توهین یک استاد به قرآن کریم در دانشگاه آمل

تقریبا همه آن‌هایی که روزی پشت میز دانشگاه نشسته بودند به خاطر خواهند آورد وقتی که برخی تحولات سیاسی و اجتماعی در کشور به اوج خود می‌رسید، موجی از انتقاد بر دولت، مجلس، قوه قضائیه و روسا و کسانی که از گذشته تا کنون بر مسند آن بودند کلاس‌های درس دانشگاه را در بر می‌گرفت و همین بحث‌ها و ارائه نظرها بود که باعث ایجاد یک جو پر از شور و نشاط در آن کلاس‌ها می‌شد، کلاس‌هایی که معمولا آمار و ارقام در آن حرف اول را می‌زد.
 
البته معمولا و تا آنجایی که نگارنده در دوران دانشجویی اش به خاطر دارد همه ی اساتیدی که در داخل کلاس مباحثی اینچنین و نظراتی باز و آزادانه ای را مطرح می‌کردند در انتهای همان کلاس این جمله که: مباحث بهتر است در همین کلاس بماند و به بیرون درز نکند را به اشکال مختلف و به خصوص به دانشجویانی که اختلاف نظر خود را با استاد اعلام داشتند تکرارمی‌کردند و آن مباحث واقعا هم در همان کلاس می‌ماند چرا که اعتقاد داشتیم تا نظرات متفاوت نباشد سیاست و بازی‌های آن شیرین نخواهد شد، پس بحث را در همانجا تمام می‌کردیم و در کمال ادب برای یکدیگر کری نیز می‌خواندیم و آرزوی شکست سیاسی گروهی که طرفدارشان بودند داشتیم.
 
اما اکنون متاسفانه باید از خاطرات خوب و خوش کلاس‌های درس در ایام مثلا انتخابات ریاست جمهوری و یا نمایندگان مجلس و تصویب برخی طرح‌های مهم و همه گیر اجتماعی و همین طور حکم دستگاه قضا برای فلان عامل بگذریم، چرا که اتفاقی فراتر از جریانات سیاسی و نقد و نظر اساتید محترم دانشگاه‌ها افتاده است.
 
بنا بر گزارش بلاغ طی چند روز گذشته در یکی از کلاس‌های درس دانشگاهی بزرگ در شهرستان آمل اتفاقی بی سابقه و ناخوشایند رخ داد و بدترین نوع توهین‌ها به مقدس ترین دارایی‌هایی ما مسلمانان صورت گرفت؛ توهین به قرآن مجید توسط یکی از اساتید مدعو دانشگاه آزاد اسلامی‌آیت الله آملی شهرستان آمل!!!
 
با پیگیری این مسئله، یک منبع آگاه در دانشگاه آزاد اسلامی‌واحد آیت الله آملی، در گفتگو با خبرنگار سفیر هراز با تایید رخ دادن این اتفاق ناخوشایند و اینکه برخی شاهدان عینی می‌گویند این اتفاق ناخواسته بوده است، افزود: البته این فرد مسائلی را هم در رابطه با امام زمان (عج) و اینکه ایشان در یک سن خاص ظهور خواهند کرد نیز گفت.
 
وی ادامه داد: این فرد که استاد مدعو دانشگاه آزاد آمل و از اساتید دانشگاهی در بابل است برای ادامه تحصیلات خود نیز از بورسیه آن دانشگاه دولتی استفاده کرده بود و سابقه مشاغل دولتی نیز دارد.

 
و اما موضوعاتی که در این میان شاید از دیده پنهان باشد و پشت احساسات به جوش آمده بماند این که اولا چرا هیچ گونه نظارتی در خصوص مسائل اعتقادی و مذهبی در زمان جذب نیروهای دانشگاهی و البته بعد از آن صورت نمی‌گیرد و اگر هم انجام می‌شود پس چرا ما در برخی دانشگاه‌ها و مدارس اساتید و مدرسانی داریم که برخوردهایی اینچنین دارند؟
 
نکته دیگر این که مسئولین ما در این زمینه چه پاسخی دارند؟ آیا ارسال یک پرونده به کمیته‌های مربوطه و یا اخراج و… نهایت کاری است که می‌توان در این زمینه انجام داد؟ 
 
مسئولان محترم شهرستانی، استانی و کشوری، خانوادهایی که فرزندانشان را درست در زمان شکل گیری اندیشه به دست شما می‌سپارند منتظر پاسخ شما خواهند ماند/سفیرهراز.