مصرف گوشت قرمز و لبنیات پرچرب خطر ابتلا به سرطان ریه را افزایش می‌دهد

سید حسین داودی در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری فارس، در مورد تاثیر بعضی از چربی‌های غذا در بروز سرطان گفت: بین خطر ایجاد بروز برخی از سرطان‌ها و مصرف چربی غذایی ارتباط وجود دارد به این شکل که غذاهای پرچرب معمولا پرکالری هستند و در ایجاد چاقی نقش دارند.

وی ادامه داد: چاقی نیز با افزایش خطر سرطان‌هایی مانند کلون، رکتوم، مری، کیسه صفرا، پانکراس، کلیه و برخی از سرطان‌های زنان در ارتباط است.

داودی ادامه داد: نوع چربی مانند چربی حیوانی که در گوشت قرمز که در محصولات لبنی پرچرب وجود دارد نیز با افزایش خطر سرطان پستان، پروستات و ریه ارتباط دارد.

متخصص تغذیه در امور سرطان تصریح کرد: از سوی دیگر افزایش مصرف چربی‌های حاوی امگا3 نسبت به امگا6 در رژیم غذایی زنان مسن باعث کاهش خطر سرطان سینه می‌شود بنابراین مصرف گوشت قرمز بدون چربی، ‌مصرف بیشتر گوشت ماهی یا مصرف حبوبات و سویا در حد مجاز می‌تواند خطر این سرطان را کاهش دهد.

داودی با اشاره به یک تحقیق انجام شده ادامه داد: پژوهشگران در بررسی نقش چربی غذایی در پیشگیری ثانویه سرطان به این نتیجه رسیدند که کاهش خطر بازگشت سرطان سینه پس از مصرف رژیم کم‌چربی بسیار کمتر بوده است.