تیر برق هایی که در وسط خیابان های آمل ایستاده اند

 

کمال نیوز: در جواب پیگیری های همشهریان به اداره برق شهرستان آمل در خصوص جابجایی تیر برق، اینگونه شنیده شده که” اینکه خیلی خوبه، ما بدتر از این هم در سطح شهر داریم” !!!
موضوع گزارش این بار صبح آمل در خصوص معضلی است که گریبان گیر نقاط مختلف شهر شده و شاید همه از کنار آن به سادگی می گذریم و به قدری دیدیم و نادید گرفتیم که کم کاری مسئولین و حل نشدن این مشکل برایمان عادی شده است.
صحبت از تیر برق های سرگردان بسیاری است که در وسط کوچه و خیابان های آمل جولان می دهند و شاید عمر بعضی از انها به قبل از انقلاب اسلامی نیز بازگردد! تیر برق هایی که خطر مرگ، تصادف و برق گرفتگی را برای شهروندان به همراه خود یدک می کشند! موضوعی که حتی فکر کردن به ان نیز، برق از سر ما می پراند و به سادگی نتوانستیم از کنار ان عبور کنیم!
یکی از شهروندان ساکن در کوچه جمشیدی به خبرنگار صبح آمل گفت: بلوار طبرسی و کوچه های حومه و فرعی این منطقه در قبال قصه پرتکرار ناهماهنگی بین برخی سازمان ها و دستگاه ها رنج بسیار کشیده، سال ها در این منطقه ۳ تیر برق قدیمی بود که حتی وضعیت مناسبی از لحاظ استحکام نداشت و یکی از این سه تیر برق همانند پیر مرد سالخورده ای خم شده بود که هر لحظه امکان سقوط و برق گرفتگی وجود داشت که موجب ترس و دلهره خانواده ها و ساکنان این محل شد.
وی ادامه داد: نزدیک به ۷ ماه پیش به جهت اسفالت ریزی در کوچه، به ادارات ذی ربط درخواست جابجایی سه تیر برق داده شد اما هیچ اقدامی صورت نگرفت و زمانی که کوچه اسفالت شد، تیر برق ها در وسط کوچه مانده بودند و به دلیل اوج وخامت و به دلیل مراجعات متعدد همسایگان و هییت امنا مسجد محل تنها یکی از انها جابجا شد اما دو تیر برق جدید اضافه شد و همانگونه که در عکس گویاست چهار تیر برق در فاصله کمتر از چند متر در کنار هم هستند و ارگانی پاسخگو نیست.
این شهروند آملی تاکید کرد: با مراجعه به اداره برق ما را به سمت شهرداری پاس می دادند و با مراجعه به شهرداری مسئول این امر را اداره برق معرفی کردند و خود را مبرا کردند و از اداره برق نیز جوابی نگرفتیم و این پاسکاری اداری هنوز نیز ادامه دارد.
وی افزود: در صورت بروز حادثه ای در این کوچه ماشین های اتش نشانی توانایی عبور از کوچه هایی با وجود چنین تیربرق هایی را ندارند.
وی ادامه داد: در گذشته در این منطقه کودک ۵ ساله ای دچار برق گرفتگی شد که خوشبختانه برای آن کودک مشکلی برایش پیش نیامد اما صورت مسئله نباید فراموش می شد.

http://sobheamol.ir/wp-content/uploads/2016/02/h062-2.jpg

م.ن دیگر شهروند آملی ساکن در یکی از کوچه های حومه این بلوار با ابراز گلایه از کم کاری مسئولین، گفت: تیر برق موجود در منطقه زندگی ما، به قبل از انقلاب بازمی گردد و با وجود تمامی پیگیری های صورت گرفته هیچ اقدامی صورت نگرفت و ما همیشه منتظر بروز حادثه ای در این منطقه هستیم.
یکی دیگر از موارد، تیر برق واقع در فجر ۱۶ بود که سالیان سال این تیر در بدترین نقطه و در وسط یک پیچ خطرناک واقع شده بود که بعد از پیگیری های روزانه و بعد از سال ها، مدتی پیش این تیر برق جابجا شد، یکی از اهالی آن کوچه در این خصوص گفت: قرار گرفتن یکی از همین تیرها در وسط و در پیچ ۹۰ درجه ای امکان بروز هر حادثه دردناکی را ایجاد می کرد. به گفته یکی از ساکنان این منطقه، تیرهای چراغ برق از روشنایی حداقلی هم بی بهره اند و با توجه به این که در وسط این خیابان قرار گرفته اند هر آن ممکن است اتفاقی ناگوار از جمله برخورد عابر، راکب موتورسیکلت و یا خودرو با این تیرها اتفاق بیفتد.
وی ادامه داد: برخی از اعضای شورای اسلامی شهر، مدتی پیش در بازدید از این منطقه از مکان این تیر برق تعجب کردند و بر جابجایی هرچه سریع تر این تیر برق تاکید داشتند، سئوال مهمی مطرح می شود که آیا قبل از دیدن اعضای شورا و با پیگیری ساکنان این منطقه نباید این جابجایی رخ میداد و ایا حتما باید اتفاق ناگواری بیفتد؟
«م.خ» دیگر شهروند آملی می گوید: مواردی همچون برخورد تیربرق و به طبع آن خاموشی را در گذشته داشتیم و از آن درسی نگرفتیم.

http://sobheamol.ir/wp-content/uploads/2016/02/h062-3.jpg

وی ادامه داد: وقتی تعریضی صورت می گیرد وظیفه شهرداری است که تیرهای برق را با هماهنگی اداره برق و کارشناس مربوطه جابجا کند و در بودجه هایی تحت عنوان نوسازی شبکه شهری یا روستایی در اداره برق و بودجه های در خصوص برق و تعریض معابر کوچه و خیابان که در شهرداری، مصوب شده است.
این شهروند آملی افزود: در رضوان سوم کوچه امام رضا، ۸ سال است که در کوچه پر ترددی، تیر برقی در وسط پیچی قرار رفته که بر اثر تصادف شکسته نیز شده است که جان شهروندان را به خطر انداخته و پیگیری های زیادی صورت گرفته ولی در جواب شنیده شده که ” اینکه خیلی خوبه ما بدتر از این هم در سطح شهر داریم”
وی افزود: درخواست های مردم همانند توپ فوتبالی شده که از این اداره به آن اداره پاس داده می شود و گاهی از پیامدهای بد و اتفاقات ناگوار نیز مانع این نمی شود که این درخواست به ثمر بنشیند و شاید باید ارگان هایی همانند فرمانداری در این خصوص وارد شوند.
” الف.خ ” با اشاره به نکته مهمی تاکید کرد: کارشناسان اداره برق باید در هنگام اجرای طراحی های خود بررسی های کامل از سمت عبور و استعلام های عرض گذر و استعلام از شهرداری در خصوص اینکه ایا در منطقه مذکور تعریضی صورت خواهد گرفت را در نظر داشته باشند تا با اجرای طرحی اینچنین شهروندان دچار مشکلات عدیده ای نشوند.
یک شهروند آملی که از اساتید دانشگاه و فرهنگی نیز می باشد، با مراجعه به دفتر نشریه صبح امل داستان جالب و قابل تامل و تاسف باری را برای ما تعریف کرد
۶۴۰ هزار تومان پول با یک داد و بیداد، پر!!!
در منطقه امیری لاریجان یک باب منزل ویلایی در کوچه ای دارم که عرض این کوچه سه متر بود که بعد از تعریض یکی از همسایه ها، عرض قسمتی از این کوچه به ۵ متر رسید و تیر برق موجود، به مدت یک سال در وسط کوچه قرار گرفت که برای ماشین ها مشکلات زیادی را ایجاد می کرد که با هزینه شخصی و طی نامه نگاری با اداره برق آمل و لاریجان اقدام به جابجایی تیر برق کردیم که این امر بدون در نظر گرفتن حقوق و غذای کارگران، نزدیک به ۶۰۰ هزار تومان هزینه داشت که باعث خوشحالی همسایه ها نیز شد که پس از گذشت یک ماه ناگهان زنگی از دوستی دریافت کردم مبنی بر اینکه این تیر جابجا شده و دوباره به محل قبلی آورده شده است که وقتی نزد مسئولین عالی مربوط مراجعه کردم مدیر مربوطه در لاریجان از این اقدام تعجب کرد اما مسئول عالی برق در آمل در کمال تعجب دلیل این جابجایی را نارضایتی شخص و داد و بیداد آن فرد اعلام کرد، حال اگر تصمیمات درست با داد و بیداد و اعتراض تبدیل به کاری غیرکارشناسی شود، که سنگ روی سنگ بند نمی شود و قانون و کار کارشناسی نادیده خواه گرفته شد و اینجا سه سئوال مطرح خواهد شد که مگر جابجایی تیر با تاییدیه رییس اداره برق آمل و رینه آقایان قاسمی و سعید بخت و کارشناسان ایشان نبود؟ چرا بدون اطلاع اهالی محل و شخص متقاضی دوباره به وسط کوچه انتقال یافت؟ و خسارت وارده به کسی هزینه انتقال این تیر را متقبل شده بود که بالغ بر ۶۰۰ هزار تومان بود را چه کسی باید بپردازد؟
امثال این تیربرق ها درسطح شهر در حال افزایش است که هر ساعت، دقیقه و ثانیه که جابجا نمی شوند برای همشهریان خطر مرگ را به همراه دارند و شاید نیاز به ورود ارگان هایی همچون فرمانداری و شخص آقای منفرد باشد که اگر اراده کافی و قوی برای جابجایی آنها بود در طی ۳ دهه صورت می گرفت و اینگونه مردم بین ادارات پاسکاری نمی شدند.

http://sobheamol.ir/wp-content/uploads/2016/02/h062-1.jpg

منبع: نشریه صبح آمل

http://sobheamol.ir/