گفتگوی تفصیلی با ساره ملاآقاجانزاده نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی حوزه انتخابیه آمل

برای شرکت در انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه آمل خانم دکتر ساره ملا آقاجانزاده اقدام به ثبت نام نموده است.

پایگاه خبری کمال نیوز مصاحبه ای با ایشان تدارک دیده است تا نسبت به این چهره آشنایی پیدا کنیم.

سرکار خانم دکتر ابتدا خودتان را معرفی نمایید:

با سلام و احترام به محضر شریف مردم خوب و فهیم آمل و همچنین شما اهالی خوب رسانه، بنده ساره ملا آقاجانزاده متولد اول آبان 1358 از یک خانواده مذهبی در شهر آمل به دنیا آمده ام، پدر بنده متخصص رادیولوژی و سونوگرافی در بیمارستان امام رضا(ع) است که مدت 37 سال با طبابت خود به مردم این شهر خدمت صادقانه انجام میدهد همینطور مادر بنده هم بازنشسته آموزش و پرورش می باشد.بستر فرهنگی و علمی خانواده باعث شده است که ما چهار فرزند دختر خانواده به درجات عالیه علمی (دکتری) رسیده ایم و مورد افتخار و مباهات هر خانواده می تواند این بستر باشد.

بنده بعد از طی مراحل تحصیل در دوره ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان در سال 1377 در رشته مهندسی منابع طبیعی وارد دانشگاه مازندران شده و بعد از فارغ التحصیلی در سال 1383 در مقطع کارشناسی ارشد در دانشگاه تبریز پذیرفته و با رتبه اول و ممتاز از دانشگاه تبریز در سال 1385 فارغ التحصیل شده و در این مدت با دارا بودن عنوان استعداد درخشان در دانشگاه تبریز مشغول فعالیت های علمی – پژوهشی بوده و با همین سهمیه وارد مقطع دکتری منابع طبیعی در دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی شده و هم اکنون در مرحله دفاع از پایاننامه هستم.

سرکار خانم دکتر دلیل اینکه شما چهره شناخته شده ای از نظر انتخابات و جریانات سیاسی نبودید و به یکبار تصمیم به این مهم گرفتید را میفرمایید:

یکی از دغدغه های روزانه و همیشگی من در جامعه این است که واقعا جایگاه نخبگان و سرآمدان این مرز و بوم در کجاست؟ چرا و به چه دلیل جامعه و روند رشد آن رو به زوال پیش میرود مگر تصمیم سازان و تصمیم گیرندگان این نظام در تلاش نیستندکاملا بله ، همه آنها در حال فعالیت و بررسی توسعه محورانه کشور و منطقه خویش هستند اما حلقه مفقوده این روند رو به زوال و کاهش مبانی توسعه در کجاست؟ شما آمل خودمان را بنگرید آمل چه دارد؟ آیا پتانسیل های آمل همین برخورداریهای موجودش است البته که نه، به نظر رسید باید وارد عرصه شد و برنامه های اجرایی با خرد جمعی نخبگان این منطقه را احصاء و اجرا نمود.

بسیار خوب بفرمایید سوابق اجرایی شما چه زمینه هایی بوده است؟

عمده فعالیت های اجرائی من در راستای علاقمندی و ذات تحصیلاتی بنده یعنی همان تحقیقات و پژوهش بوده است بنده بعد از فارغ التحصیلی ازمقطع کارشناسی ارشد جذب مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام شده و در کمیته علمی فناوری اطلاعات مکانی آن مرکز مشغول به فعالیت علمی شده که منتج به نتایج و تولیدات علمی فراوان گردیده است همینطور فعالیت آموزشی بنده در دانشگاههای سطح استان نیز از دیگر فعالیت ها بوده است و اجرای طرح های پژوهشی و نگارش چندین کتاب که کتاب آخر بنده بررسی جامعه شناختی اشتغال زنان بوده است که به همراه همسرم جناب آقای دکتر رحمانی و جناب آقای عبوری شهردار محترم ساری به نگارش در آمده است.

از خانواده بیشتر بگویید البته اگر امکان داشته باشد:

همسر بنده آقای دکتر رحمانی استاد دانشگاه هستند ایشان مشاور شهردار ساری هم هستند و بنده دارای دو فرزند پسر و دختر، به نام های محمدحسین و ماه تی تی هستم که زندگی بسیار خوبی را تقریبا 13 سال در کنار همدیگر تجربه میکنیم و بهترین مشوق برای این فعالیت بنده بوده اند.

خانم دکتر از برنامه ها و شعارهای انتخاباتی خودتان بفرمائید:

بنده قائل به احترام به همه کاندیداهای محترم هستم و این عرصه را میتوان با لحاظ و اعمال ظرفیت های فراوان به یک فرصت برای بیان دیدگاهها و برنامه های توسعه محورانه داشته باشیم.

با توجه به اعتقاد کامل به مدیریت تیمی و استفاده از ظرفیت و توان نخبگان و سرآمدان همه فعالیت های موجود در جامعه، میتوان راههای برون رفت از این وضعیت را پیدا و جاری و ساری نمود.

آمل به دلیل شرایط تاریخی و جاذبه های فرهنگی و طبیعی یکی از شهرستان های مهم و استراتژیک استان مازندران است که در سنوات قبل چه به لحاظ ارزشی و چه به لحاظ علمی و سطوح توسعه نشان داد که می تواند مورد توجه و توسعه قرار گیرد،اما متاسفانه در سالهای گذشته علی رغم زحمات فراوان مسئولان و دست اندرکاران به طور شایسته نتوانسته است رشد و توسعه یابد و از مزیت های مطلق و نسبی راهبردی خود بهره مند شود قصد آن است تا با اجرای یک برنامه مدون 4 ساله نسبت به این برون رفت اقدام و آمل را به عنوان یک شهر کارکردی در زمینه های مختلف توریستی و صنعتی و حتی کشاورزی به معرض معرفی و رشد قرار داد.

استفاده از پتانسیل بانوان در این مرز و بوم که هیچوقت مورد مداقه قرار نگرفته است همیشه مورد توجه و انتقاد بنده بوده است جمعیتی که میتواند از حالت بالقوه به بالفعل در آید و حجم عظیمی از مبانی توسعه را در دست گیرد.