کارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزرات بهداشت گفت: مصرف سوسیس و کالباس به احتمال فساد پذیری به عنوان غذای بین راه توصیه نمی شود.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر فروزان صالحی با اشاره به شروع مسافرتهای نوروزی اظهار داشت: بچه ها علاقه وافری به خوردن کالباس وسوسیس دارند و با این دلیل، خانواده ها در طول سفر برای اینکه هم غذای مورد علاقه فرزندان را فراهم کرده باشند و هم وقت زیادی صرف تهیه غذا نکنند، کالباس وگوجه فرنگی وخیار شور را به عنوان غذای بین راه انتخاب می کنند. احتمال فسادپذیری کالباس زیاد است وبنابر این برای سفر اصلا توصیه نمی شود.

وی با بیان اینکه بسیاری از افراد مایلند در طول مسیر، بساط پختن کباب و جوجه کباب برپا کنند که غذای سالم، مطبوع و با کیفیتی خورده باشند، توصیه کرد: گوشت و مرغ را از منزل و در ظرف یخ گذاشته و دقت کنید در طول راه و قبل از کباب کردن، کاملا سرد نگهداداری شود.

صالحی تصریح کرد: از گوشتهایی که در هوای آزاد آویزان شده و به فروش می رسند، استفاده نکنید گردوغبار و سایر ذرات معلق در هوا، انواع میکروبها و تخم انگلها با مصرف این گوشتها که ممکن است خوب هم پخته نشده باشند، به بدن منتقل  شده و سلامت شما را به خطر می اندازند.

وی اضافه کرد: درموقع تهیه کباب وجوجه کباب، مواظب باشید که تمام قسمتهای آن و به خصوص داخل آن کاملا حرارت دیده و به خوبی پخته شود تا در صورت وجود آلودگی احتمالی، با پختن از بین برود.

صالحی ادامه داد: کبابی که خوب پخته شده باشد، قهوه ایی رنگ است و اگر قسمت داخل کباب هنوز قرمز رنگ است ، به این معنی است که پخته نشده و آلودگی احتمالی آن از بین نرفته است که نتیجه اش مسمومیت غذایی همراه با اسهال، استفراغ، دل درد ودل پیچه خواهد بود.

این کارشناس تغذیه تأکید کرد: گوشت ماهی در هوای گرم حساس تر است و سریعتر فاسد می شود بهتر است در طول سفر اگر از سلامت ماهی مطمئن نیستید، استفاده نکنید.