مردم با حضوری خودجوش در روز ششم بهمن حماسه آفریدند/ همین الان در شهر دشمن داریم که دارند کار می کنند / اخیرا هجمه عجیبی صورت دادند تا امام جمعه آمل را از ما دور کنند / چرا باید از شهرهای دیگر به صورت سرویسی نیرو بیاورند و فرزندان آمل بیکار باشند؟ / هیئت رزمندگان اسلام آمل در انتخابات طرف هیچ کسی نخواهد بود

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال نیوز، سردار فریدون علیپور، یادگار هشت سال دفاع مقدس، امروز در سخنرانی نمازجمعه شهر آمل که با حضور پرشور و گسترده مردم در مصلی بزرگ قدس این شهر برگزار شد با بیان این که حماسه ششم بهمن در تاریخ شهر ما و وصیت نامه امام خمینی(ره) ثبت شده است، گفت: حماسه ششم بهمن معجزه ارزشمندی بود که به آن افتخار می کنیم.

 

وی با اشاره به این که من قضایای حماسه ششم بهمن را در مسجد امیرالمومنین(ع) تهران مطرح کردم که مردم با شنیدن آن گریه می کردند، بیان داشت: وقتی انقلاب شد تمام دنیا به این کشور حمله ور شدند در صورتی که امکانات نظامی در آن دوران نداشتیم.

 

مسئول هیئت رزمندگان اسلام آمل با بیان این که دشمنان به این فکر افتادند تا منطقه ای به نام آمل را انتخاب کرده و ضربه ای به پیکرده انقلاب اسلامی بزنند، ادامه داد: آن ها وسایل ارتباطی خود را از فرانسه و انگلستان آورده و از امکانات مجهز و بسیاری برخوردار بودند.

 

یادگار حماسه ششم بهمن آمل، خاطرنشان کرد: این ها افراد عادی نبوده و آموزش دیده و چریک بودند که در درگیری جنگل با آن ها مشکل داشتیم و خدا خواست که آن ها داخل شهر شده و مردم آن ها را به نابودی کشاندند.

 

علیپور با بیان این که در میان آن ها کسی به مبانی دینی اعتقادی نداشته و از عاطفه ای برخوردار نبودند، ادامه داد: نیروهای سپاه،  کمیته ، ژاندارمری و مردم در کنار هم بودند و با کمترین امکانات و در سرمای شدیدی در برابر آن ها مقابله داشتیم.

 

یادگار هشت سال دفاع مقدس، خاطرنشان کرد: سپاه در آن زمان آمد مناطق را بست و پایگاه هایی در ارتفاعات ایجاد شد که با انجام گشت های مختلف عرصه را بر دشمنان تنگ کردیم.

 

وی با بیان این که آن ها با عناصر خود پیشرو به داخل شهر فرستاده و در داخل آمل آدم داشتند و همین الان هم در شهر دشمن داریم که دارند کار می کنند، گفت: مردم ما حضور گسترده ای در حادثه داشته و ما در حال تیراندازی بودیم که مردم سنگرسازی می کردند.

 

مسئول هیئت رزمندگان اسلام آمل، ادامه داد: مردم آمل به صورت خودجوش و بدون فرمانده ای وارد میدان شدند که توانستند این حماسه بزرگ را ماندگار و جاویدان کنند.

 

علیپور با بیان این که باقیمانده آنان 24 نفر بود که به ارتفاعات گزناسرا رفتند و می خواستند دوباره به آمل بیایند، گفت: بعد از این حادثه در خانه تیمی در تهران تصمیم داشتند دوباره به آمل حمله کنند که در آن خانه همه شان دستگیر شدند.

 

یادگار حماسه ششم بهمن آمل، ادامه داد: آن ها بر پیکر شهر تاختند که نتوانستند کاری انجام داده و ملت آمل با این کارافتخار دنیا شدند که امام عزیز تنها یک شهر را در وصیت نامه خود درج کردند و آن هم آمل است.

 

وی در بخش پایانی سخنان خود با بیان این که  حاج آقا رحمانی به عنوان امام جمعه آمل فردی عالم است که استاد فرزندان رهبری بوده و در آمل هم درس حوزوی دارند، گفت: اخیرا هجمه عجیبی به امام جمعه آمل وارد شده است که می خواستند ایشان را از ما دور کنند.

 

علیپور با اشاره به این که امام جمعه آمل با نظر آیت الله جوادی آملی در این شهر حضور دارند، ادامه داد: ایشان وابسته به هیچ گروهی نبوده و مانند مردم عادی در شهر زندگی می کنند و مردم هم حضوری پرشور و گسترده در نمازجمعه دارند که باید قدر ایشان را بدانیم.

 

مسئول هیئت رزمندگان اسلام آمل با بیان این که چرا باید از شهرهای دیگر به صورت سرویسی نیرو به آمل بیاورند و فرزندان آمل بیکار باشند؟ ، خاطرنشان کرد: باید در پروژه های مختلفی که در این شهر صورت می گیرد از ظرفیت فرزندان شهر بهره گیری شود.

 

یادگار هشت سال دفاع مقدس با بیان این که در همین دانشگاه های شهر آمل ببینید نیروهای آن فرزندان کجا هستند و چرا نباید از نیروهای شهر استفاده شود، گفت: همین بیمارستان امام خمینی که دارند درست می کنند می خواهند از ساری برای آن نیرو بیاورند.

 

علیپور با تاکید بر این که تا صحبتی کردم در سایت ها می زنند علیپور می خواهد نماینده مجلس شود ولی باید بگویم من بالاتر از این ها را دیده ام و دنبال این مسائل نبوده و نیستم، بیان داشت: هیئت رزمندگان اسلام آمل نیز در انتخابات طرف هیچ کسی نخواهد بود.

 

وی با بیان این که چرا باید تحصیل کرده های شهر ما بیکار باشند، تصریح کرد: نماینده مجلس، شهردار و فرماندار باید بنشینند و بررسی کنند در همین سد منگل از چه تعداد نیروهای شهر استفاده می شود که اگر من صحبتی می کنم با کسی از مدیران مشکلی ندارم.