مدير كل روابط عمومي شركت مخابرات ايران معتقد است كه مهمترين بحث در سال‌هاي اخير عدالت اجتماعي است و اين كه مردم امكان استفاده از ارتباطات مخابراتي را داشته باشند. هدف نهايي و اصلي و برنامه‌هاي اين شركت در همين راستا بوده و امروز عملكرد مخابرات براي مردم قابل لمس است.

داود زارعيان در گفت‌وگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره اهداف و دستاوردهاي شركت مخابرات ايران اظهار كرد:‌ در بخش تلفن ثابت و تلفن همراه به روزيم و تلاش شده نياز ارتباطي متقاضيان برقرار شود و علاوه بر توسعه ارتباطات در شهرها آن را در نقاط روستايي توسعه دهيم و امروز روستاها هم به اين ارتباطات دسترسي دارند.

 

او با اشاره به آمار تلفن ثابت در سال پيروزي انقلاب كه 800 هزار تلفن بود گفت: در سال 84 اين تعداد به 18 ميليون و 700 هزار عدد رسيد و اكنون اين آمار در سال 91 به 26 ميليون و 700 هزار تلفن رسيده و واگذاري‌ها به روز شده است.

 

وي در اعلام تعداد خطوط تلفن همراه در كشور هم تصريح كرد:‌ در شهريورماه 84 آمار به هفت ميليون مشترك مي‌رسيد كه در سال جاري اين تعداد نزديك به 50 ميليون خط تلفن رسيده است.

 

مدير كل روابط عمومي شركت مخابرات ايران با اشاره به تعداد روستاهاي داراي ارتباط پس از پيروزي انقلاب اسلامي تاكنون گفت: در زمان پيروزي انقلاب اسلامي 312 روستا داراي ارتباط بودند كه در شهريورماه 84 به 45 هزار روستا و اكنون 52 هزار روستا رسيده است.

 

وي درباره دفاتر ICT روستايي تاكيد كرد: در سال‌هاي اول انقلاب اسلامي كه هنوز دفاتر ICT راه‌اندازي نشده بود اما در شهريورماه سال 84 اين دفاتر 910 دفتر بود و اكنون 10 هزار دفتر ICT روستايي در حال فعاليت‌اند.

 

زارعيان تاكيد كرد: در حال حاضر همه شهرهاي كشور تحت پوشش تلفن همراه هستند و در بخش فيبر نوري نيز كه در سال‌هاي اوليه اين بحث را نداشتيم اما تا شهريورماه 84، 30 هزار كيلومتر فيبر نوري كشيده شد و امروز 104 هزار كيلومتر فيبر نوري داريم.

 

او گفت: در بحث كاربران اينترنت نيز كه در سال پيروزي انقلاب اسلامي اين مورد راه‌اندازي نشده بود اما از سال 75 تا 84 تعداد هشت ميليون كاربر اينترنت داشتيم كه اين رقم اكنون به 28 ميليون كاربر رسيده است.

 

زارعيان درباره خدمات در حال اجراي شركت به سرويس‌هاي ارزش افزوده اشاره كرد و گفت: سرويس‌هاي ارزش افزوده و افزايش كيفيت شبكه مخابراتي باعث حركت و پيشرفت به سمت يكپارچه‌سازي است.

 

مدير كل روابط عمومي شركت مخابرات ايران به ايسنا افزود: سرمايه‌گذاري در مخابرات ايران همچنان ادامه دارد.

 

او در توضيح وضعيت تماس با خارج از كشور گفت: در گذشته با تعداد محدودي از كشورها ارتباط برقرار مي‌شد اما امروز به جز رژيم صهيونيستي با كليه كشورها ارتباط داريم. همچنين در بخش تلفن همراه در كنار تماس‌هاي جهاني با 111 كشور و 269 اپراتور رومينگ بين‌الملل داريم.

 

زارعيان تعداد پورت‌هاي پرسرعت كشور را يك ميليون و 700 هزار عدد اعلام كرد و گفت: اكنون 950 هزار پورت واگذار شده و مابقي در حال واگذاري است.