محمدی از تشکیل کمیته تفکیک زباله از مبدا در شهر آمل خبرداد و بیان داشت: این کمیته با حضور شورای اسلامی شهر، شهرداری آمل، واحد آموزش سازمان مدیریت پسماند شهرداری آمل و انجمن های مردم نهاد در حوزه زیست محیطی تشکیل خواهد شد.

دکتر محمد محمدی رییس شورای اسلامی شهر آمل در همایش مدیریت پسماند که به همت سازمان مردم نهاد حفظ و توسعه حقوق شهروندی مازندران، انجمن توسعه پایدار آمل یاران و شرکت بهره ورسازان که در دانشکده پرستاری آمل برگزار شد افزود: مشکل زباله برای همه شهرهای کشور است و این امر در استان های شمالی کشور بیشتر احساس می گردد.

وی تصریح کرد: شورای اسلامی شهر و شهرداری آمل در حوزه تفکیک زباله از مبدا و آموزش توانستند اقدامات خوبی داشته باشند که تیم آموزش سازمان مدیریت پسماند شهرداری آمل تلاش های ارزنده ای صورت می دهد.

محمدی ادامه داد: 33 سال است که عمارت را داریم و تبدیل به یک آسیب جدی شده است که پاساکش خریداری گردید و اقدامات لازم انجام شد که 13 شرکت زباله سوز در مناقصه وزارت کشور شرکت کردند و 3 شرکت به مرحله پایانی رسیدند که به سبب ایجاد مشکلاتی در این مرحله جلو نیامندند و ما تمام تلاش خود را صورت خواهیم داد تا پاساکش تبدیل به عمارت دوم نشود و همه استانداردها و موارد لازم به خصوص در بحث مدیریت شیرابه ها و دیگر موارد را مدنظر قرار خواهیم داد.

رییس شورای اسلامی شهر آمل خبرداد: نیاز است انجمن های مردم نهاد در حوزه زباله ورود جدی داشته باشند و فرهنگ سازی تفکیک زباله از مبدا به نحو شایسته ای در سطح شهر انجام گردد که تنها انتقاد نکنیم و بیاییم در عمل ورود شایسته ای داشته باشیم.

وی ادامه داد: انتظار است فعالان و انجمن های مردم نهاد زیست محیطی در برنامه ها و فعالیت های فرهنگ سازی تفکیک زباله از مبدا و مدیریت پسماند حضوری فعال داشته باشند که شورای اسلامی شهر و شهرداری آمل آمادگی هرگونه همکاری را دارد.

محمدی از تشکیل کمیته تفکیک زباله از مبدا در شهر آمل خبرداد و بیان داشت: این کمیته با حضور شورای اسلامی شهر، شهرداری آمل، واحد آموزش سازمان مدیریت پسماند شهرداری آمل و انجمن های مردم نهاد در حوزه زیست محیطی تشکیل خواهد شد که هدف آن فرهنگ سازی تفکیک زباله از مبدا و تلاش برای کاهش تولید پسماند خواهد بود که ردیف بودجه ای برای این کمیته درنظر گرفته می شود.

ضرورت وجود نگاه منطقه ای در حوزه مدیریت پسماند

دکتر فرزین محمودی پاتی، عضو شورای اسلامی شهر آمل و رییس شوراهای اسلامی استان مازندران نیز در این همایش گفت: میزان زباله های تولیدی باید کم شده و در مبدا تفکیک گردد که این امر نیازمند یک شبکه سازی با قدرت است.

وی با بیان این که ضرورت دارد برای حفظ محیط زیست و پسماند، بودجه های خوبی اختصاص پیدا نماید که این امر نیازمند اراده ای ملی است، گفت: باید به آموزش توجه ویژه ای داشته باشیم و از همه ظرفیت ها در این مسیر استفاده شود.

محمودی پاتی افزود: نیاز است نگاهی یکپارچه ای و منطقه ای در خصوص مدیریت پسماند وجود داشته باشد تا بتوانیم به توفیقات خوبی برسیم.