دادگاه ویژه رسیدگی به کارکنان دولت، فرج‌الله سلحشور را در پرونده سرقت فیلمنامه «یوسف پیامبر(ع)» تبرئه کرد و او را بی گناه دانست.

به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس، فرج‌الله سلحشور در نشست خبری که صبح امروز -۲۰ فروردین ماه- برگزار شد از تبرئه و رفع اتهام خود در پرونده حقوقی مجموعه یوسف پیامبر(ع) خبر داد.

بنا بر این گزارش، در این مراسم که محمد هوشیاری مدیر روابط عمومی موسسه فرهنگی هنری تبیان و قربان نگاری یکی از وکلای سلحشور در این پرونده حضور داشتند، فرج الله سلحشور در سخنانی گفت: حدود سه سال پیش از شعبه دو میدان ارگ به ما گفتند یک نفر شکایت کرده که فیلمنامه «حضرت یوسف(ع)» از روی داستان من نوشته شده است. به همین دلیل برای من حکم قرار تعقیب قانونی صادر شد، اما زمانی که من 10 جلد فیلمنامه حضرت یوسف(ع) را در اختیارشان قرار دادم، قاضی حکم منع قرار تعقیب را صادر کرد.

وی ادامه داد: ولی آقای طاهری اصرار داشت که ثابت می‌کند که سلحشور از روی کتاب او فیلمنامه یوسف را نوشته است. کارشناسانی که برای این منظور تعیین شده بودند، شش هزار ساعت یعنی حدود شش ماه همه چیز را بررسی کردند اما تنها کاری که نکردند مقایسه این دو کتاب با هم بود؛ در حالی که این تنها کاری بود که باید انجام می‌دادند. من هم اعلام کردم که من تا به حال کتاب ایشان را ندیده‌ام. بعد گفتند که فقط یک قسمت کپی شده که آن هم نبود.

سلحشور ادامه داد: در نهایت آقای طاهرهی اعلام کرد که کلیت داستان را من از روی ایشان کپی کرده‌ام که این بیشتر یک مزاح است تا اینکه حقیقت داشته باشد. تاریخ چاپ کتاب ایشان زمستان سال ۸۰ است در حالی که من چند ماه قبل کل کتاب و قراردادهایم را به صداوسیما تحویل داده بودم.

وی تصریح کرد: با این ادعای باطل و تهمتی که به ما زدند آقای طاهری یک جلب به دادرسی را بین تمام مطبوعات و رسانه‌های بیگانه پخش کرده ایت. آنهایی هم که مخالف ما بودند سعی کردند این ماجرا را بزرگش کنند. در حالی که دادگاه با تحلیل به نتیجه رسید که هیچ تقلبی صورت نگرفته است.

کارگردان سریال یوسف پیامبر(ع) در ادامه عنوان داشت: اتفاقی که برای ما افتاده برای هیچ‌کس نیافتاده، قصه از خدا، داستان از خدا، آن وقت یک نفر بگوید که داستان از روی داستان من نوشته شده که خیلی مسخره است. در حالی که مذهبی‌نویسان با کمک کتاب‌های مذهبی دیگر کتاب می‌نویسند و تا به حال هیچ‌کس هم از دیگری شکایت نکرده است. وی ادامه داد: قانون هم به جای اینکه بگوید ادعای شما باطل است، ما را ۴ سال محکوم کرد. البته من در برابر قانون خاضع هستم و تقاضایم این است که عدالت اجرا شود.

وی در ادامه اظهار داشت: مطمئن هستم که پس از انتشار این خبر خیلی‌ها خواهند گفت که سلحشور با استفاده از نفوذ و پارتی بازی تبرئه شد. اما من همین جا اعلام می‌کنم که اگر کسی در این مملکت مدرک بیاورد من قبول می‌کنم. در حالی که من از مردم می‌خواهم به من کمک کنند. من بی‌گناه بودم و به من تهمت زدند. عده‌ای حتما آقای طاهری را تحریک کرده‌اند وگرنه او این کار را انجام نمی‌داد.

فرج الله سلحشور از سوی سید شهاب الدین طاهری به عرضه فیلمنامه بدون اجازه پدید آورنده متهم شد که در نهایت رای دادگاه در تاریخ 6 اسفند ماه سال 90 به شرح زیر صادر شد:

 

در خصوص اتهام آقای فرج الله سلحشور، دادگاه با جمع بندی کلیه موارد اعلامی شاکی چون بررسی موضوع یک امر فنی بوده و دادگاه نیز در راستای مواد 83 قانون آئین دادرسی کیفری و وحدت ملاک مواد 257 و 258 قانون آئین دادرسی مدنی موضوع را به خبره و کارشناس ارجاع و نظر فنی و تخصصی آنان اخذ گردید که با توضیحات، مغایرتی با اوضاع و احوال مسلم و محقق پرونده نداشته به جهت فقدان ادله اثباتی دادگاه بزهی را احراز ننموده و به استناد اصل 37 قانون اساسی وجمهوری اسلامی ایران و بند الف ماده 177 قانون آئین دادرسی کیفری حکم به برائت متهم از اتهام انتسابی صادر و اعلام می دارد.