مجید ارجمندنیا " معاون دفتر امور آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی که به همراه معاون اجتماعی اداره کل بهزیستی و رییس اداره بهزیستی درجریان بازدید از مرکز حمایت از زنان آسیب پذیرموسسه غیردولتی ( رویش نو) آمل افزود: تاکنون 22 مرکز حمایت از زنان آسیب پذیر در کشور راه اندازی شده و 7 مرکز غیردولتی جدید نیز روزانه نیز برای حمایت از زنان آسیب پذیرتا پایان امسال راه اندازی خواهد شد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین ؛ مجید ارجمندنیا  معاون دفتر امور آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی که به همراه معاون اجتماعی اداره کل بهزیستی و رییس اداره بهزیستی درجریان بازدید از مرکز حمایت از زنان آسیب پذیرموسسه غیردولتی ( رویش نو) آمل افزود: تاکنون 22 مرکز حمایت از زنان آسیب پذیر در کشور راه اندازی شده و 7 مرکز غیردولتی جدید نیز روزانه نیز برای حمایت از زنان آسیب پذیرتا پایان امسال راه اندازی خواهد شد.

وی ادامه داد، خدمات قابل ارائه دراین مراکز مددکاری اجتماعی، خدمات روانشناختی، اقامتی و توانمندسازی آنها در زمینه استقلال حرفه ای، اشتغال و زندگی های مستقل با حضور کارشناسان خبره این بخش خواهد بود.

وی اضافه کرد، زنان آسیب دیده از ناهنجاریهای اجتماعی به طور میانگین 6 ماه دراین مراکز نگهداری وبا خدماتی که به آنها ارائه خواهد شد، به توانمندی ها مورد نیاز دست یافته تا پس از آن به زندگی اجتماعی خود در کنار سایر افراد جامعه ادامه دهند.

معاون دفترامورآسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشورهمچنین به راه اندازی برخی خدمات مشابه ازجمله خانه های بین راهی برای حمایت از دختران و زنان درمعرض خشنونت خانواده ها اشاره کرد وافزود: تاکنون 3 مرکز دراین خصوص درمشهد راه اندازی شده و هدف این هست که با خدمات های درحال افزایش، دسترسی زنان درمعرض آسیب به این مراکز نزدیکتر وسریع تر شود.

ارجمندنیا ، با بیان اینکه آمار دقیقی به طور کلی از شمار زنانی که در کشور مورد ناهنجاری ها وآسیب های اجتماعی وخانواده ها قرار گرفتند، در دست نیست، گفت: برای پیشگیری از آسیب های اجتماعی نهادها و سازمان‌ها فارغ از هر تفکری باید در کاهش آسیب‌های اجتماعی شرکت داشته باشند ونباید به صرف نگاه مرکز محوری از سوی بهزیستی به تنهای محدود شود.

وی ادامه داد: جامعه هم باید نسبت به افراد شناخت را به خوبی ودرک درستی داشته باشد وشهروندان از افرادی که چه مرد ویا زن که با آسیب های اجتماعی که به صورت ناخواسته و مشکلات مختلف اقتصادی وخانوادگی با آن مواجه می شوند، با نگاه حمایتی و پذیرشی برخورد کنند واز خودشان ترد نکنند.

معاون دفترامورآسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه خشنونت ها علیه دختران وزنان درکشور در سال های اخیر به شدت کاهش یافته وهشدار دهنده شده است، گفت: که متاسفانه اکنون دختران کمتر از 13 سال به علت ناسازگاری با والدین، از خانه فراری و دست به ازدواج های زودهنگام و یا مراکز حمایتی از مراکز حمایت از زنان آسیب پذیرپناه بردند.

ارجمندنیا اضافه کرد: که با تغییرنگاه جامعه و خانواده ها که هرچند مسائل فرهنگی واقتصادی تاثیرگذار بوده است، می تواند از جلوی بسیار از ناهنجاری های اجتماعی وخشنوت های مربوط به دختران وزنان پیشگیری کرد.

وحید حسین زاده  معاون اجتماعی اداره کل بهزیستی مازندران هم دراین بازدید به وجود 7 منطقه آسیب پذیر وکمتر برخوردار در حوزه شهری در آمل اشاره کرد وگفت: منطقه امت آباد ( دباغچال) آمل به عنوان یکی از مناطق مهم کشوری حتی شناخته شده که نیازمند توجه وحمایت ملی است.

حسین زاده افزود: آمار بالایی از وجود کودکان کار وآسیب دیده وهمچنین در حوزه تکدی گری، صدور مجوز برای راه اندازی مرکز حمایت آموزشی کودکان کار وخیابانی در شهرستان آمل که مرکزیت در رمیان شهرهای مرکزی مازندران را دارد، ضروری است.