زنگ طبیعت در هنرستان دخترانه تجن جاری آمل نواخته شد +عکس

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال نیوز ؛همزمان با آغاز هفته منابع طبیعی و با حضور مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران منطقه ساری ، فرماندار ویژه آمل، شهردار آمل، مدیر ومعاونین آموزش و پرورش آمل، رییس سازمان دانش آموزی مازندران، مسئولین ادارات و مدیران سازمان های مردم نهاد و دانش آموزان، زنگ طبیعت در هنرستان دخترانه تجن جاری آمل نواخته شد.

ستار بابایی مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران منطقه ساری با بیان اینکه باید از تهدیدها و عوامل تخریب ‌کننده جنگل و مراتع جلوگیری و برای حفظ این مناطق تلاش کنیم گفت: همانند جنگل‌های مازندران با این عرض در هیچ جای ایران نداریم و بهترین جنگل‌های ایران در سواحل جنوبی دریای خزر و بخشی از آن در استان مازندران قرار دارد و زیباترین جنگل‌های کشور محسوب می‌شود.

وی افزود: متأسفانه در مازندران یک ‌میلیون و ۲۵۰ هزار واحد دامی داریم که ۷۰۰ هزار واحد اضافی است.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران منطقه ساری خاطرنشان کرد: باید دست ‌به‌ دست هم دهیم تا مشکلات و معضلات را حل کنیم و آموزش ‌و پرورش ناهیت همکاری را با اداره کل منابع طبیعی استان دارد که باید فرهنگ‌ سازی‌های لازم در زمینهٔ حفظ منابع طبیعی صورت گیرد و ترویج این فرهنگ امری ضروری است.

بابایی با اشاره به اینکه در منطقه ساری، 800 هزار هکتار جنگل و 500 هزار هکتار مرتع وجود دارد، گفت: وضعیت توپوگرافی منطقه به گونه‌ای است که عرصه‌های شیبدار بخش مهمی از آن را تشکیل داده است به گونه‌ای که 76 درصد عرصه‌ها دارای شیب 15 درصد و 40 درصد دارای شیب بیش از 50 درصد هستند.

وی افزود: از 150 سال قبل تاکنون در جنگل‌های مازندران بدون احیا، در حال برداشت هستیم اما باید این منابع برای نسل آینده حفظ شود.

بابایی با تاکید بر اینکه میزان اعتبارات اختصاص یافته به منابع طبیعی استان یک درصد اعتبارات هزینه شده برای خسارت‌های سیل نیست، اظهارکرد: برای حفاظت از منابع طبیعی نیاز به کمک‌های همگانی وجود دارد و تا زمانی که مردم نخواهند این چرخه حفاظت تکمیل نمی‌شود.

 احمد منفرد فرماندار ویژه آمل با بیان اینکه ماهم باید زمین را حفظ کنیم و تحویل نسل‌های آینده دهیم، گفت: جلسات متعددی در طی سال باید در جهت حفاظت از منابع  طبیعی تشکیل  شود و باید طبیعت را جزیی از خودمان بدانیم که با طبیعت همیشه مهربان باشیم  و برای  تخریب هیچ‌ وقت گام برنداریم.

وی با بیان اینکه جنگل‌ها را می‌توانیم توسعه دهیم، گفت: شهرستان آمل با تنوع اقلیمی که دارد می‌تواند در بخش گیاهان دارویی بسیارمثمر ثمر باشد و می‌توانیم  در مازندران کشت گیاهان دارویی را ترویج دهیم چرا که درآمدهای حاصل از این کار با درآمدهای نفتی برابری می‌ کند.

منفرد با تأکید براینکه دانش آموزان برای حفاظت از منابع طبیعی نقش مؤثری دارند، اذعان داشت: دانش آموزان نباید اشتباهات نسل امروز را مرتکب شوند و باید همیشه دوستدار طبیعت و محیط‌ زیست باشند.

حمید محمد نسب مدیر آموزش و پرورش آمل با بیان اینکه برای توسعه پایدار نخستین گام و نگاه به سوی آموزش و پرورش است، اظهار کرد: این دستگاه مروج حوزه زیست سالم و سلامت است.

وی با اشاره به اینکه بهترین مروج سالم زیستن آموزش و پرورش است، تصریح کرد: نهاد آموزش و پرورش نهادی بالاتر از عرصه های سیاسی و اقتصادی است.

مدیر آموزش و پرورش آمل با تاکید بر اینکه در زمین 100 هکتاری چمستان آموزش و ترویج کشاورزی به دانش‌آموزان انجام می ‌شود، عنوان کرد: آموزش و پرورش در زمینه ترویج کشاورزی و منابع طبیعی اهتمام ویژه‌ای دارد.

گفتنی است؛ در پایان نهال هایی به یاد شهیدان کاشته شد.