نمازجمعه نقش موثری در بصیرت افزایی جامعه دارد

علی رحمانی مسئول ستاد نماز جمعه آمل به مناسبت سالروز اقامه اولین نماز جمعه پس از انقلاب اسلامی به امامت آیت الله طالقانی در گفتگو با پایگاه خبری کمال نیوز  با بیان اینکه افزايش اگاهي و حساسيت هاي مردمي يکي از رسالت هاي نمازجمعه است گفت: امروز جهان اسلام و ملت ما به طور اخص از جانب سلطه گران جهاني با جنگ نرم تمام عيار روبرو است و ما بايد علاوه بر روشهاي مقابله با جنگ نرم ، در عمليات ميداني نيز فعال باشيم چرا که جنگ نرم مثل جنگ سخت نياز به طرح ،برنامه، شناخت دشمن و امکانات او دارد و اگر به اين مسائل توجه نشود موفقيت حاصل نمي شود.

مسول ستاد نمازجمعه شهرستان آمل افزود: درجنگ نرم همه مردم بايد در صحنه حضور داشته باشند و اين طور نيست که فقط يک مجموعه اي درگير شود و بقیه نظاره گر باشند.

وی خطاب به جوانان مومن و انقلابی افزود: نه تنها در این جبهه نباید به دفاع تنها اکتفا کرد و در برخی موارد باید دیدمان دید تهاجمی باشد تا جایی که ستون فقرات استکبار را خرد کند.

وي با بيان اينکه جنگ نرم خشونت ندارد و با ذهن هاي افراد سروکار دارد، خاطرنشان کرد: جنگ نرم، ارزشها و هنجارهاي جامعه رامورد هدف قرار مي دهد و سرانجام منجر به تغيير در الگوهاي رفتاري موجود مي شود.

 رحمانی افزود: رهبر معظم انقلاب بارها به نکته شبیخون فرهنگی و جنگ نرم اشاره داشتند و شروع این جنگ بزرگ و تمام عیار را گوشزد کردند لذا بر همگان واجب است نسبت به همه مسائل مخصوصا مسائل سیاسی وفرهنگی گوش به فرمان ولی امر مسلمین باشند ویکی از جاهایی که به صورت عملی و میدانی به این نکات معظم له می پردازد همین نمازهای جمعه در سراسر کشوراست.

 وی گفت: انقلاب ما ، دستاوردهاي مختلفي دارد و يکي از دستاوردهاي آن که هم عبادت و سياست است ، نماز جمعه می باشد.

رحمانی افزود :  در تريبون و منبر نمازجمعه بايد سياستهاي نظام  ترويج و تبليغ گردد و از این امر به منظور تقویت وحدت در جامعه استفاده گردد و اين منبر نماز جمعه ، منبر بصيرت افزايي و توصيه به تقواست و بايد به مردم در رشد بصيرت و تقويت انديشه و فکر آنان کمک کند.

وي با تاکید بر اینکه  بار تربيتي ، سياسي ، اجتماعي و موعظه خطبه ها بايدآنچنان باشد که مخاطبان و نمازگزاران را تا هفته بعد تغذيه کند یادآور شد: نماز جمعه از جريانهايي است که بايد مسائل روز و آنچه که جامعه به آن نیازمند است تذکر داده شود و اگر نمازجمعه اي اقامه شود و از مسائل روز فاصله بگيرد آن نماز، نماز کاملي نيست.

مسئول ستاد نماز جمعه آمل گفت: مقام معظم رهبری نسبت به جذب جوانان هم در ستاد وهم در فضای مصلی توصیه های اکید داشتند و شورای سیاستگذاری ائمه جمعه هم به جد به این موضوع اهمیت می دهد و یکی از دستاورد های آن ایجاد مهد های آدینه در مصلاهای سراسر کشور بود و شهر آمل نیز هر جمعه میزبان نونهالان عزیز می باشد.

وی افزود: در بعد جذب جوانان، ستاد نمازجمعه در سراسر کشور دارای اتاق های فکر هستند وهر هفته وهر ماه دور هم جمع می شوند تا راهکارهایی برای جذب جوانان داشته باشند که در شهرستان آمل نیز اقداماتی نظیر هماهنگی با مدارس شهر جهت حضور دانش آموزان در نمازجمعه، استفاده از جوانان دانش آموز شرکت کننده در نماز جمعه به عنوان مکبر ،مداح ، موذن ، انتظامات ، و...، چاپ ونشر ماهنامه داخلی ستاد نمازجمعه با استفاده از هیات تحریره جوان و مصاحبه با جوانان شرکت کننده در نمازجمعه، تجلیل از مقام آوران علمی و ورزشی در نمازجمعه ، برگزاری اردوهای زیارتی و... می باشد.

رحمانی گفت: نکته اساسی که باید بدان توجه کرد این است که همه مسولان فرهنگی کشور باید برای جوانان دستی بالا بزنند و برای رهایی جوانان از دامهای پراکنده در جبهه نرم دشمن در خط مقدم باشند و اعضای ستاد نمازجمعه را یاری کنند.

رحمانی به فعالیتهای عمرانی ستاد نماز جمعه آمل اشاره کرد و اظهار داشت:

آجرنمای فضای بیرونی مصلی با هزینه ای بالغ بر یکصدوده میلیون تومان، سنگ کاری زیر آجرنما  به صورت سنگ گرانیت بالغ بر ده میلیون تومان، رنگ آمیزی کلیه دربهای چوبی  مصلی و رنگ آمیزی داخل دفتر با هزینه ای بالغ بر دومیلیون تومان، ساخت سرویس بهداشتی خواهران به همراه وضوخانه با شیر اتوماتیک به صورت مجزا بالغ بر بیست میلیون تومان، بازسازی وتعمیر کلی سرویس بهداشتی خواهران و برادران سابق که پس از بازسازی این دو سرویس تبدیل به یک سرویس بهداشتی برادران شد با امکانات جدید وتعویض کل کاشی وسرامیک و... بالغ بر پنج میلیون تومان، ساخت وضوخانه برادران با 19شیر برای وضو و2 شیر برای پاشور وهمچنین احداث حوض وآبشار بالغ بر هفت میلیون تومان، تعویض لوله های ضعیف وفرسوده مصلی با لوله های سبز قطور جهت جبران فشار آب آن بالغ بر دو میلیون تومان، سرویس کلیه دستگاههای گرمایشی وسرمایشی وسرویس موتورخانه وتعویض پنلهای شوفاژ بالغ بر یک میلیون وپانصد هزار تومان، خرید چهار دستگاه بخاری گازی بزرگ000/10 ارج، خرید تابلو دیجیتال روان برای اعلام مناسبتها در مصلی با هزینه دو میلیون وپانصد هزار تومان، خرید سیستم صوتی کاملا مجهز بالغ بر هفت میلیون تومان، تعویض لوله های آب فرسوده منزل امام جمعه محترم و گازکشی به مبلغ دومیلیون تومان، تسویه کامل دیون آب وبرق وتلفن که از سالهای قبل بر دوش مصلی بود بالغ بر هفت میلیون تومان ودر حال حاضر مصلی به هیچ یک از ادارات بدهی مالی ندارد، تعمیر اساسی تابلو برق مصلی با هزینه یک میلیون تومان، مفروش کردن مصلی به فرش سجاده ای بالغ بر بیست میلیون تومان، صب تابلوی سردرب مصلی وانتخاب اسم "مصلای بزرگ قدس آمل" برای آن و...