مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با بیان اینکه طرح استانداردسازی در 70 مدرسه شاهد استان مازندران اجرا می‌شود، گفت: براساس مصوبه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی که سال گذشته به تصویب رسید، طرح استانداردسازی و کیفیت بخشی به مدارس شاهد باید اجرا شود که استان مازندران به عنوان نخستین استان در برگزاری این طرح انتخاب شد.

کمال انلاین ؛ به گزارش اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش مازندران؛ «عسکری نیکزاد» در دوره آموزشی کیفیت‌بخشی به فعالیت‌های آموزشی و پرورشی ویژه مدیران مدارس شاهد که صبح امروز با حضور مدیرکل شاهد وزارت آموزش و پرورش در باشگاه فرهنگیان مرکز استان برگزار شد، اظهار کرد: مدارس شاهد الگوی تعلیم و تربیت به شمار می‌آیند.

وی با بیان اینکه چشم انداز سند تحول بنیادین مدارس شاهد را جلوه‌ای از تحقق حیات طیبه اعلام کرده است، تصریح کرد: باید تلاش کنیم با بهبود کیفیت، مدارس شاهد استان را به این افق برسانیم. ارزیابی‌ها نیز نشان از آن دارد که آموزش و پرورش مازندران در اغلب شاخص‌ها دارای رتبه های برتر است و همکاران ما با تلاش و دقت در تمامی زمینه‌ها موجب سرافرازی می‌شوند.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران با بیان اینکه نمونه بارز تلاش‌های مستمر و قابل دفاع در اداره امور شاهد استان در حال وقوع است، عنوان کرد: استان مازندران دارای 70 مدرسه شاهد و 15 مدرسه ایثارگران است که این 70 مدرسه در مجموع 18 هزار و 827 دانش‌آموز شامل 9541 دانش‌آموز دختر و 9286 دانش‌آموز پسر دارد.

نیکزاد تصریح کرد: از مجموع 70 مدرسه شاهد استان مازندران، 26 مدرسه ابتدایی، 19 مدرسه متوسطه اول، و 25 مدرسه متوسطه دوم بوده که 36 مدرسه دخترانه و 34 مدرسه پسرانه است. در سال تحصیلی 97-96 تمامی 19 مدرسه متوسطه اول تحت پوشش »برنامه تعالی مدیریت» قرار گرفتند که از این میان 3 مدرسه شاهد متوسطه اول استان توانستند به رتبه برتر کشور در این زمینه دست پیدا کنند.

این مسئول به طرح استانداردسازی و کیفیت‌بخشی مدارس شاهد اشاره کرده و گفت: براساس مصوبه شورای‌عالی انقلاب فرهنگی که سال گذشته به تصویب رسید، طرح استانداردسازی و کیفیت بخشی به مدارس شاهد باید اجرا شود که استان مازندران به عنوان نخستین استان در برگزاری این طرح انتخاب شد و دوره آموزشی آن برای مدیران، معلمان و مشاوران در مازندران در حال برگزاری است.

وی استانداردسازی مدارس شاهد را راهکاری برای دستیابی به سبک منسجم برای مدارس شاهد دانست و یادآور شد: برای ایجاد این سبک منسجم نقشه راهی به تفکیک مقاطع در وزارت آموزش و پرورش ترسیم شد که حکم شناسنامه مدارس شاهد را دارد. در این شناسنامه تمامی فعالیت‌های مدارس شاهد اعم از آموزشی، پرورشی و ترویجی، و همچنین اجرایی مدارس شاهد مشخص شده است.