در این کنسرت که به حمایت از انجمن حمایت از بیماران مبتلا به سرطان آرین برگزار گردید, چند ترانه از آلبوم های قبلی و نیز تعدادی از ترانه های آلبوم چهارم محسن مرعشی اجرا شد.

 در این کنسرت که به حمایت از انجمن حمایت از بیماران مبتلا به سرطان آرین برگزار گردید, چند ترانه از آلبوم های قبلی و نیز تعدادی از ترانه های آلبوم چهارم محسن مرعشی اجرا شد.
همچنین قطعاتی از ترانه‌های خاطره انگیز دهه ی پنجاه موسیقی پاپ ایران توسط این خواننده و گروهش اجرا شد که مورد استقبال مخاطبین قرار گرفت.
مرعشی اجرای ترانه ی "خلیج" را به یکی از جانبازان جنگ تقدیم کرد و ترانه ی "سرنوشت" را به حمایت از انجمن آرین و بیماران مبتلا به سرطان ساخته و اجرا کرد.
وی در این خصوص گفت:
ترانه "خلیج" از ساخته های جناب محمد شمس است که اجرای آن را به دوست دهه ی شصت خود, مسعود رمضانی تقدیم کردم. مسعود از معدود افرادی است که خالص و سالم بود و همانگونه هم ماند!  دو پای خود را در جنگ از دست داد. اما چیزی که برای من ارزشمند بود, معامله ی او با خدای خود بود و مانند برخی, هرگز از تسبیح و ریش و جای مهر و جبهه و جانبازی خود, سوءاستفاده نکرد و از جامعه حقی را طلب نکرد. من و دوستان هنرمندم برخود وظیفه دانستیم تا به بضاعت اندک خود, از ایشان تقدیر کنیم تا در این بازار داغ به حراج گذاشتن اعتقادات و نان به نرخ دین خوردن ها, مروری بر جامعه ی پیرامونمان داشته باشیم و به یاد آوریم که چنین بزرگمردانی هم در این سرزمین بوده و هنوز هم هستند!
 مرعشی افزود:
همچنین ترانه ی "سرنوشت" به سفارش انجمن آرین ساخته و اجرا شد.. در همه ی دنیا چنین اتفاقی میفتد و انجمنهای خیریه از هنر به عنوان بازویی جهت جلب مخاطب و حمایت استفاده می کنند. ما هم ترانه ی "سرنوشت" را با شعر سعید یعقوبی و آهنگسازی معین پرقوه, به روح زنده یاد آرین مسقطی که منشا تشکیل این انجمن بود, اهدا کردیم.
محسن مرعشی راجع به انتخاب کارها عنوان کرد:
به هر شکل قصد ما ساختن شبی خاطره انگیز برای مخاطبین بود که فکر میکنم در این امر موفق بودیم.
گرچه همچنان در صدابرداری اجرای زنده   مشکلات جدی داریم!
علت انتخاب قطعاتی از ترانه های دهه ی پنجاه, در کنار عشق و علاقه ی مخاطبین به ترانه های ماندگار و جلب رضایت آنها, اعتراض من به روند کنونی موسیقی پاپ کشور است.
مرعشی افزود:
متاسفانه در دهه های قبل, عناد با موسیقی پاپ از طرف برخی از متولیان و سانسور این سبک از موسیقی, همچنین شرایط دست و پا گیر اخذ مجوز برای شعر و آلبوم و اجراهای خیابانی و کنسرتها که در سطحی ترین و غیرکارشناسی ترین حالت; ظاهرا به بهانه ی اصلاح این نوع موسیقی انجام شده است, نتیجه ای وارونه داده و ضربه ای اسفناک به پیکره ی موسیقی پاپ ما زده است که به گمانم به سادگی قابل جبران نیست!
این هنرمند آملی تصریح کرد:
ما در دهه ی پنجاه به واقع موسیقی قابل دفاعی در ژانر  پاپ داشتیم, چه به لحاظ شعر و محتوا, چه به لحاظ آهنگسازی و تنظیم و چه به لحاظ اجرا و صدای خوب, از افراد توانمندی در این حوزه سود می بردیم که پس از گذشت بیش از چهل سال از آن دوران, همچنان جایگزینی ندارند!
عضو انجمن موسیقی شهرستان آمل اظهار داشت:
در تمام دنیا بندهایی در  موسیقی تشکیل می شوند و خیلی ساده و بی ممیزی های فاجعه بار و قوانین دست و پا گیر, با اجراهای خیابانی و سالنی, مخاطب جذب می کنند و به درآمد می رسند. درآمدی که با آن, هم زندگیشان می چرخد و هم به تولید آثار جدید روی می آورند. در حالیکه ما اینجا از جیب هزینه می کنیم, در آمد هم نداریم و برای انتشار یک آلبوم و یا اجرای یک کنسرت, باید از خانهای متعددی چون ارشاد و اداره کل و اماکن و نیروی انتظامی و حراست ها و شورای تامین و فرمانداری و دفتر امام جمعه و چه و چه بگذریم و به گمان من, این یعنی هنوز موسیقی در کشور ما و نزد مسئولین, تفهیم نشده و جایگاهی ندارد !
خواننده ی ترانه های آمل اذعان داشت:
البته لازم به ذکر است که خوشبختانه من و گروهم برای اجرای این کنسرت, با نهایت تعامل و همکاری نهادهای ذیربط شهرستان آمل مواجه شدیم, خصوصا از دوستان خوبم در اداره ی فرهنگ و ارشاد شهرستان آمل, جز همراهی, چیزی ندیدم و لازم است مراتب سپاسگزاری خود را از دوستانم در  این اداره اعلام نمایم.
همچنین شرکت آوای مها و عرفان پرقوه که همواره از موزیسین های شهر حمایت کرده  و سهیل خاکسار, مدیریت سالن اریکه ی آریایی آمل که سالن خود را رایگان در اختیار ما قرار داده است و نیز نیما روحی مدیر آموزشگاه هنرهای زیبا که بی مضایقه آموزشگاه خود را جهت تمرین در اختیار گروه قرار داد.
 
کنسرت "آمل و خاطره ها" با تنظیم محمدرضا ذاکری و در یک سانس اجرا شد.
 
مهران منفرد نوازنده گیتار الکتریک, امین اخوان نوازنده پیانو و کیبورد, محمد محمدی نوازنده ویولن, حامد موثقی نوازنده فلوت, نیما روحی نوازنده گیتار بیس, روزبه قریشی نوازنده پرکاشن, سینا قریشی نوازنده درامز, مهدی حسن زاده نوازنده تار, امیرعلی اسماعیل زاده نوازنده ساکسیفون و کلارینت, سعیده ملکی و فرشاد فلاح زاده همخوان و محمدرضا ذاکری نوازنده گیتار اسپانیش, در اجرای  این کنسرت همکاری داشته اند.