کبری اسفندیاریان با اشاره به اهداف اداره بهزیستی گفت: کمک به کودکان کار، زنان سرپرست خانوار، ارائه خدمات به معتادین بهبودیافته، پیشگیری آسیب های اجتماعی و پیشگیری از فروپاشی خانواده ها و برنامه های فرهنگی از رویکرد اداره بهزیستی است.

به  گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین  -کبری اسفندیاریان با اشاره به اهداف اداره بهزیستی گفت: کمک به کودکان کار، زنان سرپرست خانوار، ارائه خدمات به معتادین بهبودیافته، پیشگیری آسیب های اجتماعی و پیشگیری از فروپاشی خانواده ها و برنامه های فرهنگی از رویکرد اداره بهزیستی است.

وی  ادامه داد: مشاوره ژنتیک، غربالگری شنوایی، خدمات توانبخشی، گفتار درمانی، شنوایی سنجی، مشاوره قبل از ازدواج، طرح طلاق، پیشگیری از کودک آزاری و خودکشی، طرح اتاق مهر، برای زوجینی که از هم طلاق گرفته اند و باهم برای دیدن کودک تفاهم ندارند، هماهنگ سازی خواهد شد.

رییس اداره بهزیستی آمل بیش از 170 مرکز دولتی و خصوصی را تحت پوشش بهزیستی خواند و عنوان کرد: 95 مهدکودک شهری و روستایی، سه کلنیک مددکاری، مرکز کودک و خانواده، مرکز ویژه زنان آسیب دیده، مرکزDIC ، 7 مرکز توانجشی که روزانه هستند و یک مرکز شبانه روزی، انجمن ها و کانون ها، مرکز مشاوره ها و موسسه های خیریه ای که تحت نظارت بهزیستی هستند.

وی با بیان 7 هزار معلول تحت پوشش بهزیستی در آمل عنوان کرد: در گذشته فرزند معلولی متولد می شد آن را ناقص می دانستند و از جامعه طرد می کردند، در حالی که در سالهای گذشته تا حدودی فرهنگ سازی شده است و خانواده ها آن را به بهزیستی معرفی می کنند و برای درمان آن تلاش می کنند.

اسفندیاریان ادامه داد: اگر بیماران اوتیسم قبل از پنج سال شناسایی شوند می توانند مراحل درمان را بهتر طی کنند، در حالی که بعد از این دوره طلایی بدن به درمان مقاومت نشان می دهد.

وی بهزیستی را پیشانی آسیب های اجتماعی دانست و تاکید کرد: اطلاع و آگاهی به آحاد جامعه در زمینه مهارت های زندگی و خدماتی که از طرفی کودکی تا سالمندی را تحت پوشش خود قرار می دهد، باعث شده دامنه آن گستره زیادی در جامعه داشته باشد.

تنها مدیر بانوی شهرستان آمل به شعار امسال اداره بهزیستی اشاره کرد و گفت: شفافیت، توانمندسازی و ارتقای سلامت اجتماعی شعار بهزیستی در امسال است که در جهت محرومیت زدایی و توسعه عدالت تلاش می کند.