دولت در پياده كردن مرحله اول هدفمند كردن يارانه ها عجله كرد/ تا اين سيستم بانكي است بايد منتظر اختلاس هاي ديگري باشيم

 به گزارش خبرنگار پايگاه خبري كمال نيوز، عزت الله يوسفيان ملا در مصاحبه مطبوعاتي درجمع خبرنگاران كه بمدت 2 ساعت طول كشيد با اشاره به اينكه حق شهرستان آمل بيش از اين است گفت: متاسفانه نگاه استاني در تخصيص اعتبارات، نگاه ناسيوناليستي است ودر تخصيص اعتبارات هيچ گونه عدالت در نظر گرفته نمي شود.

وي افزود تمام اعتبارات شهرستان از بالا تزريق مي شود مگر تعداد اندك پروژه ها كه از استان اعتبارات تخصيص داده مي شود.

نماينده مردم آمل در مجلس شوراي اسلامي گفت: 4هزار پروژه عمراني در كشور داريم كه سهم شهرستان ازاين تعداد 11 پروژه است كه داراي رديف اعتباري در بودجه سال 91 مي باشد و آن از قبيل تعريض جاده قديم آمل به بابل ،آمل به چمستان ، جاده هراز ، دانشگاه دامپزشكي ،سدمنگل ، متروي تهران به آمل و...مي باشد.

براي تعريض جاده هراز 171 ميليارد تومان اعتبار در نظرگرفته شده است

يوسفيان در خصوص روند تسريع اعتبارات جهت تعريض جاده هراز گفت: براي تعريض جاده هراز 171 ميليارد تومان اعتبار در نظرگرفته شده است كه جهت تامين آن 250هزار ميليارد ريال از اعتبارات منظور شده و در لايحه بودجه سال 91 ،200ميليارد ريال از محل اعتبارات مهر ماندگار ،100ميليارد ريال از طريق اينجانب پيگيري وتامين مي شود ،90ميليارد ريال از سوي سازمان راهداري ازمحل روكش آسفالت ،69ميليارد ريال از محل منابع استاني و10ميليارد ريال از محل اعتبارات مازاد درآمد استان در سال 91 توسط استانداري تامين ميگردد.

 وي افزود : وزارت راه وشهرسازي واستانداري مازندران موظف است تا حداكثر سه ماهه سوم سال 91 صددرصد تخصيص رابراي پروژه ها منظور نمايد.

 يوسفيان با اشاره به اينكه دولت در پايان هرسال با بررسي پروژه ها 10پروژه برتر را انتخاب واعتبار قابل توجهي را در نظر مي گيرد گفت: خوشبختانه در پايان سال گذشته از سهام شركتهاي دولتي ومتعلق به دولت 3پروژه مورد تائيد قرار گرفت و پروژه راه آهن كرمانشاه به خسروي ويژه سفر مقام معظم رهبري ،احداث 2000كيلومتر راه روستائي وبهسازي محور هراز با اعتباري بالغ بر 1000ميليارد تومان در نظر گرفته شد.

 يوسفيان با اشاره به مخالف بودن با بستن جاده هراز در روز افزود: مردم لاريجان در طول 3 ماهه اول سال كاسبي آنان رونق دارد ومابقي سال بيكارهستند وبراساس پيشنهاد مقررگرديد كه جاده هراز شبها از ساعت 8 تا 6 صبح فردا بسته تا پيمانكاران شبانه مشغول بكار باشند.

100 ميليارد تومان از سوي وزارت نيرو براي تسريع در ساخت سد هراز

 وي با اشاره به پيگيريهاي بعمل آمده  در جهت تخصيص اعتبارات لازم جهت تسريع كار ساخت سدهراز افزود: وزارت نيرو ازطريق ماده 32، امسال 100ميليارد تومان به اين امراختصاص داد.

 نماينده مردم آمل در مجلس شوراي اسلامي در خصوص گازرساني به روستاهاي شهرستان افزود: تمام روستاهاي آمل به جز لاريجان در بخش گاز ، پيمانكاران آن مشغول كارهستند ولي متاسفانه بخاطر سيستم بوروكراسي ادارات باهم به كندي پيش مي رود و خوشبختانه مبلغ 30ميليارد تومان از بانك ملي به حساب شركت گازمازندران واريز شد.

مردم لاريجان به زودي از نعمت گاز برخوردار خواهند شد

 وي گفت: بخش لاريجان به عنوان آخرين منطقه گازرساني بخاطر فاصله با شهر آمل كه مي بايستي 100كيلومتر لوله گذاري صورت گيرد كه هزينه زيادي را دربرداشت و كار گاز رساني به لاريجان از بخش گيلاوند دماوند شروع شده وپيمانكاران مشغول كارهستند وبزودي مردم 89 روستا و 2 شهر لاريجان از نعمت گاز برخوردار خواهند شد.

 وي درخصوص صف هاي طولاني گاز CNG در آمل گفت: متاسفانه دستگاههايي كه در آمل نصب هستند كمپرسورهاي زير 500 يا 750 نصب شده اند كه با مكاتبه صورت گرفته با وزير نفت بزودي كمپرسورهاي 1500 در 5 جايگاه نصب خواهد شد وديگر شاهد صف هاي طولاني نخواهيم بود.

  بودجه دولت هنوز متكي به نفت است

يوسفيان ملا با اشاره به اينكه بودجه دولت هنوز متكي به نفت است افزود: دربرنامه 5ساله پنجم، دولت قادرشد سالانه 20درصد اتكاي بودجه به نفت كم شود وتا برنامه پنجم 100درصد خذف شود ومتاسفانه برنامه پنجم بيش از 70 درصد بودجه متكي به نفت است واگر شوراي نگهبان ودستگاهها بر طبق قانون عمل مي كردند نمي بايستي بودجه امسال به تصويب مي رسيد.

عدالت مالياتي در كشور وجود ندارد

 عضو كميسيون برنامه وبودجه مجلس افزود: درآمد مالياتي عدالت درآن رعايت نمي شود وتنها كساني كه در دسترس نظام مالياتي هستند كه آن هم كارمندان وكارگران ميباشند  كه تا ماه نشده است ماليات از حقوق آنها برداشته مي شود ودر ماليات بر مشاغل اگر كساني كه ماليات زياد بدهكارهستند براي پرداخت تخفيف دريافت مي كنند واين يعني در پرداخت ماليات عدالت رعايت نمي شود و قرار بود كه در بودجه 20 درصد ماليات و 80 درصد صادرات جاي نفت را بگيرد كه در اين بخش كاري صورت نگرفت.

 از وزير جهاد كشاورزي به خاطر قرار ندادن به موقع كود شيميايي به كشاورزان گله مند هستم

وي در خصوص گراني كودهاي شيميايي كشاورزان گفت: شرايط با استيضاح وزير يا عزل آن مشكلي را حل نخواهد كرد و ما از وزير جهاد كشاورزي به خاطر قرار ندادن به موقع كود شيميايي به كشاورزان گله مند هستيم و دليل آن اين است كه زماني كه كشاورزان در موقع نياز به كود داشتند ، كود به موقع در بازار عرضه نشد و كشاورزان كودهاي مورد نياز را از بازار آزاد تهيه كردند و اگر الان اين كودها را در اختيار كشاورزان قرار دهند هيچ فايده اي ندارد و اعتقاد اين است كه زيان كشاورزان بايد پرداخت شود و قيمت برنج را طوري بالا ببريم كه مردم قدرت خريد آن را داشته باشند.

افزايش اخير قيمت نان هيچ ربطي به هدفمندسازي يارانه ها ندارد

 يوسفيان با اشاره به گراني نان در كشور گفت: نان، رزق ملي است و بدون آن زندگي ممكن نخواهد بود كه در كشور 5/11 ميليون نان و 5/2 ميليون برنج مصرف ميشود.

وي افزود: در هدفمند كردن يارانه ها يك بار قيمت نان بالا رفت و مردم همكاري بسيار خوبي داشتند و افزايش اخير قيمت نان هيچ ربطي به هدفمندسازي يارانه ها ندارد و مسئولين جوابگوي مردم نيستند و توپ را به زمين همديگر مي اندازند.

نماينده مردم آمل افزود: خانواده هايي در كشور هستند كه با همين پول يارانه زندگي ميكنند و اين خانواده در طول شبانه روز 3 بار به نانوايي مراجعه ميكند و بايد نصف دريافت يارانه را به اين امر اختصاص دهند و حال چطور ميتوانند پول انرژي هاي حامل را پرداخت كنند.

هر كس كه منتخب مردم است و به وضع موجود اعتراض نكند به يقين خيانت كرده است

وي با اشاره به اينكه مردم ايران ، مردم علاقمند به نظام هستند گفت: ما نبايد به خاطر اين علاقمندي، هر فشاري بر سر آنها بياوريم و هر كس كه منتخب مردم است و به وضع موجود اعتراض نكند به يقين خيانت كرده است و اگر مجلس به جايي برسد كه نتواند مسائل را پيگيري كند تعطيلي آن بهتر است.

يوسفيان گفت: گراني مثل يك حلقه زنجيره اي است كه به هم پيوسته است و در آينده باز هم شاهد گراني نان خواهيم بود و تا زماني كه ريشه گراني را حل نكنيم هرگونه كاري بيهوده است.

دولت، در پياده كردن مرحله اول هدفمند كردن يارانه ها عجله كرد

عضو كميسيون برنامه بودجه مجلس نهم با اشاره به اينكه يكي از اهداف هدفمند كردن يارانه ها ايجاد درآمد بود افزود: دولت مي بايست با ايجاد درآمد، پولي را كه دريافت ميكرد به خانواده ها بدهد.

وی افزود: سهم 20 درصدی صنعت از هدفمندسازی و سهم 10 درصدی بخش کشاورزی  این قانون  هنوز پرداخت نشده است.

دبير سني مجمع نمايندگان مازندران گفت: دولت، در پياده كردن مرحله اول هدفمند كردن يارانه ها عجله كرد و انرژي را گران نمود و بدين دليل مردم دچار مشكل شدند و چيزهايي را گران ميكنيم كه به صورت زنجيره اي هستند و به همديگر مرتبط ميباشند.

در روز، 16 هزار چك بلامحل در كشور صادر ميشود

عضو ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادي كشور در خصوص سياست هاي كلي بانكها در كشور گفت: در روز، 16 هزار چك بلامحل در كشور صادر ميشود و بانك بايد در دادن دسته چك به متقاضيان احساس مسئوليت  كند و نبايد طوري باشد بانكهاي خصوصي آن طوري كه هرچه دلشان خواست انجام دهند و بايد تابع بانك مركزي باشند.

بانك هاي كشورمان خدمت رسان نيستند

وي گفت: بانكها در قبال خدمات به مردم تعهداتي دارند و نظام بانكي بايد در خدمت مردم باشد و اين نباشد كه مسئولين بانكها به عناوين مختلف درآمد خودشان را بالا ببرند تا در پايان سال پاداش 100 ميليوني بگيرند و متاسفانه بانك هاي كشورمان خدمت رسان نيستند و نمي توان بانك هاي كشور را با بانكهاي دنيا در قياس قرار داد و هرچه قانون را وضع ميكنيم بد اجرا ميكنند.

خاوري وابسته به يك جرياني است كه بايد شناسايي و برخورد شود

نماينده منتخب مردم آمل در مجلس نهم در خصوص پرونده فساد بزرگ بانكي گفت: بايد به دنبال كساني باشيم كه امثال خاوري را به منصب مديرعاملي بزرگترين بانك جهان اسلام برگزيدند و بايد كساني را به پاي ميز محاكمه بكشانيم كه براي خاوري حكم ماموريت و ويزاي دولتي براي رفتن به  يك سمينار سوري را فراهم كردند و اگر من قاضي پرونده بودم پرونده را به سمت و سويي ميبردم تا افرادي محاكمه شوند كه از خاوري حمايت كردند و خاوري وابسته به يك جرياني است كه بايد شناسايي و برخورد شود.

وي افزود: تا اين مرحله از پرونده،  قوه قضاييه خوب پاي كار آمده است و رايي را صادر خواهد كرد كه مردم به اين كشور اميدوار باشند.

وي در پايان مصاحبه گفت: تا اين سيستم بانكي است  بايد منتظر اختلاس هاي ديگري باشيم.