جشنواره ملی برکت برنج و کنگره میرقوام الدین مرعشی برگزار می شود / بخش های دابو و دشت سر نیازمند توجه ویژه مسئولین

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال نیوز،حجت الاسلام مهدی تقی زاده، امام جمعه دابو و دشت سر، دردیدار با ربیع فلاح استاندار مازندران که به همراه غلامحسین شفیع زاده فرماندار ویژه شهرستان آمل در دفتر استاندار مازندران صورت گرفت با اشاره به پتانسیل های موجود در دو بخش دابو و دشت سر گفت: خوشبختانه دراین دو بخش نخبگان علمی ، فرهنگی و ورزشی داریم که حتی در سطح جهانی مطرح هستند.

 وی افزود: مردم دو بخش درخط انقلاب و پشت سر مقام معظم رهبری حرکت می کنند و در تمام صحنه ها حضور فعال و چشمگیری دارند که نمونه آن حضور حماسی مردم در راهپیمایی 22 بهمن و روزقدس که برای اولین بار دراین بخش برگزار شد.

امام جمعه دابو و دشت سر ادامه داد: درسایه تعامل و وحدت که در بین مسئولین شهرستانی اعم از نماینده پرتوان و پر تلاش شهر دکتر یوسفیان و فرماندار ویژه شهرستان وجود دارد شاهد هستیم که اقدامات بسیار خوبی درحال انجام می باشد.

تقی زاده با تاکید بر اینکه شهر دابو و دشت سر در مدخل ورودی جاده بابل و فریدونکنار قراردارد خاطرنشان کرد: این دو جاده بصورت ترانزیتی می باشد که در روزها شاهد عبور هزاران وسایل نقلیه هستیم ولی متاسفانه مورد بی مهری مسئولین بخصوص راه وشهرسازی قرارداریم که از جنابعالی تقاضامندیم نسبت به حل مشکل لاینحل جاده فریدونکنار که به خاطر عدم توجه، روزانه شاهد تصادفات عدیده هستیم اقدام شود.

وی با اشاره به برگزاری جشن پایان گازرسانی به بخش دابودشت یادآورشد : امیدواریم که با گازدار نمودن 5 روستای بخش دشت سر درسال 94 شاهد اتمام گازرسانی هم دراین بخش باشیم.

امام جمعه دابو و دشت سر با بیان اینکه روستای بلیران آمل به عنوان منطقه نمونه گردشگری و اکو موزه روستایی از دولت مصوبه دارد، تصریح کرد: با وجود این توجهات هنوز درگیر واگذاری این منطقه به گردشگری هستیم.

تقی زاده افزود: دو بخش دابو و دشت سر به عنوان قطب کشاورزی و توریستی مازندران محسوب می شود و با وجود استقرار شهرک صنعتی بابکان، دانشگاه آزاد واحد آیت الله آملی و مراکز تحقیقاتی و پژوهشی، از قابلیت توسعه و شتاب بیشتری برخوردار است.

وی با بیان این که توجه به فرهنگ باید به عنوان امری اساسی مورد توجه باشد، گفت: در سال آینده برنامه خوبی در راستای ترویج و بزرگداشت مقام میرزا قوام الدین مرعشی در این بخش صورت می گیرد.

حجت الاسلام تقی زاده، تصریح کرد: این کنگره ملی با همکاری بنیاد بین المللی علوم وحیانی اسراء و مدیران شهرستان آمل صورت می گیرد.

وی برگزاری کنگره ها و همایش های تکریم از بزرگان را امری ضروری دانست و گفت: دیار مازندران از دیرباز مأوای نیکوی پرورش علما و صلحا بوده که آثار و افکار آنان چونان چلچراغی روشن بر تارک فرهنگ این سرزمین پاک می درخشد.

امام جمعه دابو و دشت سر با بیان اینکه برنج طارم دابو در کشور و حتی کشورهای همسایه با برند دیگری به فروش می رسد گفت: امروز طارم خوش عطر و طعم ما که خوشبختانه با عنایت دولت تدبیر وامید و پیگریهای جنابعالی ونماینده مردم آمل در مجلس و دیگر مسئولین در سبد خرید دولت قرار گرفته است.

تقی زاده با اشاره به برگزاری جشنواره ملی برکت برنج در بخش دابودشت درسال 94 خاطرنشان کرد: فلسفه برگزاری این جشنواره از یک طرف پیرو فرموده مقام معظم رهبری در حمایت از تولیدات داخلی و تبیین اعتقادات کشاورزان به برکت الهی وزنده کردن زمین مرده وتولید برنج مرغوب از این دیارعلویان می باشد.

وی تاکید کرد: با مشورت مشاورین و با کمک مسئولین و به فضل خداوند متعال جشنواره ملی برکت برنج را خواهیم داشت که هدفی در این جشنواره دنبال می کنیم معرفی برنج طارم بخش دابو به مردم ایران است.

امام جمعه دابو و دشت سر یادآورشد: دراین جشنواره قصد داریم تا تمام ریزه کاری ها و مشکلات یک کشاورز به تصویر کشیده شود تا مردم از نزدیک ببینند که چگونه از آن نهر و رودخانه شروع می شود تا میرسد به سر زمین و خزانه و نشا و وجین و همه مشکلات آن ها از تهیه سم و کود که چگونه کشاورز کار و تلاش می کند.

وی گفت: از یک طرف اعتقاداتمان با برکت خرمن و برنج است که کشاورزان عزم خود را جزم کرده تا از دل زمین های مرده این نعمت را برداشت کنند.