتاح کارگاه مهارت های زندگی قرآنی در آمل +عکس

 

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال نیوز ، سید محسن خدام حسینی، معاون مطالعات راهبردی و تربیت قرآنی سازمان دارالقرآن کریم کشور در آیین افتتاحیه کارگاه مهارت های زندگی قرآنی که در دانشکده علوم قرآنی آمل برگزار شد با بیان این که این کارگاه ها 18 سال است در غالب 75 دوره در سراسر کشور برگزار شده است، گفت: مهارت های قرآنی نزدیک به 25 سال سابقه فعالیت های پژوهشی دارد.


وی تصریح کرد: کارگاه مهارت های قرآنی در طول چهار روز برگزار می شود که برنامه های عمومی، خصوصی و مشاوره در آن وجود دارد.


خدام حسینی با بیان این که کارگاه های مهارت قرآنی در سراسر کشور برگزار می شود، گفت: ضرورت دارد بتوانیم مهارت های قرآنی خود را به نحوی شایسته افزایش دهیم.


فعال قرآنی کشور با اشاره به این که انسان، زندگی، قرآن و سلامتی در کنار هم هستند، بیان داشت: قرآن کتابی سراسر سلامتی است که باید بهره گیری درستی از آن داشته باشیم.


معاون مطالعات راهبردی و تربیت قرآنی سازمان دارالقرآن کریم کشور با بیان این که با قرآن کریم همیشه بانشاط و متعادل هستیم که برکات بسیاری در زندگی انسان دارد، گفت: تمام برخورداری ها و محرومیت ها نشانه کرامت و یا جایگاه ضعیف انسان نیست.


وی افزود: طرح دوستی با قرآن برکات و دستاوردهای ارزشمندی دارد و سلامتی انسان را در دنیا و آخرت تضمین می کند.


خدام حسینی با بیان این که بهره گیری از فرهنگ قرآنی خنثی کننده تهدیدات جهانی است، خاطرنشان کرد: فرهنگ جهانی به صورت بی صدا ما را با انفجاری خاموش تهدید می کند که ضرورت دارد مراقب شایسته ای داشته باشیم.


حجت الاسلام مهدی تقی زاده، امام جمعه دابو و دشت سر نیز در این مراسم اظهارداشت: ضرورت دارد بتوانیم در بستر فراگیری از علوم و فنون قرآنی کوشا بوده و آن را در برنامه های زندگی خود وارد کنیم.


استاد حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: قرآن می تواند بر تمام ابعاد زندگی انسان اثرگذاشته و سبک زندگی شود که برگزاری این کارگاه های تخصصی اثرگذار است.


وی با اشاره به این که امروز سخن از بهره گیری مدل های جهانی است، گفت: حضرت آیت الله جوادی آملی می فرماید قرآن ما روی میز است که می توانیم با بهره گیری از آن به مراتب والایی برسیم.


حجت الاسلام تقی زاده با بیان این که قرآن کتاب جامعی است که با حضور در محضر آن می توانیم کارهای فنی و تخصصی انجام دهیم، گفت: قصه های قرآنی ارزنده ای داریم که می توانیم آن را به نحوی شایسته به مردم ارائه دهیم.


وی افزود: متاسفانه قرآن کریم در مسیر تلاوت و مسابقات معرفی شد و برگزاری چنین کارگاه های آموزشی حلقه مفقوده ای بود که ضرورت دارد از مفاهیم ارزشمند قرآنی استفاده کنیم.


استاد حوزه و دانشگاه ادامه داد: می توانیم سبک های متعددی از قرآن کریم را به مردم ارائه کنیم و انتخابی که براساس قرآن باشد به صراط مستقیم ختم می شود.


امام جمعه دابو و دشت سر بیان داشت: برگزاری کارگاه های مهارت قرآنی باید فراگیر شود که برکات و دستاوردهای ارزشمند و ارزنده ای در آن وجود دارد.


گفتنی است؛ این کارگاه به مدت 4 روز با همکاری اداره تبلیغات اسلامی، شورای اسلامی شهر، شهرداری آمل و موسسات قرآنی در دانشکده علوم قرآنی آمل برگزار می شود.