مدیرعامل شرکت سلیم گستر آمارد آمل : مجموعه این پتانسیل و توانایی را دارد تا برای محصولات باغی، لبنی، گوشت ومرغ و هر چیزی که به دمای زیر صفر نیاز داشته باشد اقدام به ذخیره سازی اقدام کند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین ؛ همزمان با هفته دولت و با حضور استاندار مازندران، معاون امور عمرانی استانداری مازندران، امام جمعه دابو و دشت سر، فرماندار و معاونین فرمانداری ویژه آمل، رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران، شهردار اجبارکلا، مسئولین ادارات و دیگر مهمانان، سردخانه بزرگ و مجهز دومداره سلیمی در بخش دشت سر افتتاح و به بهره برداری رسید.

سید علی اصغر سلیمی مدیرعامل شرکت سلیم گستر آمارد آمل که دارای سابقه 4 ساله در امر صادرات مرکبات به کشورهای خارجی می باشد گفت: توسعه سردخانه ضمن نگهداری مناسب محصولات کشاورزی توليدی شهرستان و استان با هزينه های کمتر، زمينه ارائه خدمات به ساير استان های همجوار را نیز فراهم می کند.

وی بیان داشت: محصولات کشاورزان به دلیل نبود سردخانه و صنایع فرآوری و تبدیلی خراب و به ضایعات تبدیل می شود که با ایجاد زیرساخت ها می توان شاهد مهاجرت معکوس از شهر به روستا، ترغیب کشاورز، ایجاد اشتغال، تامین بازارهای داخلی و ایجاد طبیعت بکر بود.

مدیرعامل شرکت سلیم گستر آمارد آمل یادآورشد: این شرکت درسال 1389 بصورت خانوادگی به ثبت رسیده است و موسسه و  بنیانگذار آن پدر مرحوم اینجانب بوده که با تمام مشکلاتی که بود به سفارش پدر بزرگوارم و وظیفه شخصی تصمیم شد تا این مجموعه را به سرانجام برسانم.

سلیمی اشاره کرد: مجموعه حدودا 5 هزار و500 تن ظرفیت دارد که بصورت دومداره می باشد و قابلیت بهره برداری دمای زیرصفر را دارد و یکی از بزگترین سردخانه های استان مازندران می باشد که توانستیم درساخت آن از بهترین متریال داخلی و برندهای خارجی روز دنیا استفاده کنیم.

وی تاکید کرد: مجموعه این پتانسیل و توانایی را دارد تا برای محصولات باغی، لبنی، گوشت ومرغ و هر چیزی که به دمای زیر صفر نیاز داشته باشد اقدام به ذخیره سازی اقدام کند.

وی ضمن قدردانی و تشکر از توجه ویژه مسئولین شهری و بانک ملی درجهت دادن تسهیلات به مجموعه گفت: برای این مجموعه 40 میلیارد ریال از تسهیلات بانک ملی استفاده کردیم.

مدیرعامل شرکت سلیم گستر آمارد آمل با بیان اینکه این مجموعه دارای 8 سالن است که هر سالن دارای 600 تن ظرفیت می باشد تصریح کرد: از مسئولین انتظار داریم بیشتر در بحث بازرگانی خدماتی که می توانیم انجام بدهیم ما را مورد حمایت قرار دهند که اگر بتوانیم سرمایه درگردشی با سود کمتر به ما داده شود، به سیستم بازرگانی ارتقا دهیم تا در بحث بازاریابی وپذیرش محصولات باغی و کشاورزی اقدام کنیم.

سلیمی اضافه کرد: با توجه به دسترسی به پایتخت تهران از طریق جاده هراز و فیروزکوه راحت تر می توانیم به استان های همجوار سرویس دهیم.

مهندس فروزان رییس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان آمل گفت: این سردخانه در زمینی بمساحت بیش از هزار متر بنا شد و حدود 4 سال طول کشید تا مجموعه امروز به بهره برداری برسد که برای ساخت،  8 میلیارد تومان هزینه شد که از این میزان 4 میلیارد از تسهیلات بانک ملی استفاده نموده است.  

وی افزود: باتوجه به موقعیت این سردخانه و شهرستان آمل که 18 درصد تولید گوشت مرغ استان را بخودش اختصاص داده است و در تنظیم بازار یکی از دغدغه های استاندار مازندران می باشد که شهرستان آمل توانسته در این مدت بیش از 60 تن گوشت مرغ را توزیع کند.

 رییس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان آمل خاطرنشان کرد: با توجه به سرمایه گذاری که انجام شده این مجموعه می تواند از طریق پشتیبانی دام جهادکشاورزی مازندران، مرکزیت غرب استان را در منطقه آمل صورت دهد تا بهتر بتوانیم به غرب استان سرویس دهی انجام دهیم.

مهندس فروزان اظهارداشت: درحال حاضر 9 پرسنل در این مجموعه مشغول به کار هستند و شناختی که از آقای سلیمی دارم و به جهت توجه خاصی که به این منطقه و کارشان دارند امید داریم تا شاهد فعالیت گسترده این مجموعه در تمام جهات باشیم.

مهندس محمد اسلامی استاندار مازندران با تبریک، قدردانی و خداقوت به خانواده سلیمی در ساخت این مجموعه گفت: يکي از تأکيدات ما در استان مازندران حلقه هاي مفقوده در کسب و کار بوده و ضرورت دارد با تلاش دوستان، برای زنجيره ارزش در فرآيند توليد محصولات توجه بيشتري شود.

وی افزود: با توجه به اينکه پروژه هايي از قبيل ساخت دستگاههاي ماشين آلات کشاورزي و سردخانه مدرن و قابل اعتماد يکي از حلقه هايي است که با 5/6 ميليون تن محصولات کشاورزي، دامی، طيور، شيلات و بسته بندي مي باشد رتبه جهاني داريم و رتبه جهاني را زماني مي توانيم اتخاذ کنيم که قدرت فرآوري و لجستيک داشته باشيم و استفاده از محصولات را در کوتاهترين زمان ممکن برسانيم و از اين جهت در حقيقت حمايت مي کنيم تا آن حلقه مفقوده را برطرف کنيم و  نقطه عطفي براي کشاورزان و ... فراهم گردد.

اسلامی ادامه داد: نقطه ثقل حرکت آقای سلیمی این باشد که بتواند درکنار این مجموعه، سورتینگ، بسته بندی و شبکه توزیع ایجاد کند که امروز یکی از ضایعات محصولات کشاورزی در استان مازندران نبود کامیون های یخچالی است تا بتواند کار جابجایی محصولات باغی را انجام بدهد و کمتر آسیب ببیند.

استاندار مازندران گفت: با کمک فرماندار و مسئولین مربوطه در استان کمک کنند تا شبکه ایجاد شود و بتوانیم ارزش افزوده خودمان را بالا ببریم ضمنا اینکه جهادکشاورزی ما اصلاح ژنتیکی نژادی روی محصولات انجام می دهد که بهره وری افزایش پیداکند تا شبکه توزیع محصول حداقل آسیب و با کیفیت سرسفره و خانه های مردم توزیع بشود که مورد حمایت جدی قرار دارد تا حلقه مفقوده برطرف شود و ما شاهد این مراکز باشیم نه به عنوان یک پایانه بلکه بخشی از پایانه نگهداری و توزیع که نقطه ایمنی برای کشاورز و عزیزان تولید کننده است که دغدغه نگهدای و فروش محصول را نداشته باشند.

اسلامی تاکید کرد: این مجموعه برای اینکه بتواند بهترین خدمات را انجام دهد برایمان بسیار مهم است که آقای سلیمی با اراده ای که دارند آن را انجام خواهند داد.