مهندس مسلم مکاری رئیس انجمن کارگران ساختمانی آمل از عضویت بیش از 8 هزار کارگر در انجمن صنفی کارگران ساختمانی خبرداد

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین /مهندس مسلم مکاری رئیس انجمن کارگران ساختمانی آمل و بازرس کانون انجمن صنفی کارگران ساختمانی کشور باتفاق اعضای هیئت مدیره انجمن با مهندس حسینی رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان آمل دیدار و گفتگو کردند.

 در این دیدار مهندس مسلم مکاری رئیس انجمن کارگران ساختمانی آمل و بازرس کانون انجمن صنفی کارگران ساختمانی کشور با قدردانی از حمایت های اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان آمل درراستای اجرای سیاست کاری انجمن گفت: در سال 89 انجمن کارگران ساختمانی آمل با عضویت 71 نفر رسما آغاز بکارکرد که خوشبختانه با اعتمادسازی درحال حاضر بیش از 8 هزار نفر عضو انجمن هستند.

 وی با اشاره به پیگیری برای بیمه کردن کارگران ساختمانی ادامه داد: تاکنون 3700 نفر از کارگران ساختمانی در سه شعبه تامین اجتماعی آمل بیمه ساختمانی هستند و پیگیر هستیم که 1700 نفر از کارگران که در صف بیمه هستند بزودی بیمه شوند.

رئیس انجمن کارگران ساختمانی آمل با بیان اینکه طرح آموزش ایمنی بصورت پایلوت درآمل اجرا می شود خاطرنشان کرد: این طرح با همکاری جناب مهندس حسینی در آمل شروع شده که تاکنون بیش از 3 هزار نفر آموزش ایمنی را فرا گرفتند که خوشبختانه با تلاش های صورت گرفته 26 درصد از حوادث ناشی از کار پائین آمده است.

مهندس مکاری با اشاره به اینکه 50 درصد صنعت ساختمان بدست کارگران است اظهارداشت: ما نیازمند هستیم که زحمات همکاران عزیز دیده شود.

وی با تاکید براینکه برای درمان جامعه کارگری در شهرستان دچار مشکل هستیم گفت: متاسفانه درمانگاه تامین اجتماعی آمل فقط تا ساعت 3 بعدازظهر ویزیت می کنددر حالی که 51 درصد جمعیت شهرستان آمل بیمه تامین اجتماعی هستند و فاقد یک بیمارستان می باشیم.

بازرس کانون انجمن صنفی کارگران ساختمانی کشور با بیان اینکه 46 درصد صنعت مازندران در 5 شهرک صنعتی مستقر می باشد تصریح کرد: با این روند کاری شاید در شهرستان آمل در 3 سال آینده برای کارگران ساختمانی دچار چالش شویم و بایستی کارگران ساختمانی دانشگاهی شوند که با مدرک لیسانس یا بالاتر به گچ کاری و کارهای فنی ومهندسی روی بیاورند.

وی همچنین از رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان آمل درخواست نمود که این موضوع درکمیسیون کارگری فرمانداری آمل مطرح و تصمیم گیری شود.

وی اشاره کرد: ما به عنوان نماینده کارگران که حدود ۱۷ سال هست داریم خدمت می کنیم و همه مسئولین می دانند که کارگران تاثیرگذارترین مردم کشور و حتی جهان هستند ولی متاسفانه ضعیف ترین قشر جامعه هستند و حتی در جلسات شورای اداری کرسی نداریم که بتوانیم حرفهای خودمان را به گوش مسئولین برسانیم.

رئیس انجمن کارگران ساختمانی آمل با تاکید برعدم همکاری مدیران شهرستان در امر ساخت سرپناه برای دفتر انجمن گفت: با همت خود اعضا زمینی را برای ساخت دفتر انجمن تهیه نمودیم و با پیگیری نماینده سابق مردم آمل درمجلس مبلغ 300 میلیون تومان برای اتمام ساختمان به حساب شهرداری آمل واریز شد وچون نماینده در شورا نداریم که بتوانیم از حق مان دفاع کنیم، علیرغم پیگیری و نامه نگاری این پول به استان برگشت داده شد و نمی دانیم دردمان را به چه کسی بگوئیم؟

وی درپایان متذکر شد پیگیری هایی صورت بگیرد تا برای هزار کارگر ساختمانی سهمیه بیمه از استان دریافت شود و اگر این اتفاق بیافتد تا97 درصد کارگران ساختمانی بیمه می شوند.

**انجمن کارگران ساختمانی در آمل با داشتن بیش از 8 هزار عضو بسیار تاثیرگذار هستند

مهندس شاهین حسینی رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان آمل باقدردانی از تلاش های انجمن کارگران ساختمانی در آمل برای تشکیل کلاس های آموزشی برای کارگران ساختمانی گفت: حدود 10 سال قبل شروع کلاسهای آموزشی برای کارگران بخاطر نبود مکان در کارگاه خیاطی شروع شد که با استقبال خوب کارگران مواجه شدیم.

وی بابیان اینکه نگاه وزارتخانه به کلاسهای آموزشی بیشتر شده است ادامه داد: درحال حاضر 30 درصد حوادث نسبت به گذشته کمتر شده است و قطعا با حضور مداوم کارگران در این کلاسها شاهد کمتر شدن حوادث خواهیم بود.

 رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان آمل با تاکید براینکه انجمن کارگران ساختمانی در آمل با داشتن بیش از 8 هزار عضو بسیار تاثیرگذار هستند گفت: باتوجه به بیان مشکلات درمانی قطعا پیگیری این موضوع خواهیم بود که جلساتی رابرای حل این مشکل برگزار خواهیم کرد.

 مهندس حسینی خواستار برگزاری کلاسهای آسیب های اجتماعی برای کارگران ساختمانی شد و خاطرنشان کرد: این کلاسها باعث می شود کمتر شاهد اتفاقات وپیشگیری قبل از درمان با همکاری کارشناسان بهزیستی آمل باشیم.

وی درخصوص ثبت نام طرح ملی مسکن برای کارگران درمازندران اظهارداشت: برای استان مازندران 4 هزار سهمیه و چون 46 درصد صنعت مازندران درآمل مستقر می باشد 1100 سهمیه برای شهرستان آمل در نظر گرفته شده است که امیدواریم با استقبال کارگران این سهمیه بیشتر شود