مهندس ولی الله چلابی دبیر کارگروه اشتغال شهرستان آمل :برنامه‌های توسعه ای باید از روستاها آغاز گردد. پشتیبانی از اشتغال بخش کشاورزی، رونق اقتصاد روستایی، کند کردن مهاجرت از روستاها و جلوگیری از افزایش حاشیه‌نشینی شهرها از اولویت های دولت می باشد.

به گزارش خبرنگار پایگاه خبری کمال آنلاین ، مهندس ولی الله چلابی دبیر کارگروه اشتغال شهرستان آمل هدف از اجرای برنامه اشتغال روستایی و عشایری، ایجاد اشتغال و افزایش تولید و بهره وری عنوان کرد و افزود :برنامه‌های توسعه ای باید از روستاها آغاز گردد. پشتیبانی از اشتغال بخش کشاورزی، رونق اقتصاد روستایی، کند کردن مهاجرت از روستاها و جلوگیری از افزایش حاشیه‌نشینی شهرها از اولویت های دولت می باشد.

وی افزود :بودجه قابل توجهی جهت ارائه تسهیلات به روستاییان توسط دولت از صندوق تخصیص داده شده است.

رئیس اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی آمل در خصوص جلساتی که از بهمن ماه سال 96 تاکنون بعنوان جلسات کمیته فنی کارگروه اشتغال با موضوع تسهیلات اشتغال روستایی و فراگیر با ریاست معاون استاندار و فرماندار شهرستان آمل برگزار گردیده افزود :تسهیلات مختلف در بخش های کشاورزی ، صنایع دستی و گردشگری ، صنایع و معادن ، شیلات و تربیت بدنی تایید و به تصویب کمیته استان رسیده و به بانک ها معرفی گردیده اند.

دبیر کارگروه اشتغال شهرستان آمل ادامه داد :  فعالیت های اشتغال زا با توجه به ظرفیت ها و مزیت های شهرستان آمل تولید در بخش صنایع دستی و مصنوعات چوبی ، گردشگری و بوم گردی ، پرورش انواع آبزیان، فرآوری و بسته بندی مرکبات ، انواع گل و گیاه گلخانه ای، پرورش انواع دام و طیور ، زنبور عسل و تولید محصولات لبنی می باشد.

چلابی اشاره کرد :  با توجه به اینکه توسعه کشت گلخانه‌ای  یکی از مهترین مولفه‌های اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی در بخش کشاورزی است، با بررسی های منطقه ای، ارزش افزوده تولیدات گلخانه ای در این شهرستان بسیار بالاست و سابقه فعالیت و وجود انواع گلخانه های هیدروپونیک و مدرن در این صنعت نیز موید این ادعاست.

وی تصریح کرد : در پرورش انواع دام و طیور نیز با توجه به وجود مراتع وسیع در شهرستان این طرح ها بسیار مقرون به صرفه می باشد که با ورود به موضوع اصلاح نژاد و کار بر روی ژنتیک دام ها که نتیجه آن به افزایش تولید و رشد بهره وری منجر می گردد. تولید صنایع دستی و توسعه بوم گردی جز طرح هایی هستند که باعث شکوفایی ظرفیت های نهفته در روستاها و ییلاقات شهرستان می گردند.

مهندس چلابی افزود: ایجاد اشتغال برای جوانان از اولویت ها و دغدغه های همه ارکان نظام می باشد که با همکاری همه¬ی دستگاه¬ها و بانک ها می بایست نتیجه این طرح ها که با هدف ایجاد اشتغال در حال انجام است منجر به ایجاد اشتغال پایدار و افزایش درآمد سرانه خانوار گردد.