علیرضا شریعت فرماندار ویژه آمل : به طور میانگین بیش از ۹۰ درصد از واحدهای صنفی مشمول محدودیت کرونایی کسب و کارشان را تعطیل کردند و حتی در برخی از خیابان های شهرستان اجرای مصوبه ستاد ملی کرونا در خصوص تعطیلی اصناف به بیش از ۹۸ درصد می رسد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین ، علیرضا شریعت فرماندار ویژه آمل دراولین نشست مطبوعاتی با خبرنگاران آمل با اشاره به اینکه شهرستان آمل شرایط قرمز رادارد گفت :  طبق مصوبه ستاد ملی کرونا به جز مشاغل گروه یک که شامل ۲۲ رده شغلی می شود ، دیگر مشاغل  اجازه فعالیت ندارند و خوشبختانه بازرسی های انجام شده هم نشان می دهد که اصناف همراهی کرده اند.

وی ادامه داد: به طور میانگین بیش از ۹۰ درصد از  واحدهای صنفی مشمول محدودیت کرونایی کسب و کارشان را تعطیل کردند و حتی در برخی از خیابان های شهرستان اجرای مصوبه ستاد ملی کرونا در خصوص تعطیلی اصناف به بیش از ۹۸ درصد می رسد.

فرماندار آمل گفت : اگر مردم با دستگاه های نظارتی و مسئولین همراهی کنند در عرض این دو هفته وضعیت شهرستان مطلوب خواهد شد و از شرایط قرمز کرونایی خارج می شود.

شریعت از تشکیل ۱۶ تیم نظارتی در سطح شهرستان خبرداد و گفت : پنج تیم روستایی نیز در روستاها با کمک بخشداران تشکیل شده است و فعالیت اصناف در سطح شهرستان توسط این تیم ها روزانه رصد و در صورت تخلف ، واحد صنفی مربوطه پلمب خواهد شد.

استقرار پنج ایستگاه بازرسی در ورودی شهر

مقام عالی دولت در آمل از استقرار پنج ایستگاه بازرسی جهت کنترل ورود و خروج خودروهای غیربومی در سطح شهرستان خبرداد و گفت : این پنج  ایستگاه بازرسی در انتهای خیابان کلاکسر ، هزارسنگر ، جاده قدیم آمل به بابل ، رو به روی بیمارستان شمال و همچنین پاسگاه آغوزبن خیابان نور مستقر شدند و نیروهای انتظامی در این ایستگاه ها از ورود خودرو های غیر بومی به شهر جلوگیری خواهند کرد.

وی با بیان اینکه خودروهای غیربومی که وارد شهر آمل شوند به مبلغ یک میلیون تومان جریمه خواهند شد، افزود : اگر در روزهای آتی تردد خودروهای غیر بومی در شهرستان دیده شود ، ایستگاه های بازرسی  بیشتری در نقاط شهر اضافه خواهد شد تا بر اجرای مصوبات کرونایی  و منع رفت و آمد نظارت داشته باشند.

شریعت همچنین گفت : در نخستین روز از اجرای طرح محدودیت کرونایی  به دلیل اینکه هنوز برگه های تردد و برچسب های عبور و مرور در اختیار کارکنان شهرهای قرمز قرار نگرفته ،  ماموران  مستقر در ایست و بازرسی با مردم و کارگران همکاری کردند و با برگه شناسایی توانستند وارد شهر شدند ، ولی از فردا عبور و مرو حتما باید با برگه تردد از اداره  متبوع یا واحد صنعتی مربوطه و یا با برچسب های ویژه عبور و مرر صورت بگیرد در غیر این صورت جریمه خواهند شد.

منع تردد از ساعت ۹ شب تا ۴ صبح با همکاری نیروهای انتظامی

وی افزود : منع تردد از ساعت ۹ شب تا ۴ صبح با همکاری نیروهای انتظامی ، پلیس راهور، بسیج و سپاه در سطح شهرستان اجرا خواهد شد و هیچگونه استثنایی برای این طرح وجود ندارد.

شریعت با اعلام این که آمل از شهرهای بزرگ مازندران است  و راه های فرعی زیادی دارد ، گفت : ورودی های فرعی شهرستان نیز تا آنجایی که امکان پذیر باشد با نیوجرسی بسته خواهد شد.

51 درصد بیماری کرونا بخاطر مراودات خانوادگی است

فرماندار ویژه آمل یادآورشد :  51 درصد بیماری کرونا بخاطر مراودات خانوادگی است و برای کنترل این اپیدمی همه ما سهمی داریم که باید بپذیریم.

وی با بیان  شاخص وضعیت قرمز برای شهرها، عنوان کرد: به میزان هر صدهزار نفر جمعیت اگر روزانه ۴ نفر بستری کرونا اثبات شود، شهر وضعیت زرد ، اگر ۶ نفر نارنجی و اگر ۱۰ نفر بستری کرونا داشته باشیم وضعیت قرمز خواهد بود که  هر هفته یک بار این معیار جمع بندی می شود.

فرماندار ویژه آمل مصوبات ستاد ملی کرونا را مانند قانون، لازم الاجرا خواند و افزود: نمی توانیم مصوبات را تفسیر کنیم و موظف به اجرا هستیم، دو هفته محدودیت سازی در شهرهای قرمز خواهیم داشت، ورودی و خرجی کمربندی ها ازاد هستند عبوری از شهر رد شوند، در صورت ورود به شهر یک میلیون جریمه می شوند.

صاحبان پلاک غیر بومی با اثبات مالکیت کارت تردد بگیرند

شریعت در خصوص جریمه خودروها با پلاک غیر بومی گفت: افرادی که شاغل شهری دیگر هستند و یا افرادی که ساکن امل اند  ولی پلاک خودروهای آنان از شهرهای دیگر است می توانند با مدیران حوزه خود و یا از طریق فرمانداری اقدام به گرفتن کارت تردد کنند و با اثبات مالکیت کارت تردد بگیرند.

وی در خصوص تعطیلی بانک ها تصریح کرد: در شرایط سخت تحریمی قرار داریم، درامد دولت، مراودات شرکت ها و کارخانه ها شدیدا به بانک ها نیاز دارند، ستاد کرونا به این نتیجه نرسیده است که بانک ها بسته شوند، اما هیچ بانکی حق ندارد در دوران کرونایی چک را برگشت بزنند.

شریعت خاطرنشان کرد: در کنترل کرونا با هیچ کس تعارفی نخواهیم داشت، اگر مدیران ما کوتاهی کنند برخورد می کنیم و  حتی در قانون اجازه عزل داده شده است.

اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی  همان طرح مدیریت اپیدمی کووید ۱۹ است

وی با اشاربه اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی  اشاره کرد : اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی  همان طرح مدیریت اپیدمی کووید ۱۹ به شیوه محله و خانواده محور و بر پایه‌ی هر خانه یک پایگاه سلامت  است که با همکاری بین بخشی اجرا می شود.

 وی افزود: این طرح در پنج سطح ملی، استانی، شهرستانی، منطقه‌ای و روستا برنامه ریزی شده است.

فرماندار ویژه آمل تصریح کرد :  کاهش میزان مرگ و میر، کاهش میزان بستری، قطع زنجیره انتقال با افزایش رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی و پوشش حمایتی از گروه‌های در معرض خطر را از اهداف اختصاصی این برنامه عنوان کرد.

شریعت  ابراز امیدواری کرد: این اهداف با استفاده از ابزار‌های تشدید نظارت بر دستورالعمل‌های بهداشتی و اعمال قانون، تست گسترده و هدفمند، قرنطینه خانگی و رهگیری هوشمند، آموزش، اطلاع رسانی و فرهنگ‌سازی، حفاظت از گروه‌های آسیب پذیر، ایجاد محدودیت هوشمند و هدفمند و تقویت فرآیند درمان سرپایی و کاهش بستری محقق شوند.

وی تصریح کرد: این برنامه دارای کمیته‌هایی است که بر اساس همکاری‌های بین بخشی ارگان‌های مختلف از جمله، بسیج، بهداشت، سازمان‌های مردم نهاد، هلال احمر، خیران، بهزیستی، کمیته امداد، بنیاد مستضعفین، شهرداری ها، رسانه‌ها و ... تقسیم کار شده است.

وی یادآورشد : دراین طرح فرمانداران هر شهرستان به عنوان رئیس وفرماندهان سپاه به عنوان مسئول دبیرخانه طرح هستند وهمگان باید پای کار باشند تا با افتخار این طرح درکل کشور اجراشود