معلم کوچک‌ترین مدرسه دنیا در روستای کالو پس از چاپ نخستین کتاب خود به نام «قصهٔ کوچک‌ترین مدرسه دنیا» که با موفقیت زیادی همراه بود از چاپ دومین کتابش خبر داد.

عبدالمحمدشعرانی امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در دیر گفت: اتفاقات مدرسه برایم جالب بود و آن‌ها را در دفتر یادداشتم می‌نوشتم تا اگر روزی وضعم خوب شد چاپشان کنم، از سال دوم که شروع به وبلاگ‌نویسی کردم و مدرسه کالو کم کم مشهور شد تصمیم گرفتم نوشته‌هایم را تبدیل به کتاب کنم.

وی افزود: «قصهٔ کوچک‌ترین مدرسهٔ دنیا» دارای ۴ بخش داستان‌های مدرسه، بازتاب در رسانه‌ها، عکس‌ها و وعدهٔ خوبان بود که هم‌اکنون پس از اضافه شدن ۴۰ صفحه بر آن به چاپ ششم رسیده است.

شعرانی در مورد دومین کتاب خود گفت: نام این کتاب «مدرسه کالو» است، در این کتاب بخشی از نامه‌ها، ایمیل‌هایی که مردم دنیا برای مدرسه فرستاده‌اند و همچنین بخشی از حرف‌های مردم در دفتر بازدید نمایشگاه‌های مدرسه در استان‌های مختلف را جمع‌آوری کرده‌ام، همچنین داستان‌های جدید مدرسه را در این کتاب نوشته‌ام.

وی اضافه کرد: این کتاب توسط نشر منادی تربیت چاپ شده است و کار‌های گرافیکی آن را داوود صفری به عهده دارد و مترجم نامه‌های انگلیسی به فارسی مسعود محمودیان است که در نمایشگاه عکس مدرسه کالو در نوروز سال ۹۱ در روستای کالو رونمایی می‌شود.

معلم مدرسه کالو اضافه کرد: نوشتن را دوست داشتم و قلم خوبی هم داشتم، اما اگر مدرسه کالو نبود هرگز فکر نمی‌کردم کتابم چاپ شود، تقدیر و تدبیر مدرسه ما را جهانی کرد.