دکتر احمد امیرسلیمانی شهرداری آمل با قدردانی از تلاش و زحمات دکتر حمید طاهری پور در ساخت مجموعه بزرگ اکسین گفت: با ساخت مجموعه های بزرگ اکسین، شاهد رونق کسب وکار علاوه بر منطقه در شهرستان آمل شدیم که توانستند برای تعداد قابل توجهی از جوانان اشتغال ایجاد کنند.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال انلاین ؛ دکتر احمد امیرسلیمانی شهردار آمل باتفاق مهندس فرشید لیتکوهی و مهندس فردوس قربانی از اعضای شورای اسلامی شهر آمل، عباس طاهری پور قائم مقام گروه اکسین و خانم دکتر سارا احمدی مدیریت مزرعه کودک اکسین، بخش های مختلف این مزرعه را از نزدیک مورد بازدید خود قرار دادند.

دکتر احمد امیرسلیمانی شهرداری آمل با قدردانی از تلاش و زحمات دکتر حمید طاهری پور در ساخت مجموعه بزرگ اکسین گفت: با ساخت مجموعه های بزرگ اکسین، شاهد رونق کسب وکار علاوه بر منطقه در شهرستان آمل شدیم که توانستند برای تعداد قابل توجهی از جوانان اشتغال ایجاد کنند.

وی افزود: هرگز باور نمی کردیم در مجموعه اکسین، مزرعه کودکی با این وسعت و این همه امکانات وجود داشته باشد که درکنار نگاه اقتصادی، نگاه آموزش اجتماعی هم وجود دارد.

 دکتر امیرسلیمانی با بیان اینکه ما متولی فرهنگ برای ارتقای فرهنگ شهروندی در جامعه هستیم یادآورشد: علیرغم مشکلاتی که وجود دارد، علاقمند هستیم با همکاری مزرعه کودک در امر ارتقای فرهنگ شهروندی مشارکت داشته باشیم.

شهردار آمل با اشاره به اینکه بستر کار برای آموزش شهروندی در مزرعه کودک آماده است اظهارداشت: در نقاط مختلف شهر آمل ایستگاه های تفکیک زباله وجود دارد که مردم استقبال بسیار خوبی داشتند و سعی کردیم در هر پارک محله ای که احداث می کنیم، مکانهایی را برای ایجاد ایستگاه تفکیک زباله داشته باشیم.

 شهردار آمل با قدردانی از اعتماد مردم نسبت به خدمتگذاران خود در شهرداری آمل گفت: سعی نمودیم درحوزه پسماند، آموزش را از پایه شروع کنیم که توانستیم در این امر به موفقیت های خوبی برسیم و در امر تفکیک زباله در استان، سرآمد شهرداری های مازندران باشیم.

 دکتر امیرسلیمانی اشاره کرد: نیاز است در حوزه آموزش پسماند بیاییم با برنامه ریزی به جلو حرکت کنیم و مدیران مزرعه کودک ایده و برنامه دهند تا بتوانیم بصورت مشارکتی کارهایی را انجام دهیم.

وی در پایان از آمادگی شهرداری آمل برای ارتقای فرهنگ شهروندی در امر فضای سبز و پسماند با کمک مزرعه کودک اکسین خبرداد.

 دکتر سارا احمدی مدیریت مزرعه کودک اکسین باقدردانی از نگاه بلند مجموعه شهرداری و شورای اسلامی شهر آمل در امر ارتقای فرهنگ شهروندی در جامعه گفت: سعی کردیم در مزرعه کودک، از تمام متدهای بین المللی استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه امروز بزرگترین چیزی که جامعه را تهدید می کند دور بودن کودکان از جامعه می باشد افزود: تلاش کردیم وقتی کودکی وارد مزرعه کودک اکسین می شود بتواند با دنیای کودکانه خود ارتباط خوبی را با طبیعت برقرار نماید.

 دکتر احمدی تاکید کرد: مزرعه کودک فرصتی است تا کودکان و نوجوانان آنچه را زندگی شهری از آنها دریغ کرده دریابند و برای نخستین بار زندگی با طبیعت را به شیوه نیاکانشان تجربه کنند.

مدیریت مزرعه کودک اکسین گفت: کودکان در این مزرعه تمام کارها را خود انجام می دهند که برای نمونه آنها خود به مزرعه می روند، مواد غذایی مورد نیازشان را از دل خاک بیرون می کشند، از درخت می چینند، شیر می دوشند، تخم مرغ جمع آوری می کنند و سپس مواد غذایی را به آشپزخانه برده و آماده کرده و می پزند و همراه هم می خورند.

احمدی تصریح کرد: مزرعه کودک اکسین آمل در نخستین برنامه ویژه خود پس از افتتاح توانست با مشارکت سازمان مدیریت پسماند شهرداری آمل نسبت به برگزاری جشن روز بدون نایلکس با عنوان پلاستیک کمتر، زندگی بهتر اقدام کند.

در این بازدید مقرر شد که شهرداری آمل در امر حمل ونقل و تبلیغات محیطی، نهایت همکاری را با مزرعه کودک اکسین داشته باشد.