سال 1398 از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال رونق تولید نام گذاری شده است که این پیام خود نشانگر این می باشد در شرایط کنونی کشور؛ تولید ملی از چه جایگاه ویژه و برجسته ای برخوردار است.

سال 1398 از سوی مقام معظم رهبری به عنوان سال رونق تولید نام گذاری شده است که این پیام خود نشانگر این می باشد در شرایط کنونی کشور؛ تولید ملی از چه جایگاه ویژه و برجسته ای برخوردار است.

 ضرورت دارد برنامه ریزی و عزم جدی از سوی مسئولان، نخبگان و صنعتگران جامعه در راستای تحقق این امر مهم و اساسی وجود داشته باشد و موانع پیشرو برطرف گردد.

مقام معظم رهبری در بخشی از پیام نوروزی خویش فرمودند: مسئله‌ فوری کشور و مسئله‌ جدی کشور و اولویت کشور فعلا مسئله‌ اقتصاد است. در مسئله‌ اقتصاد مسائلی که داریم زیاد است: بحث کاهش ارزش پول ملی یک مسئله‌ مهم است، بحث قدرت خرید مردم همین جور، بحث مشکل کارخانه‌ جات و کم‌کاری و احیاناً تعطیل بعضی از کارخانه‌ جات از این قبیل است. اینها مشکلات است. آنچه من مطالعه کردم و از نظر کارشناس‌ ها استفاده کردم، کلید این همه، عبارت است از «توسعه‌ تولید ملی».

رهبری معظم انقلاب در ادامه افزودند: سال ۹۷ را ما سال «حمایت از کالای ایرانی» اعلام کردیم. نمیتوانم بگویم که این شعار به طور کامل عملی شد، اما می توانم بگویم این شعار به صورت وسیعی مورد توجه قرار گرفت و در بسیاری از موارد، این شعار از سوی مردم مورد استقبال قرار گرفت و عمل شد و همین قطعاً تأثیر خواهد داشت. امسال مسئله‌ تولید مطرح است. تولید اگر چنانچه به راه بیفتد، هم می تواند مشکلات معیشتی را حل کند، هم می تواند استغناء کشور از بیگانگان و دشمنان را تأمین کند، هم میتواند مشکل اشتغال را برطرف کند، هم حتی می تواند مشکل ارزش پول ملی را تا حدود زیادی برطرف کند. لذاست که مسئله‌ تولید به نظر من مسئله‌ محوری امسال است؛ لذا من شعار را امسال این قرار دادم: «رونق تولید». باید همه تلاش کنند تولید در کشور رونق پیدا کند. از اول سال تا آخر سال ان‌شاءاله این معنا به صورت چشمگیری در کشور محسوس باشد. اگر این طور شد، امیدواریم که ان‌شاءاله حل مشکل اقتصادی راه بیفتد.

رونق تولید به عنوان یک اصل اساسی و مهم است که ضرورت دارد همواره از سوی مسئولان مورد توجه بوده و اقدامات مدون و سازمان دهی شده ای بدین منظور به کارگیری شود.

هر میزانی بتوانیم تولیدات داخلی خود را تقویت کنیم به صورت مستقیم بر روی توسعه، اشتغال، فرهنگ و... اثرگذار خواهد بود و می تواند برکات و دستاوردهای بسیاری را به همراه داشته باشد.

امروز تولیدکنندگان داخلی با مشکلاتی روبرو هستند که اجازه اقدامات و فعالیت های اثربخش و با تمام پتانسیل را از آنان گرفته است و بهبود این وضعیت یک راه نجاتی می خواهد تا اوضاع را سامان بخشد.

در سال جدید نیازمند آن هستیم برای رونق تولید کشور تلاش ویژه ای داشته باشیم و عدم تحقق آن می تواند ضررهای جبران ناپذیری را برای کشور داشته باشد.

رونق تولید باید به دغدغه ای همگانی در کشور تبدیل گردد تا بتوانیم به توفیقات ارزنده ای در این مسیر دست پیدا نماییم که توسعه بخش اقتصاد کشور خواهد بود و نقش بسزایی در حوزه کارآفرینی و پیشرفت اقتصادی ایفا می نماید.