رئيس اداره بهزيستي آمل : باتوجه به اينکه تعداد افراد معلول وافراد سالخورده در شهرستان آمل کم نيست و بعضي از افراد به دليل اتفاقاتي که برايشان مي افتد و دچار معلوليت جسمي و حرکتي مي باشند،

مناسب‌سازی یعنی ایجاد محیط های بدون مانع و یا تسهیل دسترسی برای همه. این یکی از راهکارهای ارتقاء کیفیت زندگی برای کلیه افراد جامعه به‌ویژه افراد دارای معلولیت است.
همه آحاد جامعه باید قادر باشند آزادانه و بدون خطر در محیط پیرامون خود اعم از ساختمان‌ ها و اماکن عمومی و معابر شهری تردد کنند و از کلیه حقوق اجتماعی خود برخوردار شوند.
قانون جامع حمایت از حقوق معلولان
ماده 2: کلیه وزارتخانه‌ها، مؤسسات و سازمانها و شرکتهای دولتی و نهادهای عمومی و انقلابی موظف‌اند در طراحی، تولید و احداث ساختمان‌ها و اماکن عمومی و معابر و وسایل خدماتی به نحوی عمل نمایند که امکان دسترسی و بهره‌مند از آنها برای معلولان همچون افراد عادی فراهم شود.

می‌خواهم مصمم‌تر برانم تا پا به پای همنوعان و همشهریانم، تلاش کنم، اما دراین‌بین موانع نمی‌گذارد و همچنان عرق سردی روی پیشانی‌ام می‌نشیند، اما ناامید نمی‌شوم و همچنان می‌رانم.

من می‌خواهم پس می‌توانم، اما موانع نمی‌گذارند و با سرسختی صندلی چرخدارم را عبور می‌دهم.

می‌دانم سخت است‌ و زمان‌بر، می‌دانم پله‌ها زیاد و شهرها بزرگند، اما با دلی پر از امید همچنان به انتظار می‌مانم‌، به انتظار شهری مناسب، شهری بدون پله و مانع!

 اصغر کردي معاون هماهنگي امور عمراني فرمانداري ويژه شهرستان آمل اظهار داشت : با عنايت به برگزاري متعدد جلسه مناسب سازي فضاي شهري که مصوبات زيادي داشتيم ، بعضي از ادارات نسبت به اجراي مفاد صورتجلسات اقدام نکردند که جلسه امروز آخرين مهلت به دستگاهها و اداراتي که نسبت به انجام مصوبات جلسه اقدام نکردند مي باشد ، در صورت مشاهده در جلسه بعدي و عدم همکاري رؤساي ادارات و سازمان در جهت مناسب سازي فضاي ادارات و شهر برخورد جدي با آنها خواهد شد .

وی با اشاره به اینکه  بعضي از ادارات نسبت به انجام مصوبات جلسات قبلي اقدام نمودند جاي تقدير و تشکر دارد  گفت : اميدواريم که ديگر مديران بتوانند نسبت به انجام مصوبات جلسات قبلي و اين جلسه اقدام نموده و نسبت به مناسبت سازي فضاي شهري و اداري براي افراد معلول و سالخوردگان و کساني که قادر به راه رفتن در سطح شهر نيستند و از ويلچر براي تردد استفاده را نمايند اقدام نمايند .

خانم کبری  اسفندياريان رئيس اداره بهزيستي آمل ضمن تقدير و تشکر از فرمانداري ويژه شهرستان آمل جهت برگزاري جلسه مناسبت سازي فضاي شهري و اداري و پيگيري مصوبات جلسات گفت : باتوجه به تشکيل جلسات متعدد در اين زمينه بعضي از ادارات نسبت به انجام مصوبات و تعهدات خود اقدام نمودند که جاي تقدير دارد و بعضي از ادارات نسبت به انجام مصوبات هيچگونه اقدامي نکردند که نياز به همکاري بيشتر و تعامل با کارشناسان اداره بهزيستي جهت رفع مشکل دارد .

وی یادآورشد : : باتوجه به اينکه تعداد افراد معلول وافراد سالخورده در شهرستان آمل کم نيست و بعضي از افراد به دليل اتفاقاتي که برايشان مي افتد و دچار معلوليت جسمي و حرکتي مي باشند،  اين افراد نيز بايد در جامعه زندگي نمايند ، فراهم نمودن امکانات جهت تردد اين افراد در سطح بر عهده دستگاههاي ذيربط مي باشد تا اين افراد جهت رفت و آمد در سطح شهر وادارات دچار مشکل نگردند .

رئيس اداره بهزيستي گفت : باتوجه به پيگيريهاي بعمل آمده شهرداري آمل و بعضي از ادارات قول همکاري در جهت رفع مشکلات پيش روي شهروندان و افراد معلول و سالخورده را دادند تا بتوانيم مشکلات ايندسته از افراد را کاهش دهيم .