دکتر اسماعیل اکبری رییس دانشکده پرستاری و پیراپزشکی و مسئول راه اندازی پردیس پزشکی آمل : مجوز راه اندازی و پذیرش دانشجو در پردیس پزشکی آمل از سوی شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی کشور در سال ۹۸ به دانشگاه علوم پزشکی مازندران ابلاغ شده است .

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین  / راه اندازی پردیس پزشکی از آرزوهای دیرینه مردم آمل دراین چندسال گذشته بود که خوشبختانه با پیگیرهای بعمل آمده در دویست وهفتاد و پنجمین جلسه شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی کشور مورخ 12 آبان 1398 صادر و 11 دی 1398 توسط مقام عالی وزارت بهداشت جناب آقای دکتر نمکی به دانشگاه علوم پزشکی مازندران ابلاغ گردید و در سال تحصیلی 99- 1400 در نیم‌سال دوم تحصیلی 1399 با پذیرش دانشجو آماده بهره برداری گردد.

تمام تلاش مسئولین شهرستان آمل براین است که بتوانند تا قبل از شروع کلاسها تمام مشکلات را از پیش روی بردارند که در همین رابطه دکتر علیرضا شریعت فرماندار ویژه آمل باتفاق خسرو ابراهیم زاده رئیس شورای اسلامی شهر ، مهندس حمید هاشمی شهردارآمل ، مهندس کردی معاون فرمانداری ویژه آمل ، دکتر رمضانی رئیس شبکه بهداشت ودرمان  آمل ، دکتر اکبری مسئول راه اندازی پردیس پزشکی بازدید از روند کاری پردیس پزشکی آمل داشتند .

**تمام دغدغه مسئولین وخیرین شهرستان آمل راه اندازی پردیس پزشکی می باشد

دکتر اسماعیل اکبری رییس دانشکده پرستاری و پیراپزشکی و مسئول راه اندازی پردیس پزشکی آمل با قدردانی از همت وتلاش مسئولین وخیرین شهرستان آمل که تمام دغدغه شان راه اندازی این پردیس می باشد گفت : مجوز راه اندازی و پذیرش دانشجو در پردیس پزشکی آمل از سوی شورای گسترش دانشگاه های علوم پزشکی کشور در سال ۹۸ به دانشگاه علوم پزشکی مازندران ابلاغ شده است .

**پذیرایی از دانشجویان پزشکی در نیم‌سال دوم تحصیلی 1399

وی از تدبیر و اقدام به‌هنگام مسئولین عالی‌رتبه و خیرین شهرستان آمل در خصوص تهیه فضای فیزیکی مناسب برای پردیس قدردانی کرد و بیان داشتند: انشا الله پردیس به گونه ای آبرومندانه برای پذیرایی از دانشجویان پزشکی در نیم‌سال دوم تحصیلی 1399 آماده بهره برداری گردد واین اقدامی بزرگ، که رشته پزشکی آمل را از بزنگاه بن‌بست، به مسیر نجات هدایت کرد.

وی ادامه داد : درآغاز راهیم تا خیرین بزرگوار، مسئولین محترم شهر و شهروندان عزیز همچون گذشته در ارتقای حوزه آموزش عالی سلامت با دانشکده پردیس پزشکی همراه باشند.

دکتر اکبری اشاره کرد : یکی از مهم ترین شاخص های تربیت پزشک حاذق و ماهر ، آموزش پیش بالینی و بالینی مناسب در دوره دانشجویی است که شهر آمل با داشتن چهار بیمارستان دولتی و 600 تخت بیمارستانی که میانگین ضریب اشغال آنها بیش از ۸۰درصد است ، بستر مناسبی برای تربیت پزشک است

رییس دانشکده پرستاری و پیراپزشکی آمل عنوان داشت : پردیس پزشکی آمل ، دانشکده پرستاری مامایی آمل و دانشکده پیراپزشکی آمل  به همراه هم مجتمع دانشکده های علوم پزشکی آمل را تشکیل می دهند

وی از حمایت های اعضای شورای شهر وشهردار آمل درخصوص رفع مشکلات در خصوص محوطه سازی ، ایجاد فضای ورزشی؛ ساخت پارکینگ در محوطه بیرونی دانشکده برای دانشجویان وغیره قدردانی وتشکر نمود .

**گله مندی از نبود پردیس دانشگاهی در آمل

دکتر علیرضا شریعت فرماندار ویژه آمل درادامه بازدید با قدردانی از تلاش های صورت گرفته برای راه اندازی پردیس پزشکی درآمل یادآورشد : شهرستان آمل با داشتن قدمت چندین ساله و وجود علما وافراد صاحب نظر در تمام عرصه ها جای گله دارد که چرا تاکنون چنین پردیسی دراین شهرستان راه اندازی نشده است .

وی ضمن حمایت وپشتیبانی در جهت رفع مشکلات پیش روی راه اندازی این پردیس گفت : قطعا حضور خیرین آمل که زبانزد هستند و حمایت ویژه مسئولین در آغاز ترم جدید در نیم‌سال دوم تحصیلی 1399 هیچ گونه مشکلی نخواهیم داشت .

**خبر خوب و خوشحال کننده مجوز راه اندازی پردیس پزشکی درآمل

خسروابراهیم زاده رئیس شورای شهر آمل خاطرنشان کرد : خبر خوب و خوشحال کننده مجوز راه اندازی پردیس پزشکی چند وقتی است که در شهر آمل در بین خبرهای بد کرونایی نمایان شده است باعث خوشحال مردم شد .

وی ادامه داد : هر ۹ نفر از اعضای شورا باتفاق برای کمک به این امر موافقند و دنبال راه حلی هستیم تا از نظر قانونی ملک مجاور دانشکده پرستاری و پیراپزشکی را در اختیار این مجموعه قرار دهیم چرا که اعتقاد داریم راه اندازی پردیس دانشگاهی اثرات مثبتی روی سلامت و بهداشت جامعه خواهد داشت .

**حمایت از مراکز علمی بویژه پزشکی در شرایط کنونی از ضرورت است

سید حمید هاشمی شهردار آمل، در این بازدید گفت: حمایت از مراکز علمی بویژه پزشکی در شرایط کنونی از ضرورت است و این حمایت با هدف ارتقای سلامت جامعه بویژه شهروندان خواهد بود.
هاشمی برآمادگی شهرداری با حمایت و همراهی شورای اسلامی شهر برای هر گونه همکاری تاکید کرد .