مهندس جهانگیر آذری رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی انبوه سازان و سازندگان مسکن و ساختمان آمل : حق آمل است که با داشتن سابقه دیرینه تاریخی و وجود مهندسین تراز اول در کشور و مازندران در هیئت مدیره حداقل 5 نفر داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال انلاین ؛ با حضور هیات مدیره انجمن صنفی انبوه سازان و سازندگان مسکن و ساختمان آمل، کانون مهندسین آمل، جامعه مهندسین مستقل آمل، انجمن مجریان، انجمن مهندسین پیشکسوت آمل، انجمن صنفی کارگران ساختمانی آمل و دیگر مهمانان و به میزبانی انجمن صنفی انبوه سازان و سازندگان مسکن و ساختمان آمل؛ جلسه هم اندیشی درحمایت از کاندیدای مهندسین آملی در هشتمین دوره انتخابات هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان مازندران صورت گرفت.

 مهندس جهانگیر آذری رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی انبوه سازان و سازندگان مسکن و ساختمان آمل با قدرشناسی از حضور مهندسین در جهت تعیین سرنوشت مهندسین شهرستان در هشتمین دوره انتخابات هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان مازندران و با بیان اینکه در چند سال گذشته سازمان نظام مهندسی ساختمان نتوانسته است از خود عملکرد مطلوبی ارائه دهد گفت: سازمان نظام مهندسی ساختمان یک سازمان غیردولتی و غیرانتفاعی است که تابع مقررات خاص خودش می باشد.

وی با اشاره وجود معضلات در صنعت ساختمان افزود: این معضلات در تمام بخش های ساختمانی اعم از کارگران، مهندسین، تولید کنندگان مصالح و همه کسانی که درگیر صنعت ساختمان هستند قابل لمس می باشد.

رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی انبوه سازان و سازندگان مسکن و ساختمان آمل تاکید کرد: درآمدهای سازمان صرفا باید در امور جاریه و توسعه سازمان هزینه گردد که در حقیقت تاکنون هیچ اتفاق خاصی نیافتاده است.

 مهندس آذری با انتقاد از اینکه دفاتر نمایندگی مهندسی در شهرستانها هیچ گونه اختیارات لازم برای تصمیم گیری ندارند ادامه داد: باید به دفاترکانون های مهندسی اختیارات لازم داده شود تا ارتقا ء پیداکنند .

وی با اشاره به اینکه سازمان نظام مهندسی ساختمان نیز از نقش و جایگاه ویژه‌ای در صنعت ساختمان برخوردار است خاطرنشان کرد: حسب قانون، موارد متعددی از برنامه ‌ریزی در جهت تقویت و توسعه فرهنگ و ارزش ‌های اسلامی در معماری و شهرسازی، برنامه‌ریزی برای رشد و اعتلای مهندسی ساختمان و مشاغل مرتبط، ارتقای دانش فنی و کیفیت کار شاغلان این عرصه، نظارت بر حسن انجام خدمات مهندسی توسط اشخاص حقیقی و حقوقی و تنظیم روابط بین صاحبان حرفه‌ های مهندسی ساختمان و کارفرمایان بر عهده این سازمان است.

وی با بیان این که هیچ گونه جذبه ای برای مهندسین درکشور وجود ندارد اشاره کرد: متاسفانه سازمان نظام مهندسی ساختمان درطول 24 سال موفق نبوده است و نارضایتی در میان جامعه مهندسین مشهود است.

رئیس هیئت مدیره انجمن صنفی انبوه سازان و سازندگان مسکن و ساختمان آمل تاکید کرد: در دوره‌های اخیر آسیب عدم مشارکت اعضا در انتخابات، به علت کارنامه ادوار مختلف و نزول جایگاه حرفه‌ای و اجتماعی این سازمان، آسیب دیگری بوده که موجب کاهش توان عملکردی نظام مهندسی شده است.

 وی با بیان اینکه هشتمین دوره انتخابات هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان مازندران را درپیش رو داریم گفت: توقع داریم که همه مهندسین حضور فعال درتعیین سرنوشت خود درپای صندوق ها بدور از هرگونه مسائل داشته باشند.

مهندس آذری تصریح کرد: نباید در انتخابات بی تفاوت باشیم و ضرورت دارد با شناخت به کسانی رای دهیم که عاشق سازمان، دارای اخلاق حرفه ای، وجدان کاری و... باشند که خوشبختانه کاندیدای مهندسین آملی چیزی از دیگران کمتر ندارند بلکه بخاطر داشتن سابقه علمی اجرایی سرآمدتر هستند.

 وی گفت: حق آمل است که با داشتن سابقه دیرینه تاریخی و وجود مهندسین تراز اول در کشور و مازندران در هیئت مدیره حداقل 5 نفر داشته باشیم.

 در این نشست صمیمی آقایان مهندس محسن اکبرزاده در رشته نقشه برداری، مهندس مسعود توسلی مقدم در رشته معماری، مهندس ناصر رئوف در رشته عمران، مهندس علی فیاض شاهاندشتی در رشته برق، مهندس حمیدرضا مسیبی در رشته عمران و مهندس جواد مهجوریان در رشته نقشه برداری به عنوان مهندسین آملی کاندیدای هشتمین دوره انتخابات هیئت مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان مازندران به بیان دیدگاهها و ارائه برنامه هایشان به منظور بهبود وضعیت سازمان مطالبی ارائه دادند.

در پایان تمام اعضای هیات رئیسه حاضر در جلسه خواستار مشارکت حداکثری مهندسین در انتخابات شدند.