ریشه اکثر بیماری ها در تغذیه نادرست است / عوامل بروز مرگ در انسان / چه کنیم تا لاغر شویم؟

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال نیوز، عصر امروز همایش نقش تغذیه در سلامت به همت انجمن بیماران دیابتی آمل و با حضور شهردار، رییس و اعضای شورای اسلامی شهر، بیماران دیابتی شهرستان و علاقمندان در سالن اجتماعات شهرداری آمل برگزار شد.

پرفسور منوچهر جعفریان، محقق بین المللی علوم تغذیه، در این همایش با بیان این که سلامتی بزرگ ترین نعمت است که چون رایگان به دست آوردیم برای آن ارزش قائل نبوده و خود را مریض می کنیم، گفت: ریشه اکثر بیماری ها در تغذیه نادرست است.

وی با اشاره به این که سوء تغذیه و عدم انتخاب غذای درست سبب چاقی و بیماری می شود، بیان داشت: سکته های قلبی و مغزی جزو امراض نبوده بلکه تصادفاتی است که ما به وجود آوردیم.

مدرس دانشگاه برن سوییس با بیان این که غذاهای ما نباید شور، شیرین و داغ بوده و تلاش کنیم تا غذای خود را تند نخوریم، ادامه داد: خداوند نمی خواهد مریض شویم ولی ما به علت ناآگاهی خود را مریض می کنیم.

محقق انستیتو تغذیه پاریس، ادامه داد: امروز مجبور هستیم برای پیشگیری از بیماری ها که ارزان تر از درمان است اقدام کنیم.

پرفسور جعفریان، اضافه کرد: فشار خون بالا، قند بالا، چربی خون بالا، افراط در خوردن چربی های حیوانی، چاقی ، کم تحرکی و چاقی به عنوان عوامل بروز مرگ در انسان است.

وی با بیان این که از وقتی کودهای شیمیایی به وجود آمد خیلی از بیماری ها ایجاد شده است، خاطرنشان کرد: امید ما به داروها نبوده و باید به غذاها که داروی ما است توجه کنیم.

محقق بین المللی علوم تغذیه با اشاره به این که آرد سفید خطرناک است که باید از آرد سبوس دار استفاده شود، گفت: چای دمنوش باید وارد برنامه زندگی ما شود.

مدرس دانشگاه برن سوییس، بیان داشت:  سویا 36 درصد پروتیین دارد ولی گوشت 18 درصد پروتیین دارد که خوردن سویا کافی نبوده که باید در همراه آن لوبیا هم مصرف کنیم.

محقق انستیتو تغذیه پاریس با اشاره به این که اگر می خواهیم لاغر شویم باید به جای شام عصرانه مصرف کنیم که در آن تنقلات، نان سبوس دار، پنیر و خیار باشد، خاطرنشان کرد: غذاها ربطی به چاقی ندارد و باید سوء تغذیه را برطرف کنیم.

وی با بیان این که نباید شام بخوریم ولی در روز غذاها را به طور کامل بخوریم تا بتوانیم لاغر شویم، گفت: اگر کسی خیلی گرسنه شد و نمی تواند تحمل کند یک تکه گوشت مصرف کند.

پرفسور جعفریان با تاکید بر این که انسان باید در هنگام غذا خوردن با آرامش و لذت این کار را انجام دهد، بیان داشت: استرس مادر تمام بیماری ها است که باید آرامش را وارد زندگی خود کنیم.