به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال انلاین ؛ دکتر مفید غلامی راد رئیس سازمان برنامه وبودجه استان مازندران درجلسه شورای اداری شهرستان آمل  با بیان اینکه آمل بیشترین سهم اعتباری را از سهم کل اعتبارات ملی استانی دارد، افزود: نظام بودجه ریزی به گونه ای است که به بودجه ملی و استانی تقسیم شد و سهم این شهرستان ۵۱ میلیارد بودجه استانی و حدود ۱۷۰ میلیارد تومان اعتبارات ملی است.

وی با اشاره به شاخص های توسعه شهرستان آمل افزود: آمل از شهرستان کشاورزی به شهرستان عمدتاً صنعتی قرار گرفته و به دلیل اینکه شهرستان آمل متمایز از سایر شهرستانهای مازندران می باشد از قبیل روحیات کار آفرینی و عوامل اجرایی در شهرستان وجود دارد.

 رئیس سازمان برنامه و بودجه استان مازندران با اشاره به نزدیک شدن به جشن 40 سالگی انقلاب ادامه داد: ما در آستانه چهل سالگی انقلاب باید دستاوردها را برای مردم تشریح کنیم که در چه شرایطی پروژه های بزرگ و ملی در کشور مشغول به کار هستند.

غلامی راد با اشاره به اینکه مازندران جزو 5 استان برتر کشور می باشد اشاره کرد: یکسری مسائل و مشکلات وجود دارد که می طلبد سرمایه گذاری کنیم تا به نتیجه برسیم و نقاط ضعف و قوت باید در کمیته برنامه ریزی مطرح شود.

 وی با تاکید بر اینکه مسئله پسماند، محیط زیست مازندران را تهدید جدی می کند اظهارداشت: بحث پسماند که آب و خاک استان را جدی تهدید می کند، دکتر یوسفیان جلسه ای با نمایندگان شمالی گذاشتند و با کمک دولت و نمایندگان مجلس امسال تبصره 6 قانون بودجه رقم مناسبی برای آن گذاشته شد.

وی با اشاره به اینکه جنس بیکاری در مازندران نیروهای تحصیل کرده و دانشگاهی می باشد گفت:  در مازندران دانشگاههای بسیار خوبی داریم که در زمینه فناوری و نانوتکنولوژی در حال فعالیت می باشد و برای تدوین رویکرد فناوری و نوآوری، حدود 20 هزار میلیارد اعتبار درنظر گرفته شده است.

 رئیس سازمان برنامه و بودجه استان مازندران با بیان اینکه زیرساختار برای تقویت گردشگری مهیا شود ادامه داد: از رامسر تا بهشهر واحدهای خوبی دارد که با استفاده از گردشگری می توان درآمدهای خوبی به دست آورد.

غلامی راد خاطرنشان کرد: با مدیریت دولت و تصویب مجلس بحث واگذاری طرحهای عمرانی جزو سرلوحه کارهای دولت می باشد و در استان 550 پروژه داریم که با این بودجه ها نمی توان به سرانجام رساند.

وی تصریح کرد: سند آمایش سالهای سال به تصویب رسید که بر اساس آن کارهایمان را انجام بدهیم و سند توسعه کشاورزی، توسعه تجارت و معدن نداریم که انشاءا... این اسناد را تهیه و به سرانجام برسانیم.

وی با تاکید بر اینکه 84 پروژه اقتصاد مقاومتی داریم ، پروژه پالایشگاه شیر را در آمل داریم که سرلوحه کارمان در سال 97 می باشد و با رویکرد استاندارد بتوانیم در 4 ماهه آخر سال آنرا به سرانجام برسانیم.

رئیس سازمان برنامه و بودجه استان مازندران گفت: در حوزه آمل، شاخص های توسعه در سطح استان نشان می دهد آمل جزو شهرستانهای توسعه یافته می باشد و ما نگاهمان به آمل نگاه مثبتی می باشد که می تواند مازندران را به تحرک در بیاورد و فضای تحرک در شهرستان می تواند مدل توسعه کارآفرینانه برای سطح استان باشد.