فرماندار ویژه آمل بیان کرد: در خصوص حل زباله آمل من بسیار خوشبینم، چرا که وفاق خوبی بین مردم و مسئولان است و رسانه ها به نمایندگی از طرف مردم، مطالبه گر و پیگیر ماجرا هستند و مشکلات مردم را رصد کرده و اخبار را منتشر می‌کنند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین / باحضور فرماندار ویژه آمل ، شهردار آمل ، رئیس نظام پزشکی آمل تفاهم‌نامه‌ای همکاری بین نظام پزشکی و شهرداری آمل برای امحای پسماند عفونی امضا شد .

علیرضا شریعت فرماندار ویژه آمل گفت: درباره حل معضل پسماند عفونی یا بیمارستانی که بسیار خطرناک است حتی با احتساب حجم کم آن جلسات زیادی انجام شد و در انتها از شهردار جوان و نترس شهرستان آمل درخواست کردیم تا این موضوع را حل کند و در همین راستا تفاهم‌نامه‌ای بین نظام پزشکی و شهرداری با نظارت مستقیم فرمانداری منعقد شد تا شهرداری کار جمع آوری و امحای زباله های عفونی را انجام دهد.

فرماندار ویژه آمل بیان کرد: در خصوص حل زباله آمل من بسیار خوشبینم، چرا که وفاق خوبی بین مردم و مسئولان است و رسانه ها به نمایندگی از طرف مردم، مطالبه گر و پیگیر ماجرا هستند و مشکلات مردم را رصد کرده و اخبار را منتشر می‌کنند.

وی تاکید کرد: رسانه‌ها به عنوان نهادهای مدنی اثرگذار می توانند در مدیریت شهری، استانی و کشوری نقش غیر قابل انکاری داشته باشند و همچنین مسئولین و ناظرین نیز پس از بررسی و جمع بندی تمامی موضوعات، موظف برای پاسخگویی به اصحاب رسانه به منظور اطلاع رسانی به مردم هستند ، چرا که سرنوشت مردم را این تصمیمات رقم می خورد.

دکتر منوچهرمجد رئیس نظام پزشکی شهرستان آمل گفت: تولید کننده پسماند عفونی، خودش مسئول امحای آن می‌باشد و این در حالی است که شهرستان آمل فقط ۴۰۰ مطب دارد که نمی‌شود به همه آنها گفت شما مسئول امحای پسماند عفونی مطب خود می باشید.

وی افزود: به همین خاطر، از چند سال پیش با بررسی‌های اجمالی که در کشور داشتیم ، نحوه امحای زباله های عفونی  در شهرستان تهران بسیار عالی ارزیابی شد و این موضوع به استحضار شهردار و فرماندار آمل رسید و از آنها درخواست کردیم تا این موضوع را در دستور کار خود قرار دهند و طی جلسات مختلف تصمیم بر آن شد که شهرداری کار امحای زباله های عفونی را در دست بگیرد و با اقدامات مناسب خطر بروز مشکلات زیست محیطی ناشی از زباله های عفونی را به حداقل و یا صفر برساند.

دکتر مجد تاکید کرد: با قبول این موضوع از طرف شهرداری آمل، ما تبدیل به دومین شهر در کشورهستیم که این کار را انجام می دهد و از این لحاظ می‌توانیم الگوی باشیم برای شهرهای مختلف استان مازندران و حتی کشور که بتوانند با این شیوه زباله های عفونی را جمع آوری و خطرات ناشی از آن را به حداقل برسانند.

رئیس نظام پزشکی شهرستان آمل در پایان یاد و خاطره شهدای سلامت را گرامی داشته و از تمامی زحمت کشان مقابله با کرونا که شبانه روز جان‌فشانی می‌کنند نهایت تقدیر و تشکر را داشت و اعلام کرد: از شهردار و فرماندار شهرستان آمل تقاضا داریم به پاس زحمات شهدا و خدمات کادر درمانی شهرستان، یک میدان یا خیابان را به نام شهدا و مدافعان سلامت کنند.

سید حمید هاشمی شهردار آمل گفت: زباله‌های عفونی شاید میزان و حجم آنها در مقایسه با انبوه زباله های شهرستان آمل، کم باشد ولی میزان آلودگی این زباله ها بسیار زیاد است و حجم بسیار کم این زباله ها می تواند بسیار خطرناک و مشکلات را در دپوی زباله عمارت چند برابر کند.

وی افزود: به همین منظور پس از جلسات مختلف با فرمانداری و نظام پزشکی شهرستان آمل، به این نتیجه رسیدیم که شهرداری آمل در بحث زباله‌های عفونی وارد شود و با ماشین های مجزا، پرسنل مجزا و با یک کار خوب و مناسب آسیب های زیست محیطی و خطرناک زباله های عفونی را به حداقل و صفر برساند.