سید حمید هاشمی از عملیات اجرایی پروژه تعریض و بازگشایی، امیر 7 ، واقع در بلوار شهید منفرد نیاکی بازدید کرد.

کمال آنلاین به گزارش اداره روابط عمومی شهرداری آمل ،درعملیات تعریض و بازگشایی، پروژه امیر 7 واقع در بلوار شهید منفرد نیاکی مسیری به مساحت 4 هزار و 500 متر مربع زیر سازی و آسفالت خواهد شد.

بنابراین گزارش از پروژه ی  600 متری امیر 7 تا کنون 400 متر ساماندهی نهر و بتن ریزی انجام شد.

 

با بهره برداری از این پروژه، بلوار شهید منفرد نیاکی به کمبرندی هزارسنگر _ محمود آباد متصل می شود.

 

 

 

واردات برنج را مدیریت کنیم!

 

عزیزاله شهیدی‌فر رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران، با اشاره به آغاز فصل کشت برنج در استان‌ مازندران گفت: رزق و روزی حدود 500 هزار نفر در این استان به صورت مستقیم و غیرمستقیم به این محصول استراتژیک وابسته است.

وی ادامه داد: امسال یک میلیون و 420 هزار تن برنج در مازندران تولید شد که همگی حاصل تلاش بی‌ادعای کشاورزانی بود که برای تامین این کالای مهم و اساسی فعالیت‌های خستگی‌ناپذیری داشتند.

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه برنج بعد از گندم به عنوان غذای دوم کشور ماست و پرداختن به این محصول و پیگیری برای رفع مشکلات سر راه آن می تواند اثرگذاری خوبی برای کشور داشته باشد، گفت: اگر حمایت‌های بیشتری در زمینه تولید برنج انجام شود یقینا در سال‌های نه چندان دور می‌توان به خودکفایی در این محصول دست پیدا کنیم بشرطی که بتوان بیشتر از گذشته در زمینه آموزش و ترویج، پرداختن به تکنولوژی‌های جدید، استفاده از ماشین آلات پیشرفته و تامین‌ نهاده‌ها شامل کود، سم و بذر توجه شود.

این مسؤول اضافه کرد: برای رونق تولید برنج و کاهش صعوبت کار برای کشاورزان برنج‌کار، تسهیلات خوبی در زمینه تامین ناوگان مکانیزاسیون کشاورزی در اختیار کشاورزان قرار گرفت.

شهیدی‌فر واردات برنج را از مباحث جدی و پر دغدغه در تولید این کالای اساسی برشمرد و گفت: سالانه 800 تا یک میلیون تن نیاز به واردات برنج داریم که امسال نیاز واردات برنج به سمت صفر نیل کرد اما متاسفانه واردات بیش از یک میلیون تن انجام شد که این امر می‌تواند به خوداتکایی و خودکفایی کشاورزان برنجکار ضربه وارد کند.

وی ادامه داد: خوشبختانه جهاد کشاورزی مازندران پیگیری‌های خوبی در سال های گذشته در زمینه مدیریت واردات برنج انجام داد و اخیرا پیشنهادی هم به شورای گفتگوی استان داده شد مبنی بر اینکه هیچ دغدغه ای درباره نیاز کشور به واردات نداریم و باید فقط به میزان مورد نیاز کشور واردات انجام شود و مابقی از تولید داخل تامین می شود.

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران خاطرنشان کرد: در سال‌های اخیر واردات برنج با ارز یارانه‌ای 4 هزار و 200 تومانی انجام می‌شد و وقتی به کشور وارد می‌شد با ارز نیمایی به فروش می‌رفت که هم دولت، هم مصرف کننده و هم کشاورز متضرر می‌شدند و بر این اساس پیشنهاد دادیم برای واردات برنج ارز نیمایی تخصیص پیدا کند تا رقابت برنج داخل و خارج معنای واقعی خود را پیدا کند و قابلیت رقابت بوجود آید.

این مسؤول افزود: خوشبختانه این امر در کارگروه تخصصی استان تصویب شد و اگر در شورای گفتگوی کشور هم مورد تایید قرار گیرد، دولت، مصرف کننده و حمایت کننده نفع خواهند برد و در نهایت شاهد اختلاط در برنج نخواهیم بود.

شهیدی‌فر خاطرنشان کرد: با مدیریت واردات برنج می‌توان حمایت از تولید داخل را محقق کرد.

 

 

 

انتشار فراخوان جشنواره مجازی (باهم در خانه)

 

فراخوان جشنواره مجازی (باهم در خانه) با محتوای مبارزه با ویروس کرونا در استان مازندران منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، عباس زارع مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران، با اعلام خبر فوق افزود: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران با استفاده از ظرفیت اهالی فرهنگ و هنر و رسانه مازندران، با هدف تولید محتوا پیرامون موضوع مقابله با کرونا با تمرکز بر آگاهی بخشی مؤثر و ایجاد شور و نشاط اجتماعی در جامعه ، اقدام به انتشار فراخوان جشنواره مجازی فرهنگی و هنری در خانه می مانیم می نماید.

 

وی گفت: موضوعات مسابقه به این ترتیب است: ۱- مشارکت جمعی در راستای مبارزه با کرونا ۲- ترویج فرهنگ در خانه ماندن در راستای مبارزه با کرونا  ۳- تقدیر از کادر پزشکی، درمانی و خدماتی در راستای مبارزه با کرونا.

  

عباس زارع با مهم خواندن اتحاد همگانی در مبارزه با کرونا، برگزاری این مسابقه را فرصتی برای استفاده از ایده های مردمی دانست و تصریح کرد: محورهای مسابقه نیز عبارتند از:  تولید محتوای هنرهای ادبی در قالب کوتاه نوشت ها، داستان کوتاه و شعر کوتاه. در بخش تولید محتوای هنری نیز با زیرمجموعه های طراحی پوستر، ارائه مونولوگ و استندآپ کمدی خواهیم بود.

 همچنین در بخش تولید محتوای تصویری با موضوعات موشن گرافیک و تیزر ودر بخش تولید محتوای رسانه نیز با موضوعات گزارش خبری و  یادداشت تحلیلی در خدمت هم استانی‌های عزیز خواهیم بود.

 

وی افزود: علاقمندان جهت شرکت در این جشنواره می‌توانند آثار خود را تا تاریخ ۱۵ فروردین ۱۳۹۹ از طریق واتس اپ به شماره ۰۹۱۱۹۵۷۶۷۹۱ ارسال نمایند، بدیهی است به برگزیدگان این جشنواره جوایز ارزنده ای اهدا خواهد شد.

 

 

 

 

مازندرانی ها هرچه زودتر به سامانه خود ارزیابی بروند

 

استاندار مازندران از تمامی شهروندان استان خواست تا هر چه زودتر با مراجعه به سامانه خودارزیابی به آدرس http://corona.mazums.ac.ir، فرم خوداظهاری وضعیت سلامتیشان را تکمیل کنند تا اقدامات برای کنترل بیماری کرونا سرعت بیشتری بگیرد.

احمد حسین زادگان پس از نشست ویدئوکنفرانسی با مسئولان ستاد مقابله  با کرونا وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: اکنون برای جلوگیری از شیوع بیشتر و شکست قطعی بیماری کرونا به ثبت اطلاعات فردی از وضعیت سلامت تک تک هم استانی ها نیاز داریم تا بتوانیم افراد احتمالی ناقل را هر چه زودتر شناسایی کنیم.

وی توضیح داد: با توجه به این که طرح پزشک خانواده شهری و روستایی هر دو در مازندران از سال های پیش در حال اجراست،  استان بهترین زیرساخت را برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا در اختیار دارد و اگر همه هم استانی همت وهمکاری کنند، خیلی زود می توانیم کرونا را شکست دهیم.

نماینده عالی دولت در مازندران گفت: اگر تک تک شهروندان مازندرانی ساکن استان وضعیت سلامت خود را با دقت بر اساس پرسش هایی که در سامانه خودارزیابی مطرح می شود در اختیار قرار دهند، برنامه های قرارگاه زیستی استان بدرستی و صد البته با سرعت بالا عملیاتی می شود.

وی افزود: طرح پزشک خانواده با به کار گیری مراقبین سلامت و بهورزها ظرفیت بی نظیری در مازندران است که باید بدرستی و بموقع از آن استفاده کنیم و امروز اگر همه شهروندان مازندرانی که زیر پوشش پزشک خانواده هستند، وارد سامانه خودارزیابی شوند و مراحل خوداظهاری وضعیت سلامتشان را طی کنند، بدرستی و با سرعت بسیار بالا می توانیم ویروس کرونا را شکست بدهیم.

استاندار مازندران تاکید کرد: درخواست من از تمامی جمعیت حدود سه میلیون و ۳۰۰ هزار نفر استان این است که ثبت وضعیت سلامتیشان را در سامانه خودارزیابی جدی بگیرند چون مطمئن ترین راه برای قطع کردن زنجیره شیوع کروناست.

چگونه وارد سامانه خودارزیابی شویم؟

 تمام افراد تحت پوشش پزشکان خانواده شهری و روستایی پس از مراجعه به سامانه خودارزیابی و درج شماره همراه و کد ملی و  پاسخ به چند پرسش در مورد علایم و نشانه های کرونا، بلافاصله به صورت خودکار به پزشکان خانواده شان معرفی می شوند و پزشکان نیز پس از چند دقیقه به صورت تلفنی با این فرد تماس می گیرند تا از سلامتش اطمینان حاصل کنند.

پزشکان خانواده در تماس تلفنی با فرد تحت پوشش خود که از طریق سامانه خودارزیابی ارجاع می شود، پرسش های مختلف نشانه شناسی بیماری را در میان می گذارند و پس از اخذ پاسخ ها به صورت کامل، نسبت به وضعیت سلامتیش اظهار نظر می کنند. در این وضعیت چنانچه بیمار نیاز به مراجعه حضوری به مطب پزشک یا درمانگاه را داشته باشد، از او خواسته می شود تا رعایت پروتکل بهداشتی این کار را نجام دهد.

همچنین پزشکان خانواده در صورتی که فرد تحت پوشش نیازمند ارجاع به مراکز نمونه گیری ویروس کرونا باشد، او را به این مراکز معرفی خواهند کرد و حتی در صورت لزوم بررسی وضعیت دیگر اعضای خانواده فرد و یا تدبیر انتقال او به صورت ویژه به مراکز درمانی پیش بینی شده، این کارها را هماهنگ خواهند کرد.

استاندار مازندران تاکید کرد: اگر افراد مشکوک و مبتلا به درستی شناسایی شوند، می توانیم افراد خانواده آنان را نیز تحت مراقبت های ویژه قرار دهیم و در این صورت تمامی امکانات و تجهیزات بهداشتی و درمانی در اسرع وقت و بدرستی به کار گرفته می شود.

 

 

 

 

 

نوروز امسال در خانه چه کنیم؟

 

این روزها بیشتر کشورهای دنیا درگیر رفع ویروس کرونا هستند که حتما اسمش را شنیده اید. این بیماری، نگرانی هایی را به وجود آورده و متخصصان به افراد توصیه می کنند تا حد امکان در خانه بمانند. با اینکه چنین کاری خطر ابتلا را کاهش می دهد، اما ماندن در خانه آن هم برای مدت طولانی خودش مشکل دیگری است که به آسانی نمی توان از آن گذشت. به خصوص اینکه چند روزی بیشتر به سال نو باقی نمانده و دید و بازدیدها یا سفر به خاطراین بیماری مسری، امکان پذیر نیست. شاید حالا از خود می پرسید که پس راه حل چیست؟ آیا باید خودمان را در خانه زندانی کنیم؟

خانه نشینی به خاطر کرونا در عید می تواند یک فرصت باشد!

گاهی شرایطی پیش می آید که مجبور می شویم تا در خانه بمانیم و در چنین مواقعی معمولا کلافه می شویم. بعضی افراد احساس می کنند گیج شده اند چون کارهای زیادی دارند که انجام بدهند و با خود فکر می کنند که نمی توانند از پس همه آن ها بر بیایند یا اینکه نمی دانند از کجا باید شروع کنند. البته همه اینطور نیستند و بسیاری دیگر، وقت گرانبهای خود را به خواب یا چرخیدن در شبکه های اجتماعی می گذرانند. شاید ظهور کرونا در عید نوروز با وجود مشکلاتش، بهانه خوبی باشد تا یاد بگیریم چه کارهایی را می توان در خانه انجام داد و چطور می شود همه چیز را تا جای ممکن روی روال نگه داشت.

از طرف دیگر، حفظ روحیه در این زمان بیشتر از همه چیز اهمیت دارد؛ مثلا اگر در خانه بنشینید و دائم درمورد اینکه در اتاقتان گیر افتاده اید فکر کنید، احتمالا طولی نمی کشد که احساس افسردگی خواهید کرد. اما چطور می توانید از بروز این احساس جلوگیری کنید؟ ما فهرستی تهیه کرده ایم که به کمک آن می توانید در خانه ساعات مفیدی را سپری کنید تا درنهایت حال بهتری داشته باشید.

یک سریال یا فیلم خوب برای تماشا پیدا کنید

برترین شرکت های سازنده فیلم و سریال، برای شروع گزینه های خوبی هستند کافی است تا نام ها را جست و جو کنید تا با فهرستی بلندبالا از بهترین فیلم ها و سریال ها رو به رو شوید. البته توصیه می کنیم تا در دیدن آن ها زیاده روی نکنید، چون هیچ کس نمی خواهد بعد از عبور موج کرونا در عید تمام وقت خود را در خانه بگذراند.

به جای ترس از کرونا در عید با کتاب خواندن آشتی کنید

خواندن یک کتاب جدید، مزایای بی شماری دارد. امروزه هم که همه چیز به صورت اینترنتی در دسترس است، به راحتی و بدون این که از خانه خارج شوید، می توانید فهرست بهترین کتاب ها را ببینید و از هرکدام که خوشتان آمد، آن را خریداری و مطالعه نمایید. درحقیقت، اگر به دنبال چیزی هستید که گذر زمان را در این روزها ساده کند، بهتر از کتاب پیدا نمی کنید.

البته حتما لازم نیست تا کتاب های تازه بخرید. خواندن دوباره یک کتاب قدیمی هم حس و حال خوبی دارد و به گذران وقت کمک زیادی می کند. علاوه بر این ها، خواندن وبلاگ ها و سایت ها هم می توانند گزینه خوبی باشد که برای سفر در زمان مساعد، شما را آماده می کند.

با مستندهای آموزنده، گذشت زمان را آسان تر کنید

یکی دیگر از کارهایی که می توانید در زمانی که خانه هستید انجام بدهید، دیدن مستند است. این نوع خاص از فیلمسازی سرشار از شگفتی ها و اطلاعات مختلف است که به شما کمک می کند تا هم چیزهای تازه یاد بگیرید و هم زمان خود را صرف یک کار مفید نمایید. برخلاف آنچه معمولا افراد فکر می کنند، مستندها انواع مختلفی دارند و از هر دری می توانند با شما سخن بگویند. تنها کاری که لازم است انجام بدهید، این است که کمی در اینترنت برای یافتن مستند دلخواهتان جست و جو کنید! این ایده آنقدر جذاب است که ممکن است اصلا متوجه موج کرونا در عید نشوید.

برای سلامتی جسم و روح، ورزش کنید

اگر چندان حوصله تفریحات آموزشی را ندارید یا بعد از انجام آن ها کمی احساس خستگی می کنید، بدون شک بهترین گزینه پیش روی شما، ورزش کردن است.

شاید بپرسید که چطور می توان در خانه ورزش کرد؛ به خصوص اینکه امروزه همگی به باشگاه رفتن عادت کرده ایم؛ اما واقعیت این است که ورزش های زیادی را می توان در خانه و بدون عصبانی کردن خانواده و همسایه ها انجام داد! در این زمینه اپلیکیشن های گوناگونی وجود دارد که می توانید آن ها را روی گوشی خود نصب کنید و به بدن خود نرمشی بدهید.

به استعدادهایتان فرصت شکوفایی بدهید

گاهی اوقات، خانه ماندن می تواند به یک موهبت تبدیل بشود. اگر همیشه دلتان می خواست وقتی برای نوشتن داشته باشید یا شعری بسرایید، الان همان زمانی است که می توانید از آن استفاده کنید! اگر فکر می کنید صدای خوبی دارید، تمرین های آواز به راحتی در اینترنت پیدا می شوند. اگر کشیدن نقاشی شما را سر ذوق می آورد، می توانید این روزها انجامش بدهید! آشپزی کنید یا هرکاری که بتوان آن را در خانه انجام داد. اجازه بدهید، ظهور اتفاق ناگواری مانند کرونا زاویه دید تازه ای در شما طی عید ایجاد کند. این نکته را به خاطر داشته باشید که کرونا می گذرد اما زمان هیچ وقت به عقب برنمی گردد.

به گزارش الی گشت؛ بسیاری از ما روزهای پرمشغله ای داریم و هفته ها و ماه ها از دوستان و آشنایانمان بی خبر هستیم. ماندن در خانه، فرصت خوبی است که به آن ها تلفن بزنیم یا از طریق تماس تصویری آن ها را ببینیم. علاوه بر این، خرید آنلاین و خانه تکانی هم کارهایی است که در این زمان می توان انجام داد. در نتیجه، می بینید که با وجود اینکه ماندن در خانه شاید گزینه جذابی به نظر نرسد، اما با به کار بستن این ایده ها می تواند بسیار مفید و کاربردی باشد.

 

 

 

 

 

 

یک قرار ملی؛ عید ما بعد از شکست کرونا

 

چند روز دیگر عید نوروز از راه می رسد و ایران، هنوز درگیر بیماری فراگیر و مرگبار کروناست. نگرانی جدی این است که بخشی از مردم در روزهای عید قرنطینه خانگی را رعایت نکنند و به دید و بازدید بروند و ناگهان با انفجار اتمی کرونا مواجه شویم؛ آنگاه دیگر حتی امکانات پزشکی کشور نیز جوابگو نخواهد شد و آخرین نوروز قرن جاری، به یک فاجعه انسانی تبدیل می شود.

پیشنهاد می کنیم این عید را از طریق تلفن و اینترنت با همدیگر در تماس باشیم و به دیدار کسانی که دوست شان داریم نرویم تا آنها را در معرض ویروس کرونا قرار ندهیم. بدانیم که این عید بر خلاف همه هزاره های گذشته، دوست داشتن در ندیدن است و عید دیدنی یک ظلم بزرگ.

"عید ما بعد از شکست کرونا" ؛ این را شعار قرار دهیم و قرار ملی بگذاریم که عید امسال را موکول کنیم به زمانی که ویروس کرونا در کشورمان از بین رفته است. آن وقت، لباس نو و آجیل و شیرینی می خریم و به دید و بازدید می رویم تا سنت زیبا و ایرانی عید نوروز را ولو با تاخیر به جا بیاوریم.

به گزارش عصر ایران؛ امسال در روزهای عید، دور هم بودن در خانه را تجربه و "حول حالنا الی احسن الحال" را به نیت ریشه کنی بیماری کرونا و بهبود حال همه مبتلایان زمزمه می کنیم.

 

 

 

آمل را می سازیم!

یادداشت مدیرمسئول- عبدالرضا عزیزکمالی

 

امروز افتخار داریم آخرین شماره هفته نامه آوای کمال در سال 98 را منتشر نماییم که در طول این یک سال تلاش نمودیم به صورت مستمر در کنار شما خوبان باشیم و از همه فرصت ها و ظرفیت ها استفاده کنیم تا مطالبات مردمی و مسائل و مشکلات بیان شود که امیدواریم در سال جدید بتوانیم با قدرت و عزمی جدی تر در مسیر افتخارآفرین اطلاع رسانی گام برداریم و ایفای نقشی اثرگذار داشته باشیم.

در آخرین روزهای سالی قرار داریم که کشور، استان و شهرستان ما دستخوش حوادث و اتفاقات خوب و بد بسیاری بوده است اما از خداوند متعال می خواهیم سال جدید سالی سرشار از موفقیت، پیروزی، سلامتی، ثروت، عشق و دوستی باشد.

شهرستان آمل از جمله مناطق کشور می باشد که از پتانسیل های بسیار والایی در حوزه های مختلف برخوردار است اما آنگونه که باید و شاید به حق واقعی خود نرسیده و همواره مطالبات مهمی از این دیار باقی مانده است که ضرورت دارد به آن جامه عمل پوشانده شود.

برای ساختن آملی توسعه یافته و پیشرفته، نیاز داریم تا همه با هم دست در دست هم دهیم و ندای وحدت و همدلی سر دهیم که در آن زمان خواهیم توانست راههای پیشرفت را بااقتدارتر از هر زمان دیگری طی کنیم و به سرمنزل مقصود برسیم.

آمل ما نیازمند وحدت و همدلی عملی و دلی است نه آنکه صدای وحدت و همدلی از همه تریبون ها بلند باشد اما در عمل شاهد اقدامات تفرقه آمیز باشیم که همین تجربیات سبب عقب افتادن شهرستان مان در طول چندین و چند سال اخیر شده است.

سال 99 باید سال آشتی همگانی خواص و نخبگان به منظور توسعه پایدار باشد و مسئولین امر راه را باز نمایند تا همه افراد اثرگذار شهرستان وارد شده و گوشه ای از راه افتخارآفرین پیشرفت دیار علویان را در دست بگیرند.

امروز شهرستان آمل بیش از هر زمان دیگری به اتاق فکر نخبگان نیاز دارد تا متخصصان و نخبگان این شهرستان با هر طرز فکری وارد میدان شده و برنامه های عملی خوبی را در حوزه مختلف عمرانی، شهرسازی، اقتصادی، ورزشی، فرهنگی، سرمایه گذاری و... دهند که نیازی مبرم و اساسی است.

در طول چند سال اخیر هر سال به سبب اهمیت موضوع؛ در یادداشت ها و گزارش های خود از مسئولان شهرستان آمل درخواست نمودم تا اتاق فکر نخبگان این دیار راه اندازی شود اما این مطالبه جدی و اساسی مورد توجه لازم قرار نگرفت که امید داریم فضا و هوای سال 99 شهرستان آمل در مسیر وحدت و همدلی با بهره گیری از ظرفیت خواص و نخبگان باشد.

شهرستان آمل راه های نرفته بسیاری در بخش های مختلف توسعه ای دارد که می توانیم به صورت ویژه این راه بزرگ را طی نماییم و آمل عزیز را به جایگاه واقعی اش برسانیم.

آمل و آملی شایسته بهترین و شایسته ترین اقدامات، خدمات، فعالیت ها و پروژه های توسعه ای هستند که با یک یاعلی گفتن از سوی مسئولین و همراهی و وحدت خواص و نخبگان می توانیم؛ راه نرفته را با سرعت طی نموده و آمل زیبای خود را در مسیر تعالی قرار دهیم.

ساختن آمل وظیفه همه ماست و امید می رود دیار علویان را نمونه شهرهای مازندران و شمال ایران نماییم که دور از تصور و انتظار نیست.