سید حمید هاشمی وارد شهر آمل شد که برای ایشان در سمت جدید آرزوی موفقیت داریم و امید است بتواند فعالیت ها و برنامه های ارزنده ای در شهر آمل صورت دهد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین  -با استعفای احمد امیرسلیمانی پس از 8 سال و 3 ماه از سمت شهردار آمل، علی محمد مقدس و دوست محمد کوهستانی در سمت سرپرست شهرداری آمل فعالیت نمودند و معرفی پژمان عزیززاده به عنوان شهردار آمل به نتیجه نرسید تا اینکه سید حمید هاشمی از مدیران شهرداری ساری با رای اعضای شورای اسلامی شهر آمل به عنوان شهردار آمل به وزارت کشور معرفی گردید که در سوابق مدیریتی او مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی شهرداری ساری، معاونت فنی شهرداری منطقه ۳ و مدیرعاملی سازمان عمران شهرداری ساری قرار دارد.

معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزیر کشور از امضای حکم انتصاب سید حمید هاشمی شهردار جدید آمل از سوی وزیر کشور خبرداد.

مهدی جمالی‌نژاد ضمن بیان خبر فوق گفت: براساس تبصره (3) ماده (8۰ ) قانون تشکیلات، وظایف و انتخاب شوراهای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران؛ انتصاب شهرداران در شهرهای با جمعیت بیشتر از 200 هزار نفر و مراکز استان بنا به پیشنهاد شورای شهر و حکم وزیر کشور صورت می‌گیرد.

براساس گزارش روابط عمومی سازمان شهرداری ‌ها و دهیاری ‌های کشور، در حکم دکتر رحمانی فضلی درخصوص انتصاب سید حمید هاشمی شهردار جدید آمل آمده است: ((امیدوارم با استعانت از پروردگار یکتا و با درنظر گرفتن صرفه و صلاح شهر و توزیع عادلانه خدمات و امکانات در مناطق، مراقبت در انضباط مالی، مطالعه و بهره‌گیری از همه ظرفیت‌ ها و کوشش در ایجاد محیط سالم شهری و بکارگیری خلاقیت و نوآوری در اداره امور شهر، نیل به اهداف عالی نظام مقدس جمهوری اسلامی و منویات و مطالبات مقام معظم رهبری و سیاست ‌های دولت تدبیر و امید میسر گردد)).

احمد امیرسلیمانی تلاش های ارزنده ای در حوزه مدیریت شهری صورت داد اما نیاز می باشد تغییر و تحولات اساسی در حوزه مدیریت شهری انجام گردد که نیازی مهم و ضروری می باشد.

ساماندهی و مدیریت زباله ها یکی از مسائل مهم است و چندین سال می باشد این شهر با آن وارد مشکل شده و تبدیل به معضلی اساسی گردید و باید شهردار جدید آمل آن را در اولویت کارهای خود قرار دهد.

جلسات و تلاش هایی برای ساماندهی معضل زباله عمارت صورت پذیرفت اما منجر به نتیجه قطعی و لازم نشده است که حل این معضل نیازمند عزم جدی همراه با برنامه ریزی و رایزنی های گسترده در سطح شهرستانی، استانی و ملی است.

آسفالت معابر، خیابان ها و کوچه های سطح شهر از جمله مسائلی است که باید در اولویت کاری قرار گیرد زیرا بخش اعظمی از شهر دچار مشکل آسفالت است و باید نهضت آسفالت به معنای واقعی کلمه در تمام نقاط شهر اجرایی گردد.

اجرای طرح های زیباسازی از جمله کارهایی است که باید در دستور کار قرار گیرد و نسبت به نصب المان های متنوع در سطح شهر اقدام شده و زیباسازی با اجرای طرح های گل کاری و روشنایی حرفه ای معابر در دستور کار باشد.

ساماندهی معضل سگ های بلاصاحب که دغدغه بسیاری از شهروندان است باید به نحوی شایسته در دستور کار قرار گیرد زیرا مشکلاتی برای همشهریان عزیز ایجاد نموده و بسیاری از نقاط شهر، محل جولان سگ های بلاصاحب شده است که نیاز می رود نسبت به احداث مرکز دائمی نگه داری سگ های بلاصاحب اقدام گردیده و به نحوی ارزنده مدیریت شود.

اجرای پروژه های عمرانی و طرح های زیربنایی در حوزه مدیریت شهری به منظور زیبایی شهر و کاهش میزان ترافیک باید اجرایی گردد که امری مهم و اساسی است.

در سال های اخیر نسبت به ایجاد پارک های جدید اقدام گردید اما نیاز است به دنبال راه اندازی پارک های تخصصی در سطح شهر باشیم که می تواند جلوه خاصی را به شهر آمل دهد.

حوزه مدیریت شهری نیازمند اجرای اقدامات شاخص در حوزه فرهنگی اجتماعی است که باید از اقدامات جدید و بروز در این بخش بهره گیری شود و نسبت به تحقق نهضت فرهنگی اجتماعی برای شهر آمل اقدام گردد.

بهره گیری درست از ظرفیت پیمانکاران شهرداری باید در اولویت کاری باشد و در انتخاب پیمانکاران، بیشتر به دنبال سوابق اجرایی و برنامه های بهتر برای توسعه و آبادانی شهر باشیم.

انتخاب مدیران عامل سازمانها و مدیران دوایر شهرداری براساس شایستگی که تخصص و برنامه عالی در راستای اجرای بهتر امور دارند در دستور کار قرار گیرد و تا می شود کمتر از مدیران دارای وابستگی های جناحی و رابطه ای استفاده گردد.

ایجاد راههای مناسب به منظور درآمد پایدار برای شهرداری مدنظر قرار گیرد و از سرمایه گذاران برای ورود به پروژه ها و برنامه های توسعه و عمران و آبادانی شهری استقبال گردد تا به نوعی فرش قرمز برای سرمایه گذاران پهن کنیم زیرا در این اوضاع نامساعد اقتصادی و کاهش درآمدهای شهرداری، نیاز می رود تا از شیوه های مناسبی برای پوشش این امر استفاده گردد.

جلوگیری از ورود نیروهای جدیدالورود به مجموعه شهرداری و سازمان های وابسته از جمله ضروریات است زیرا در چند سال اخیر جمع کثیری از پرسنل به صورت حجمی و شرکتی وارد شهرداری شده اند و شهرداری آمل توان پرداخت حقوق و مزایای این پرسنل را ندارد و اگر هم قرار است نیرویی وارد گردد حتما از تخصص لازم برخوردار باشد تا بتواند برای مجموعه اثرگذار بوده و فایده حضورش شامل حال شهرداری گردد.

انجام رایزنی های گسترده در سطح ملی با بهره گیری از ظرفیت های نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی به منظور تحقق بودجه های ویژه ملی ضرورت دارد تا بتوانیم در اجرای پروژه های شهری از بودجه های کشوری استفاده نماییم.

راه اندازی مجمع نخبگان شهری در حوزه های مختلف عمرانی، شهرسازی، محیط زیست، فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و... ضرورت دارد تا بتوانیم از ظرفیت های ارزنده نخبگان و مختصصان بسیاری که در شهر آمل داریم استفاده نماییم و برکات و دستاوردهای آن شامل حال شهر گردد.

سید حمید هاشمی وارد شهر آمل شد که برای ایشان در سمت جدید آرزوی موفقیت داریم و امید است بتواند فعالیت ها و برنامه های ارزنده ای در شهر آمل صورت دهد.