نخستین مدرسه کسب وکار مازندران با محوریت بسیج با حضور فرمانده سپاه کربلا مازندران از فعالیت پایان دوره این مدرسه در سپاه ناحیه شهرستان آمل رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین ؛ سردارمحمدحسین بابایی فرمانده سپاه کربلا مازندران در جمع هنرجویان مدرسه کسب وکار آمل که درمحل ستاد فرماندهی سپاه ناحیه آمل برگزار شد، گفت، که توانمندسازی جامعه محلی از طریق بسترسازی و بسیج اجتماعی یکی از پایه‌های توسعه پایدار به شمار می‌رود.

سردار بابایی افزود: در شرایط که کشور در جنگ نابرابر اقتصادی دشمنان علیه جمهوری اسلامی به سر می برد باید در کنار دولت و توسعه کسب وکارهای تولید محور وکارآفرینی از بحران اقتصادی ایجاد شده به سلامت عبور کرد.

وی ادامه داد، موضوع اقتصاد مقاومتی یک نسخه جدید نیست واکنون در بسیاری از کشورهای توسعه یافته ونیز درحال توسعه درحال اجرا است و جمهوری اسلامی نیز نباید از این اقدام مهم وزیربنایی غفلت کند.

فرمانده سپاه کربلا مازندران با بیان اینکه نخستین مدرسه کسب وکار به همت سپاه ناحیه آمل تشکیل و ارزیابی های صورت گرفته از نتایج آن می تواند به الگویی برای کل استان تعمیم داده شود، ادامه داد، بیش از 140 سالن ورزشی صالحین که توسط سپاه کربلا مازندران درچند سال گذشته ساخته شده ونیز حوزه های مقاومت بسیج می تواند محلی برای برگزاری مدرسه های کسب وکار برای افراد زیرپوشش بسیج و حتی افرادی که درعضویت بسیج نیستند باشد.

سردار بابایی افزود: سپاه در کنار تلاش هایی که دولت در ایجاد فرصت های شغلی درمازندران داشته، در 5 سال گذشته برای بیش از 20 هزار نفر در استان شغل پایدار ایجاد کند که با سرمایه های بسیار کم ایجاد شده است.

وی ادامه داد، برای ایجاد اشتغال های کوچک وکارآفرینی در گام نخست نیاز به معطل ماندن تسهیلات زیاد نیست، چرا که با فراگیری دانش های مربوط به کارآفرینی که با حضور استادان وکارآفرینان نمونه که هم اکنون مقدمات آن نیز فراهم شده می تواند برای یک جوان با انگیزه خودکفایی واستقلال ایجاد کرد.

مهندس علی یگانه مسئول بسیج سازندگی شهرستان آمل گفت :  دراین دوره بیش از 30 نفر از رده های مختلف بسیج ونیزفارغ التحصیلان دانشگاهی مرد وزن در دوره های حضوری کارآفرینان موفق ودارای جایگاه استان شرکت کردند.

وی افزود : مدرسه کسب وکار دریکی از حوزه های مقاومت سپاه ناحیه شهرستان آمل فعالیت خود را با هدف یادگیری مهارت های کارآفرینی، ایده‌ پردازی، کار تیمی، انتقال تجربه از افراد موفق حوزه کسب و کار وبکارگیری این دانش در ایجاد اشتغال های کوچک آغاز کرده است.