تبیین اهمیت حماسه امیدبخش ششم بهمن آمل / اقتدار نظام اسلامی به برکت خون های پاک شهدا است / شیطان با تسخیر دل به دنبال مهار انسان می رود

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال نیوز، آیت الله عبدالله جوادی آملی از مراجع تقلید، امروز در دیدار با خانواده های معظم شهدا، پاسداران و اعضای هیات رزمندگان اسلام شهرستان آمل که در دماوند برگزار شد با بیان این که در حادثه روز ششم بهمن فکر می کردند چون آمل دروازه شمال است اگر فتح شود راه برای بیگانه باز می شود، گفت: مردم شهر ما در طول ده ساعت با همه جنگلی ها جنگیدند و هر پانزده دقیقه یک جوان شهید شد.

 

وی تصریح کرد: 40 نفر از فرزندان شهر آمل در حادثه ششم بهمن شهید شدند تا حمله جنگلی ها خنثی شود و اگر امام از حماسه امیدبخش ششم بهمن آمل نام بردند به جهت اهمیت آن است.

 

مفسر برجسته قرآن کریم با بیان این که عطر شهادت در سراسر ایران و مازندران وجود دارد، گفت: از خداوند متعال می خواهیم تا شهدا، خانواده های گرانقدر این عزیزان و خادمان نظام اسلامی را مشمول عنایات حضرت حق کند و تلاش کنیم تا حریم شهادت و نظام اسلامی را بیش از پیش حفظ کنیم.

 

آیت الله جوادی آملی با اشاره به این که در ایام نورانی زیارتی امام رضا(ع) قرار داریم که از این خاندان سخنانی به ما رسیده است، افزود: مهم ترین بخش روح دل است که اگر سالم بود صاحب آن سالم می شود.

 

استاد خارج حوزه علمیه قم خاطرنشان کرد: شیطان با دل انسان کار دارد که اگر را تسخیر کند سایر قوا تحت حمایت قلب است و اندیشه، خیال، انگیزه، شهوت و غضب به مهار در می آید.

 

وی با بیان این که انسان هر لحظه باید پاسدار حریم دل باشد که قلب انسان به منزله کعبه است، گفت: انسان در درون و بیرون این کعبه حضور دارد و باید اصول آن را حفظ کند.

 

این مرجع تقلید با اشاره به این که مردان الهی کسانی هستند در خواب و بیداری مراقب حریم دل های خود هستند، تصریح کرد: اگر شیطان لباس احرام پوشید و دور کعبه دل طواف کرد باید رعایت کنیم و عده ای می گویند ما حضور قلب نداریم چون در صحنه دل این ها غوغا است.

 

مفسر برجسته قرآن کریم افزود: مردان الهی مواظب هستند تا شیطان وارد حریم دل انسان نشود و اگر عده ای به دنبال بهره گیری از قرآن نمی روند به سبب آن است که دل آن ها از درون قفل شده است.

 

آیت الله جوادی آملی با بیان این که گناه، غرور و هوس به عنوان قفل قلب انسان است، گفت: عده ای از افراد گناه عادی دارند که امید نجات است اما اگر تیر گناه به دل انسان نشست قلب او را تصاحب می کند.

 

وی با تاکید بر این که انسان باید در تمام حالات مراقب باشد تا غذای علمی و عملی او حلال باشد، تصریح کرد: حرف نخست را برهان عقلی می زند و علم غیر از شبهه و مسئله حسی و تجربی است که امام صادق(ع) می فرماید حس و تجربه حتی در علوم مادی و تجربی خودکفا نیست.

 

این مرجع تقلید خاطرنشان کرد: افرادی که وارد محضر اهل بیت(ع) می شدند این بزرگواران براساس ادراکشان با آن ها سخن می گفتند و این گونه نبود با همه افراد سخنان یکسانی داشته باشند.

 

استاد خارج حوزه علمیه قم با بیان این که شیطان با همه شبهات آشنا است و اگر مراقب نباشیم به دنبال وسوسه انسان می رود، گفت: هر دانشمند و حوزوی باید در زمان مطالعه با طهارت گام بردارد تا شیطان در او اثرگذار نباشد.

 

آیت الله جوادی آملی با اشاره به این که محور اصلی کنترل دل است و نباید آن را به دست دیگران بسپاریم، افزود: کلیدهای بسیاری در دست انسان قرار دارد که می توانیم شیطان را از وجود خود بیرون کنیم.

 

وی ادامه داد: گاهی یک انسان در شب و روز عاشورا به گونه ای عوض می شود که هر چه کرده را در یک زمان جبران می کند و راه خلیل حق باز است که باید تلاش های شایسته ای را در راستای تعالی خود صورت دهیم.

 

مفسر برجسته قرآن کریم با بیان این که اقتدار نظام اسلامی به برکت خون های پاک شهدا است که باید گرامی داشته شوند، گفت: شهدا شاگردان مکتب اهل بیت معصومین(ع) هستند که توانستند به مراتب والایی دست پیدا کنند.

 

آیت الله جوادی آملی تصریح کرد: انسان باید تلاش کند تا هویت اصلی و شناسنامه خود را بشناسد و در راستای تحقق آن تلاش کند.

 

وی در پایان افزود: بعضی از شهرهای ایران همانند آمل از همان ابتدا علوی فکر می کردند که هرگز اثری غیر از امام علی(ع) و آل او در این سرزمین نبوده است.