بازدید امام جمعه دابو و دشت سر و فرماندار ویژه آمل از مراحل ساخت سردخانه صنعتی 5500 تنی سلیمی آمل + عکس

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال نیوز ؛ امام جمعه دابو و دشت سر با حضور فرماندار ویژه آمل، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان آمل و دشت سر، کارکنان بانک ملی و صادرات آمل، اعضای شورای اسلامی و دهیاری روستای اجبارکلا و مهمانان، مراحل ساخت سردخانه صنعتی 5500 تنی سلیمی آمل را در بخش دشت سر آمل مورد بازدید خود قرار دادند.

حجت الاسلام والمسلمین مهدی تقی زاده امام جمعه دابو و دشت سر گفت: امروز بسیار خوشحال هستیم که این کار بزرگ توسط خانواده سلیمی و با عکس پدر مرحومشان در این منطقه صورت می گیرد.

وی با بیان اینکه این حرکت آقای سلیمی دارای دو بعد مادی و معنوی است افزود: احداث چنین سردخانه ای در این منطقه موجب رشد و شکوفایی کشور، مازندران و آمل می شود که یک سرمایه گذار توانسته خدماتی را ارائه دهد که در سایه دعای پدر و مادر و پشتکار صورت می گیرد.

 امام جمعه دابو و دشت سر با تاکید بر اینکه امروز در فضای تحریم اقتصادی و مشکلاتی که در کشور وجود دارد افرادی همانند سلیمی ها وارد میدان می شوند ادامه داد: قطعا تلاش های ایشان برای خدمت به کشور می باشد و دولت باید برای تکمیل پروژه تمام خدمات و حمایت ها را داشته باشد که ساخت چنین مراکزی باعث ایجاد اشتغال در منطقه می شود.

تقی زاده با اشاره به اینکه دولت در کنار سرمایه گذاران حضور داشته باشد افزود: دولت آنچه که در توان دارد برای این مردم که رکن اصلی نظام هستند به کار گیرد و سعی کنیم هرچه می توانیم چنین خدماتی را انجام دهیم.

 احمد منفرد فرماندار ویژه شهرستان آمل با اشاره به سند توسعه شهرستان آمل گفت: در این سند بعضی از صنایع جزو صنایع تولیدی و بعضی وابسته بین صنایع هستند که نیازمند زیرساختار می باشند.

 وی ادامه داد: ایجاد سردخانه جزو ضروریات زیرساختار و مهم است که مستقیما در امر تولید نیست و شهرستان آمل به لحاظ اینکه در امر تولید در کشور و استان حرفی برای گفتن دارد نیاز به سردخانه داریم.

 فرماندار ویژه شهرستان آمل با قدردانی از تلاش آقای سلیمی در جهت ساخت سردخانه در این منطقه یادآورشد: امیدواریم با پیشتکاری که در آقای سلیمی مشاهده می شود در آینده نزدیک نسبت به توسعه آن برنامه ریزی داشته باشند.

منفرد ادامه داد: در تولید مواد غذایی در کشور و استان حرف اول را می زنیم و برای ذخیره سازی مازاد نیازمند سردخانه هستیم که می تواند نقش مهمی را در تنظیم بازار داشته باشد.

 وی با تاکید براینکه علاوه بر مرکبات و مواد غذایی در بخش پرورش ماهی سردآبی و پرورش مرغ گوشتی هم حرف اول را می زنیم خاطرنشان کرد: در طول مسیر جاده هراز 36 کارگاه تولید، تکثیر و پرورش ماهی سردآبی با ظرفیت تولید 7 هزارتن و در پرورش مرغ های گوشتی جزو ده شهر مطرح کشور هستیم.

منفرد تاکید کرد: ایجاد سردخانه اطمینان خاطر برای کشاورزان می شود و ضریب امنیت را برای تولید کنندگان بهمراه خواهد داشت که سردخانه واسطه بین تولید کننده و مصرف کننده می باشد.

 سید علی اکبر سلیمی مدیرعامل شرکت سلیم گستر آمارد آمل که سابقه 4 ساله در امر صادرات مرکبات به کشورهای خارجی دارد گفت: سردخانه صنعتی 5500 تنی سلیمی در زمینی بمساحت 7500 مترمربع و با زیربنای 2200 مترمربع در حال احداث می باشد.

وی ادامه داد: توسعه سردخانه ضمن نگهداری مناسب محصولات کشاورزی توليدی شهرستان و استان با هزينه های کمتر زمينه ارائه خدمات به ساير استان های همجوار را نیز فراهم می کند.

سلیمی بیان داشت: محصولات کشاورزان به دلیل نبود سردخانه و صنایع فرآوری و تبدیلی خراب و به ضایعات تبدیل می شود که با ایجاد زیرساخت ها می توان شاهد مهاجرت معکوس از شهر به روستا، ترغیب کشاورز، ایجاد اشتغال، تامین بازارهای داخلی و ایجاد طبیعت بکر بود.

مدیرعامل شرکت سلیم گستر آمارد آمل خاطرنشان کرد: برای ساخت این سردخانه هزینه ای بالغ بر 62 میلیارد ریال پیش بینی شد که از این مبلغ 32 میلیارد ریال توسط بانک ملی تامین شده که جا دارد از این عزیزان هم قدردانی داشته باشیم.

 وی با بیان اینکه صادرات میوه را در 3 کشور آسیای میانه ترکمنستان، ازبکستان و تاجیکستان به مدت 4 سال فعالیت دارم اظهارداشت: با توجه به توانمندی که در این منطقه وجود دارد و کمبود سردخانه احساس می شود که با راهنمایی پدر مرحومم به فکر ساخت این سردخانه شدیم.

 سلیمی خاطرنشان کرد: حدود 20 نفر در این سردخانه مشغول به کار خواهند شد و در طرح توسعه آینده نیروهای بیشتری جذب می شوند.

مدیرعامل شرکت سلیم گستر آمارد آمل تاکید کرد: سردخانه در دو مدار زیر صفر و بالای صفر درجه قابل بازدهی است که علاوه بر مرکبات می تواند در نگهداری مواد لبنی هم فعالیت داشته باشد.

سلیمی در پایان متذکر شد: این سردخانه در ظرف مدت 6 ماه افتتاح و به بهره برداری خواهد رسید.