مهندس جوان، خوشفکر و باانگیزه، فرشاد شالیکار توانست با کار و تلاش در امر پیمانکاری شرکت گاز و دیگر مشاغل و با احساس وظیفه که منطقه دابودشت نیاز به درمانگاه تخصصی دارد تا در امر کمک رسانی به بیماران تا قبل از رسیدن به بیمارستان مقدمات اولیه را انجام دهد به فکر احداث درمانگاه افتاد که جای قدردانی و سپاس دارد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین ،  مهندس جوان، خوشفکر و باانگیزه، فرشاد شالیکار توانست با کار و تلاش در امر پیمانکاری شرکت گاز و دیگر مشاغل و با احساس وظیفه که منطقه دابودشت نیاز به درمانگاه تخصصی دارد تا در امر کمک رسانی به بیماران تا قبل از رسیدن به بیمارستان مقدمات اولیه را انجام دهد به فکر احداث درمانگاه افتاد که جای قدردانی و سپاس دارد.

وی که متولد 1357 می باشد با بیان اینکه خود شاهد بودم در اکثر مواقع به دلیل نبود درمانگاه تخصصی درمنطقه، جوانان، زنان و مردان پیر دچار سکته می شدند تا قبل از رسیدن به نزدیکترین بیمارستان شهر فوت می کردند گفت: منطقه دابودشت و روستای آهنگرکلا بالغ بر 3 هزار نفر جمعیت دارد که احداث یک درمانگاه تخصصی را احساس کردم و به دنبال گرفتن مجوزات لازم جهت راه اندازی رفتم تا بتوانم خدمتی به مردم منطقه کرده باشم.

وی افزود: از 3 سال قبل به دنبال گرفتن مجوز بودم که با یاری خداوند متعال و تلاش شبانه روزی، موفق به گرفتن مجوز راه اندازی درمانگاه تخصصی شبانه روزیدر این منطقه شدم.

مهندس شالیکار مدیریت درمانگاه تخصصی شبانه روزی کیمیا دابو ادامه داد: به لطف حضرت حق و با افتخار شروع بکارکردم و این مجموعه را تقدیم به مردم نمودم که درساخت درمانگاه هیچ کس کمک نکرد و خودم به تنهایی تمام خرید لوازمات پزشکی و دیگر امور را انجام دادم.

وی اشاره کرد: درمانگاه شبانه روزی کیمیا دابو با زیربنای 400 متروبا هزینه ای بالغ بر یک میلیارد 300میلیون تومان  بنا شد که دارای اتاق سی پی آر (اتاق احیاء) اورژانس با 6 تخت، اتاق پزشک، تزریقات و طبقه بالا سالن انتظار اتاق ماما بهمراه متخصص زنان و متخصص داخلی  می باشد که بزودی در تمام موارد پزشکی و درمانی، پزشکان متخصص در این درمانگاه مستقر خواهند شد و یک شیفت در هفته کار می کنند.

مهندس شالیکار با اشاره به استقبال مسئولین و مردم در روز افتتاحیه درمانگاه گفت: با این استقبال بنده مصمم شدم تا بتوانم به فکر توسعه درمانگاه باشم که به عنوان یک بیمارستان کوچک خدماتی از قبیل شیمی درمانی سرپایی، فیزیوتراپی، سونوگوافی و... را در منطقه ارائه دهیم.

مهندس شالیکار اضافه کرد: خرید 300 متر مربع برای ادامه کار در3 طبقه با زیربنای هزار متر جهت ارائه خدمات درمانی در تمام بخش ها در این منطقه انجام شد که به دنبال تهیه نقشه اولیه هستیم.

مدیریت درمانگاه تخصصی شبانه روزی کیمیا دابو تصریح کرد: در درمانگاه تخصصی شبانه روزی کیمیا دابو، برای 16 نفر اشتغالزایی صورت گرفت که 11 نفر به عنوان کادر درمانی و خدماتی و 5 پزشک بطور شبانه روزی و به صورت شیفتی مشغول کار هستند.

وی تاکید کرد: از مسئولان انتظار بسیاری ندارم و به دنبال گرفتن تسهیلات نیستم که می خواهم روی پای خود بایستم و از مسئولین خواهش می کنم برای توسعه آینده درمانگاه، مجوز صادرکنند تا بتوانم طبق نقشه دانشگاه علوم پزشکی، ساختمانی را در خور شان مردم منطقه همانند یک بیمارستان کوچک احداث کنم.

مهندس شالیکار با تاکید بر اینکه احداث یک بیمارستان کوچک از ضروریات منطقه می باشد گفت: هیچ سرمایه گذاری نمی آید در درمان هزینه کند چون بازخورد سرمایه ای ندارد و بنده به عنوان فرزند کوچک این منطقه احساس وظیفه کردم تا سرمایه خودم را در این مسیر هزینه کنم و اصلا به فکر درآمد از مسیر احداث درمانگاه نبوده و نخواهم بود.

مدیریت درمانگاه تخصصی شبانه روزی کیمیا دابو ادامه داد: این درمانگاه مابین شهرستان آمل و فریدونکنار قرار دارد که می تواند در صورت همکاری مسئولین در دادن مجوزات لازم برای ساخت بیمارستان کوچک، خدمات خوبی را به روستاییان این دو شهرستان ارائه دهد.

لازم بذکراست که در مراسم افتتاح درمانگاه شبانه روزی کیمیا دابو، امام جمعه دابو و دشت سر، فرماندار ویژه آمل، بخشدار دابودشت، فرماندهی انتظامی شهرستان آمل، فرماندهان حوزه های مقاومت بسیج بخش و مردم حضور داشتند.